تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 1024 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض تاکتیک

ببخشید این تاک تیک همون دفتر برنامه ریزیه...فیلدهاش چه جوریه؟
    از 0 تا 100 تاکتیک:
    تاکتیک 324 صفحه است که اولش آقای جوکار تو 31 صفحه نحوه کار با تاتیک به طور کامل توضیح میده قسمت های مختلفش عبارتند از:
    1- صفحه اول برای ورود رویدادهای مهم سال
    2-صفحه اهداف سال برای ورود اهداف سال
    3-جدول بعدی واسه تعیین میزان مطالعه هست که کل کتابهایی که قراره مطالعه بشه(منابع کنکور برای کنکوریها یا دروس مختلف برای سایر دانش پژوهان) بصورت تعداد صفحات و تعداد کتابها قرار داره که خیلی ساده به ما نشون میده که تا کنکور باید چه تعداد صفحه مطالعه کنیم
    4-راهنمای فصلی که باید بنویسیم تو فلان فصل باید چیکار کنیم مثلا پاییز جمع بندی پیش 1 و پایه
    5-جدول پیشبینی ماه که باید قبل از ماه پیش بینی کنیم که باید چه تعداد صفحه مطالعه کنیم البته این صفحه به تعیین میزان مطالعه مرتبط تا اگر میزان مطالعمون کم باشه در روزای بعد میزان مطالعه رو افزایش بدیم
    6-جدول برنامه ریزی روزانه که برای هر ماه 35 جدول روزانه وجود داره جدول روزانه 2 قسمت داره یه قسمت باید شب قبل پر کنیم که مثلا فردا باید چیکار کنیم و قسمت دوم هم وقتی درسی مطالعه کردیم باید تو اون قسمت بنویسیم بعدش هم آخر هر هفته یه جدول جمع بندی هفتگی داره
    7- آخر هر ماه هم یه جدول واسه ارزیابی ماه داره تا ببینیم با چیزی که اول ماه پیش بینی کرده بودیم پیش رفتیم یا نه؟البته این جدول بعد از پیش بینی ماه قرار داده تا مقایسه بهتر صورت بگیره!
    8- آخرش هم یه سری جدول واسه ارزیابی آزمون ها قرار داده
    یه نکته مهم
    اهداف سال اولش به نظرم مسخره اومد تو این صفحه باید اهدافتون بنویسید مثلا خدایا سپاسگذارم که امسال در رشته عمران صنعتی شریف پذیرفته شدم و قبولی ام باعث سربلندی خانواده ام شد(خود آقای جوکار اینجوری مثال زده )جمله جالبی تو سر فصل صفحه اهداف نوشته:"به قدرت تفکر خود ایمان داشته باشید. آنچه امروز هستید حاصل تفکرات گذشته ی شماست و آنچه در آینده خواهید بود حاصل تفکرات امروز." و معتقده به هرچیزی فکر کنید عملی میشه بعد من گروه قدرت جاذبه ذهن تو p30world دیدم و فکر کنم واقعا یه چنین نیرویی وجود داره که به هر چیز فکر کنید عملی میشه یه مثال بزنم نمیدونم دقیقا کجا خوندمش نمیدونم تو کدوم کشور دکترها 2 تا مجرم که حکم اعدام داشتن گیر میارن و دو تاشون پیش هم میارن و چشم یکی میبندن و رگش با یک شی تیز میزنن تا طرف میمیره نفر دوم که از دیدن این واقعه وحشت کرده بود وقتی پزشکا چشمشو بستن به جای شی تیز با یک پلاستیک حاوی آب گرم روی دستش لمس میکنن بعد طرف در عین ناباوری میمره بچه ها ببینید این قدرت فکر چیکار میکنه؟؟؟
    در ضمن این اطلاعات تاکتیک اینجوری کامل نیست عکس هارو بزودی اسکن میکنم

2. 5 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ببخشید اقای rambo منظوتون از اینکه مولفای خوب دارن میان توی گاج منظوره شما ازموناشه دیگه ؟؟؟؟
    هم از اون جهت هم از نظر تالیف کتاب

4. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام سلامممممم

خوبین؟

دلم واسه اینجا تنگ شده بود البته فقط واسه بچه های گل و با صفای اینجا

از صفحه ی 288 تا آخر رو خوندم اولا ممنونم از همه بچه هایی که به یادم بودن اصلا فکر نمیکردم اگه نیام

کسی اصلا بفهمه که نیستم خلاصه خیلی شرمنده کردین اسم نمیبرم میترسم کسی رو جا بندازم بعد شرمنده

بشم...خلاصه که دست همتونو از راه دور میفشارم

به امید روزای خوب..

6. 14 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

میزان مطالعه:

پیش بینی ماه:

روزانه:

هفتگی:

ارزیابی آزمون ها:

8. 8 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام. من اين آزمون ترازم 6800 شد. نسبت به آزمون فبل پيشرفت داشتم ولي از همه دوستام كمتر شدم بقيه همه بالاي 7500 شدن. پشت سريم تو كلاس شد 8100. كم كم دارم نااميد ميشم
    6800 که خیلی عالیه اونم واسه آزمون اول..سعی کن آزمون به آزمون پیشرفت کنی و آخر هر آزمونم حتما کل اون

آزمونو بررسی کن سوالاشو...که دیگه اشکالای گذشته رو نداشته باشی یعنی بعد از هر آزمون هر چی مشکل تو

اون آزمون داشتی رو نباید تو آزمونای دیگه تکرار کنی...اگه هر آزمون این کارو بکنی تا کنکور به نظرت مشکل خاصی

میمونه؟

نمی دونم شما این cd رو خریدید یا نه ولی به دوستان توصیه می کنم اصلا طرفش نرید واقعا براش متاسفم(برای آقای دربندی) دوست من سال قبل این cd ها رو گرفته بود که نوشته بود چگونه ریاضی و فیزیک را بدون محاسبات و فرمول بالای 80 % بزنید همشم گفته بود ابداعی خودمه این دوست من با اینکه من بهش گفتم اینا همه می خوان جیبت و خالی کنن باز گوش ندادو رفت cd هاش و خرید تو چند تا cd اول فهمید چه اشتباهی کرده این آقا حتی اتحاد رو هم اشتباه می گرفت همه جور نون خوردن دیده بودیم غیر از این.
    منم شدیدا تاکید میکنم این سی دی رو نگیرین چون فقط پول دور ریختنه...

ولی جدا 1 سوال داشتم از جناب mirza اساسا هدف شما از این پست دادن ها چیه؟حرفای شما میتونه در جای خودش خیلی روش بحث بشه.ولی جاش اینجا نیست.
    بی خیال بچه ها ایشون مثل اینکه هدفی دارن..لطفا اگه ایشون اینجا پست دادن هیچکی توجهی نکنه و اصلا

جواب نده....

راستی ، امروز استارت خودمو ( خیلی وقته استارت زدم ولی این دفعه با برنامه بود ) با 7 ساعت زدم ( اولش روشن نمیشد با یکم هول دادن استارت خورد )، حساب که کردم دیدم با کمتر از 7 ساعت هیچ رقمه نمیشه برنامرو تموم کرد !
    ای ول سعید..منم تقریبا مثل تو ام...

لان یادم اومد فکر کنم به احتمال زیاد پیمان با آقا پیروز در ارتباط بود باید تا ساعت 7:30 صبر کنیم تا خود پیمان به سوال جواب بده.
    چه رویی دارم عوض تبریک بابت برگشتش دارم ازش سوال میپرسم
    آره آقای پیروز مشاور خوبیه من باهاش ارتباط داشتم. تابستون بهش زنگ زدم واسه مشاوره ولی من ازش خوشم

نیومد..چون من شهرستان بودم و تلفنی زنگ میزدم خوب جواب نمیداد بعدشم خیلی گیر آوردنش سخت بود..

مثلا امروز برنامه میداد باز فردا که زنگ میزدی دفترش که بر نمیداشت موبایلش که خاموش بود.. تنها چیزش که

خوب بود منشی دفترش بود

خلاصه همش الاف میشدم واسه همین بی خیالش شدم واسه کسایی که تهرانن و میتونن حضوری برن فکر

کنم خوب باشه. من هم شماره ی دفترش هم شماره ی موبایلشو دارم هر کی خواست پی ام بده بهش بدم...
    Last edited by timsar jackson; 05-10-2009 at 20:05.

10. 6 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه شکوفـه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

حالا چقدر میگیره واسه مشاوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

آقا حرف تو چند صفحه از برنامه ریزی شد یه جمله قشنگ درمورد برنامه ریزی بگم:
    برنامه ریزی بدون عمل، مثل این میمونه نسخه پزشکی دستتون باشه ولی حال نداشته باشید برای گرفتن داروها به داروخانه برید. واقعا فکر میکنید تنها با داشتن نسخه پزشک شفا پیدا میکنید؟؟!!(ابولفضل جوکار)
    نمیدونم چرا از این جملش خوشم اومد بعد از خوندن این جمله یه تکونی به خودم دادم

13. 9 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

حالا چقدر میگیره واسه مشاوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا که به خانواده گاج پیوسته هزینه مشاورش حتما بدون شک زیاد میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستام گفت برای تقویت واژگان کتاب 601 واژه ی ضروری زبان(فکر کنم همین بود اسمش ) رو بگیر.
    مرسی
    504 .... 504Absolutely Essential Words

میتونه موثر باشه....

کمی حوصله میخواد....

برای زبان کتاب مبتکران واسه کنکور عالیه
    مگه زبان کنکور چیه که میخوای بخاطش کلاس بری!!!
    بهتره گرامر رو از همین کتابا بخونی
    لغت هم در کنارش کار کنی یا تست های زیاد بزنی
    ولی همین کتاب خوبه
    ولی مولفش نمیدونم کیه
    سالارکیا که میگن عالیه کتابش یه سایتم داره ولی یادم نیس
    بدک نیست.... متوسط هست...
    (کسل کننده ست)
    می گم کتاب کنکورت رو قورت بده مربوط به درس خاصی هست یا کتاب مشاوره ایه ؟!!

منبع اصلی کتاب درسی هست اگه ضعیفی کتاب درسی بخور کتاب تست ها هم فرقی با هم ندارن همشون یجورن هر کدوم که دم دستت شروع کن تستاشو زدن کلاس رو هم بیخیال بابا زبان اصلا سخت نیست واسه خودت سختش نکن من امسال تو کنکور میتونم به جرات بگم شاید در کل سال 10 ساعت هم وقت واسه زبان نذاشتم البته پایه زبانم خوب بود فکر کنم 83 درصد زدم
    ای بابا!!!

دوست عزیز، مهیار جان، قطعا زبان شما قوی بوده که 83 درصد زدی....

با کتاب درسی حتی نمیشه 5 درصد زد
    راستی !
    با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!
    مرسی

آموزشگاه به خاطر کنکور؟!؟!؟؟

حرفشم نزنید...

یاد یه خاطره افتادم.... در کنکور کاردانی به کارشناسی همین امسال با یکی از دوستان قدیمی همسایه شدیم (واقعا باور نکردنی بود ولی شد دیگه)

این دوستمون 4 سال بود رفته بود آموزشگاه برای زبان.... واقعا مثل بلبل حرف میزنه....

اصلا کنکور به این حرفا نیست که....

رتبه ها که اومد دیدیم 33 درصد زبان زده
    این در حالیه که من روی کلاس رو ندیدم.... 62 زدم....

به نظر من اگه کسی بخواد زبان یاد بگیره نباید برای کنکور یاد بگیره....

زبان چیزیه که باید ریشه ای باشه....

بهتر اینه که از کتاب های آموزشی داستانی کمک بگیره....

مثلا Steps to Understanding خیلی عالیه.... (اصلا طراحی شده برای یادگیری زبان)

همچنین نرم افزارهای خاصی مثل Rosetta Stone English .... (این دیگه واقعا حرف نداره... یکی 5 سطح استفاده کنه، استاد دانشگاه میشه )

موفق باشید

16. 5 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا!!!

دوست عزیز، مهیار جان، قطعا زبان شما قوی بوده که 83 درصد زدی....

با کتاب درسی حتی نمیشه 5 درصد زد

اره اقا من منکر این که زبانم قوی بود نمیشم ولی خوب هرچی میدیدم تست هارو متوجه میشدم که همش از کتاب حداقل 60 70 درصد تست ها در ضمن یه چیز دیگه رو هم اضافه کنم نمیدونم 5 تا تست 6 تا تست مثل این که از قواعد میاد اونا خیلی راحت و حتما باید همش درست بزنید میدونید چرا چون اکثرا درست میزنن و اگه درست نزنین میرید قاتی باقالیا در کل فکر میکنم اگه به مشکلی بخورید در قسمت ریدینگ باشه

راستی تورو خدا این امار پیروز یا هر مشاور خوب دیگه ای رو به ما بدید من تجربه پیش مشاور رفتن برای حدود 6 ماه رو داشتم ولی مرتیکه هیچ غلطی نمیکرد

18. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •