تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 314 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

LG Internet Kit رو نصب کردی؟
    فقط کافیه اینو نصب کنی دیگه به هیچی نیاز نیست و براحتی به اینترنت وصل میشه.
    دوست عزیز این LG Internet Kit اصلا توی سی دی راه انداز گوشی نبود اگه لینکش رو داری بزار.
    با تشکر

2. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من خط همراه اول دارم , چجوری از اینترنت همراه اول رو گوشیم استفاده کنم ؟ سایت همراه اول میگه این تنظیمات رو وارد کن توو گوشیت :

حالا من اینا رو هر کدوم رو یه جا باید وارد کنم (توو سه قسمت مختلف) و همشون یه جا نیستن , گزشته از اینا فقط یک گزینه ی Proxy و یک گزینه ی Port دیدم توو گوشی و WAP Proxy و HTTP Proxy گزینه ی مجزا نداره توو کوکی ! من چیزایی که بالا گفته شده رو وارد کردم ولی وقتی صفحه باز میکنم میگه Connection Fail ! اصلا این گوشی گزینه ای به اسم اتصال به اینترنت داره ؟ یعنی بعد اینکه تنضیمات رو وارد کردیم و ذخیره کردیمشون , بریم اون گزینه رو بزنیم و به اینترنت وصل شه ؟ همه گوشی ها یه همچین گزینه ای دارن ولی من توو کوکی هرچی گشتم ندیدم ! خود به خود وصل میشه ؟

دوستان اگه کسی از اینترنت رو گوشیش استفاده میکنه (چه اینترنت ایرانسل چه همراه اول) لطفا بگه چجوری اینکار رو میکنه . یه دنیا ممنونش میشم
    برای همراه اول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره خودتون و مدل گوشی رو بدید ، تنظیمات مربوط به MMS GPRS رو براتون میفرسته و نیازی به وارد کردن دستی نیست :

4. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز این LG Internet Kit اصلا توی سی دی راه انداز گوشی نبود اگه لینکش رو داری بزار.
    با تشکر
    این برنامه تو خود گوشیه.وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی گزینه اول یعنی pc Internet رو انتخاب کن . برای بار اول که میخای به اینترنت وصل شی اگه این برنامه نصب نشده باشه حتما خود بخود شروع به نصب LG Internet Kit میکنه و شما فقط چندتا تیک بزنین تا موارد نشون داده شده نصب بشه.
    اگه این نشد که محاله نشه یه راه هم اینه که بری برنامه LG Internet Kit رو از CUST_THEME خود گوشیت برداری.از قسمت VtP که با نام usbrofs.iso مشخصه.اکسترکت کن و بعد نصبش کن. حجمشو 10 مگابایته.

6. 4 کاربر از poshkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان این کوکی وقتی میخوای عکس بگیری زوم نمیکنه و فقط از فاصله عکس میگیره؟؟؟
    اگر زوم میکنه لطفآ بگین چطور؟؟؟

8. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگر زوم میکنه لطفآ بگین چطور؟؟؟
    زوم نداره.....

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این برنامه تو خود گوشیه.وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی گزینه اول یعنی pc Internet رو انتخاب کن . برای بار اول که میخای به اینترنت وصل شی اگه این برنامه نصب نشده باشه حتما خود بخود شروع به نصب LG Internet Kit میکنه و شما فقط چندتا تیک بزنین تا موارد نشون داده شده نصب بشه.
    اگه این نشد که محاله نشه یه راه هم اینه که بری برنامه LG Internet Kit رو از CUST_THEME خود گوشیت برداری.از قسمت VtP که با نام usbrofs.iso مشخصه.اکسترکت کن و بعد نصبش کن. حجمشو 10 مگابایته.
    دوست عزیز این LG Internet Kit هم نصب شده ولی اصلا نمیشه به Gprs وصل شد.
    یه جایی داره که باید بری مودم رو انتخاب کنی که اونجا فقط مودم Dial Up خود کامپیوترم رو میشناسه و خبری از مودم گوشی نیست!

12. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زوم داره . فقط در وضعیت 480*640 به پایین زوم رو میاره.مثل بقیه گوشیها!
    Last edited by poshkin; 10-12-2010 at 19:41.

14. 3 کاربر از poshkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز این LG Internet Kit هم نصب شده ولی اصلا نمیشه به Gprs وصل شد.
    یه جایی داره که باید بری مودم رو انتخاب کنی که اونجا فقط مودم Dial Up خود کامپیوترم رو میشناسه و خبری از مودم گوشی نیست!
    متوجه نمیشم .آخه اصلا نیازی نیست جایی بری و مودم رو تعریف کنی.من امروز ویندوز عوض کردم و فقط LG Internet Kit رو نصبیدم بعدش یه صفحه میاد که باید کشور و پروفایل و تنظیماتو اگه درست نبود درستش کنی و آخر سر وصل شی.
    مثل تصویر زیر که گذاشتم....

Last edited by poshkin; 10-12-2010 at 19:47.

16. این کاربر از poshkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

دوستان شايد سئوالم تكراري باشه اما خيلي جستجو كردم جواب قطعي نگرفتم . مثل اين كه كوكي قفل گوشي نداره و فقط يه راه پر دردسر داره كه تازه هربار بايد تكرارش كني ميخوام ببينم تا الان تغييري توي اين قضيه اتفاق افتاده يعني ميشه روي قفل گوشي رمز گذاشت؟

18. این کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوستان شايد سئوالم تكراري باشه اما خيلي جستجو كردم جواب قطعي نگرفتم . مثل اين كه كوكي قفل گوشي نداره و فقط يه راه پر دردسر داره كه تازه هربار بايد تكرارش كني ميخوام ببينم تا الان تغييري توي اين قضيه اتفاق افتاده يعني ميشه روي قفل گوشي رمز گذاشت؟
    کار نشد نداره!
    اول باید قفلشو عوض کنی. یک قفل براش هست که به صورت فلشه و مثل نصب تم اونو تغییر میدی و قفل جدیدو میریزی. بعد یک پوشه کنار اون فایل فلش هست که رمز دلخواه رو میدی بهش و از اون به بعد با اون رمز گوشی باز میشه.
    فقط یک مشکل هست، اونم اینه که کنار گوشی یک دکمه هست که اونو بزنی قفل به راحتی باز میشه
    باید اونو یک جوری از کار بندازی دیگه

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

راستی این گوشی اعصابمو خورد کرده!
    جدیدا که وصلش میکنم به pc و از اینترنتش استفاده میکنم یکدفعه ریست میشه! نمیدونم چه مرگش شده! دانلود هم نمیکنم. یکم که صفحه سنگین بشه ریست میکنه! کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده؟
    بعد اینکه لیست آهنگها هم باز نمیشه و باید بری از ابزارهای شخصی اهنگها رو اجرا کنی

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

مثل اینکه باید ببرم فلش

20. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •