آره بار اول به صفحه تغییر پسورد ریدایرکت میشه. مهمان هم فکر کنم برای کاردانی یه ترم و برای کارشناسی دو ترم رو میشه گرفت جزییاتش رو اطلاع ندارم
آره بار اول به صفحه تغییر پسورد ریدایرکت میشه. مهمان هم فکر کنم برای کاردانی یه ترم و برای کارشناسی دو ترم رو میشه گرفت جزییاتش رو اطلاع ندارم
نیمه متمرکزها رو اعلام کردن، امیدوارم متمرکزها رو هم (کارشناسی ناپیوسته) تا فردا اعلام بشه..
سلام
دوستان هنوز نگفتند که چه زمانی اسامی کسانی که همین چند روز پیش ثبت نام کردند را اطلاع میدهند
ممنون
دوستان من تو سایت سازمان سنجش این لینک رو دیدم، مگه نتایج پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون رو اعلام کردن؟! پس این لینک چیه؟ من که حسابی گیج شدم..
تو سایت که مشخصات خودم رو میزنم میگه همچین داوطلبی وجود ندارد
![]()
روی لینک موس را نگه دارید تاریخش را زده برای برج3 که مربوط به کنکور قبلی هست احتمالا
بله درسته.. مثل اینکه این نتایج مربوط به آزمونیه که اردیبهشت ماه برگزار شده.. اینی که بنده شرکت کردم بدون آزمون بوده و هنوز نتایجش رو اعلام نکردن.. ممنون از شما.
دوستان اینکه سقف انتخاب واحد در ترم های دانشگاه جامع 15 واحده صحت داره؟! این قانون کلیه یا در بعضی از دانشگاه ها اجرا میشه؟ با توجه به اینکه درصد بالایی از دانشجویان این دانشگاه شاغلین هستن عرض میکنم.. و اینکه شنیدم بعضی از موسسات هستن که خودشون برای دانشجو انتخاب واحد میکنن! قدیما دوره های پودمانی که کاردانی بودن اینجوری بود.. یکی توی پذیرش کارشناسی پیوسته قبول شده، این موارد در موردش صدق میکنه؟
در ضمن شهریه دانشگاه جامع چقدر از دانشگاه آزاد کمتره؟ مثلا برای رشته های مهندسی..
یه سری رشته ها هستن که من فقط توی دانشگاه جامع دیدم، مثل مهندسی IT - طراحی صفخات وب.. با کارشناسی در این رشته میشه توی کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرد؟
در کل اعتبار دانشگاه های جامع به چه صورته؟ مثلا یکی جامع تو یه شهر بزرگ مثل تبریز قبول بشه و آزاد توی شهرهای کوچیک اطراف، جامع به آزاد برتری داره؟
ممنون میشم جواب این سوالات رو از زبان خود دانشجوهای دانشگاه های علمی کاربردی بشنوم..
عذر میخوام، پست رو مدیران حذف کنن لطفا
خیر مگر برای پودمانی های اینجوری بوده باشه که دیگه ترمی پودمانی برداشته شده و همه یکی شده
حدود 2/3 کمتر میشه/آزاد حدودا ترمی 1200 به بالا ولی علمی کاربردی حدود 400 500
برای ارشد باید 3سال سابقه کار مرتبط داشته باشید و رشته های ارشد هم باید ببینی چه رشته هایی دارند/دفترچه ارشد دوره گذشته را سرچ بزنید دانلود کنید
سلام....
دوستان نتیجهی این ثبت نامی که چند هفتهی پیش انجام دادیم برا ترمی کی میاد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)