منشی تلفنیش خوبه ... نیاز آدمو برطرف میکنه کامل .
دوربینش هم بسیار امکانات زیادی داره و کیفیت خوبی هم داره .
منشی تلفنیش خوبه ... نیاز آدمو برطرف میکنه کامل .
دوربینش هم بسیار امکانات زیادی داره و کیفیت خوبی هم داره .
نه اینم دانلود کردم یه بار خوده زیپ رو ریختم با PC Studio تو other file باز همون پیغام اومد ... یه بارم از زیپ درآوردم و ریختم بازم همون پیغام رو میداد و در هر صورت که ریختم تو گوشی با پیغام unsopported مواجه شدم ...حالا که معلومه واسه همه جاواها همینطوره ... واسه مشکل نرم افزاریش برنامه ای نیست خودم آپدیت کنم گوشیو یا به هر حال مثه آپدیت درست بشه ؟؟؟
سلام
من این فایل رو دانلود کردم ولی فایلی با پسوند jar در اون پیدا نکردم میشه بگید،توی کدوم پوشه هست ؟
اگر میشه یکبار دیگه خودتون این فایل رو تست کنید.
من این فایل رو در گوشی نصب و اجرا کردم مشکلی نداشتم،جناب nimaclip شما این فایل رو هم امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، ممنون از گذاشتن و آپلود کردن فایل ... فایل رو دانلود کردم و ریختم اما بازم میگه نمیتونه بخونه فایل رو ... 100% مشکل نرم افزاری داره و باید 100% آپدیت بشه ... کسی از دوستان هست که یاد بده چطوری گوشیو آپدیت کنم ؟؟؟
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
دوستان خواهش می کنم به من راهی رو یاد بدید که گوشیمو GT-S5230 رو آپدیت کنم یا همچین چیزی که برنامه داخلیش به روز بشه تا بتونم برنامه ی جاوا نصب کنم رو گوشی .... ممنون میشم کمکم کنید![]()
خود فایل Jar هست و نیازی به باز کردنش نیست
از راهنمایی تون متشکرم،نصب و اجرا شد ولی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست
من انگلیسی به فارسی رو می خواستم!
انگلیسی به فارسی همون PMD از همه بهتره
ببخشید این PMD کجاست؟(لینک دانلود)
ممنون از راهنمایی تون.
سلام ،
اینجا :
درخواست برنامه های کاربردی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من صبح تا حالا هرچی سعی می کنم تماس بگیرم پیام محدودیت سرویس می ده دلیلش چیه مشکل از گوشیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)