-خواهش ميكنم
-نه قربونت برم ساليان سال هستند در خدمتمون هنوز خيلي زوده
-الان بهترين انتخاب در رده هاي قيمتي كاملا مناسب ال سي دي هاي برند ها هستند
-خواهش ميكنم
-نه قربونت برم ساليان سال هستند در خدمتمون هنوز خيلي زوده
-الان بهترين انتخاب در رده هاي قيمتي كاملا مناسب ال سي دي هاي برند ها هستند
بغیر از پانا و پلاسما تو قیمت 1200 lcd خوب چی هست ؟؟
دوست عزیز با تشکر از شما اینا چند اینچ هستن و مشخصات و چه ویژگی هایی دارند که اگه خواستیم بخریم سرمون کلاه نزارند![]()
-بهترين گزينه ها در رنج قيمت شما ال سي دي ها هستند به نظر من البته
SAMSUNG 40C650
LG 42LD660
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
-خدمت شما عزيز :
C550 :
مدل هاي ال جي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينطور كه از ظاهر بر مياد شما مدافع LCD تي وي ها هستيد , اما من فكر ميكنم كه پلاسما همچون V20 پاناسونيك هم حالا حالاها حرف براي گفتن داشته باشند , حتي خيلي ها اين مدل پاناسونيك رو از LCD هاي سري X سوني هم با كيفيتر ميدونند.
با درود
-لطفا سایت رسمی ال سی دی سامسونگ در ایران را بگویید.
-در ال سی دی fm transmittrer برای چیست؟
باز هم از شما سپاسگذارم بخاطر پاسخهایتان
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-فكر ميكنم درگاه پورتي داره مخصوص كه اگر فعال باشه ميتونيد فايل هاي در حال پخش صوتي رو روي FM دريافت ويا ارسال كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم راجع به سونی EX 710 اگر کسی اطلاعاتی داره بده لطفا . برام داشتن گیرنده دیجیتال داخلی خود TV خیلی مهم هست . همچنین اگر کسی این مدل رو داره معایب و مزایاش رو بگه لطفا .
راستی مدلی از سامسونگ یا مارکهای دیگه تو رنج قیمت EX 710 هست که ----T هم داشته باشه ؟
دوستان من دارم ميرم پلاسماي V20 بخرم لطفا راهنماييم كنيد كه موقع خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟
1- آيا ميشه تشخيص داد كه تي وي واقعا آكبند هستند و كاركرده نيست ؟ جايي رو داره كه نشون بده چند ساعت كار كرده ؟
2- آيا در پلاسما هم مسئله پيكسل سوخته مطرح هست يا فقط اين موضوع مربوط به LCD ميشه؟
اگر هست راه تشخيص اون چي هست ؟
موارد ديگه اي اگر بايد بهش توجه كنم چي هست خصوصا در اين مدل V20 ؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
-كاملا شبيه مدل ex700 هست عزيز البته با تغيير در طراحي
-تفاوت ديگه مربوط ميشه به اندازه اون كه در 55 هم اومده به جاي 52 EX700کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سري ها ي KDL تيونر داخلي داره ونگران نباشين
-مدل هم قيمت با اون در سامي C6900 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)