سلام من security code گوشیم یادم رفته راهی هست که به دستش بیارم,ترجیحا نمیخوام ریست کنمش راهی هست؟
در ضمن یه سوالی اگه ریست کنمش چه اطلاعاتی ازش از بین میره؟
ممنون
سلام من security code گوشیم یادم رفته راهی هست که به دستش بیارم,ترجیحا نمیخوام ریست کنمش راهی هست؟
در ضمن یه سوالی اگه ریست کنمش چه اطلاعاتی ازش از بین میره؟
ممنون
سلام به همه ی دوستان عزیز
از مدل هندزفری ای تو جعبه گوشی ایکس شش هست، توی بازار به صورت جداگانه می فروشن؟ اگه هست از کجا باید بگیرم و چنده؟ اگر هم نه چه هندزفری ای بگیرم که از نظر کیفیت مشابه همین هندزفری باشه؟
با باکس ُُNSS میتونی بدست بیاری من زیاد در اوردم
ریست اطلاعاتی شامل مسیج -برنامه های نصبی - کناکت ها و نت ها رو پاک می کنه
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
شاید بتونی ولی بین 7 تا 12 تومن بستگی به انصاف فروشنده داره
کیفیتش هم خوبه
فقط موقع خرید جنس سیمش خوب باشه
توشیبا فکر کنم هندسفری های خوبی داشته باشه![]()
این باکس NSS رو از کجا میتونم بگیرم؟میشه دانلود کرد؟
سلام دوستان خسته نباشید
بچه ها من دنبال یه منبع خوب واسه بازیهای این گوشی هستم،آخه از اون موقع که گوشی رو گرفتم 4 تا بازی خوب هم واسش پیدا نکردم
همونطور که میدونید بازیهای سیمبین سری 5 کم هستند. اگر لطف کنید و جایی واسه بازیهای قشنگ واسه این گوشی بگید ممنون میشم.میدونم تاپیک بازیها وجود داره ولی اونجا چیزی پیدا نکردم
سرچ کن
من نزدیک ترین لینک رو بهت میدم
sepehr-team.org/forums/showthread.php?t=762
مرسی به این لینک میرم و ثبت نام میکنم اما بعد از ورود به سایت نمیتونم بازم لینک دانلودی که گذاشتی رو ببینم اگه ممکنه این جا هم لینکو بذار ممنون.
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
لینک نرم افزار NSS Box
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها .. من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده
اسپیکر خود گوشی ( که باهاش حرف می زنم ) چند روزی میشه که خر خر می کنه .. مثلا وقتی بوق داره می زنه به جای ببببووووووققققق ...... اینو می شنوم :بخوبخوبخوبخوبخو قخقخقخقخقخقخقخ .....
به نظرتون چه مرگشه؟
باید ببرم گارانتی؟ ... یعنی ممکنه پاره شده باشه؟
آخه مگه به همین راحتی پاره میشه اینا؟
ممنون می شم اساتید راهنماییم کنن ....
---------------------------------------------------------------------------------------
به عرض برسونم که بردم نمایندگی تعمیرات نوکیا توی بازار موبایل و یک ساعت وایسادم برام با گارانتی اسپیکرشو عوض کردن ......
Last edited by ghafari88; 28-05-2011 at 12:08. دليل: حل مشکل
سلام
میشه یه برنامه خوب برای ساخت تم برای این گوشی معرفی کنید .برنامه توی کامپیوتر باشه . و کم حجم که بشه دانلود کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)