آقا خواهشآ يكي در مورد فعال كردن دسته ها)gamepad-- joystic) توضيح بده
آقا خواهشآ يكي در مورد فعال كردن دسته ها)gamepad-- joystic) توضيح بده
سلام دوستان
اگه میشه طریقه آنلاین بازی کردن GTA IV رو توضیح دهید.
من اکانت windows live ساختم و در gamertag هم ثبت نام کردم ولی هر کاری میکنم اکانتمُ قبول نمیکنه.
ممنون
شما حتما بايد با دسته هاي طرح x360 بازي كنيد. در ضمن يك توصيه بيخيال بازي كردن با دسته بشيد چون اين مثل سان آندرياس روي هدف لاك نمي كنه و مثل بازي اول شخص هست هدفگيريش پس با ماوس راحت تر و سريع تر ميشه نشانه گرفت
سلام.......من پستم 4صفحه عقب رفت کسی جواب نداد.......دوبار میزارم...البته با اجازه اساتید.....
بچه ها من بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم....اما آخر سر که تموم شد از من سریال و کد میخواد....چی بهش بدم.....
خودمم دارم از اول تاپیک رو میخونم...ولی چیزی دستگیرم نشد.......
شاید مشکل از کرکش باشه.بچه ها من بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم....اما آخر سر که تموم شد از من سریال و کد میخواد....چی بهش بدم.....
خودمم دارم از اول تاپیک رو میخونم...ولی چیزی دستگیرم نشد.......
کرکشم کپی کردم.......تو صفحه اول یکی مشکل منو داشت .........شاید مشکل از کرکش باشه
پیداش کردم....
من sp3 رو نصب کردم بازی رو هم نصب کردم ولی روی ایکن بازی کلیک می کنم این میاد
بعدش هم که next می زنم این میاد باید چیکار کنم
چی بزنم..........؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم می گم مشکل از کرکشه. کار کرک همینه! کرک کاری می کنه که دیگه اون صفحه نیاد. شما از چه نسخه ی GTA IV استفاده می کنید؟ کرکتون با نسخه ی GTA IV همخونی داره؟
نمیدونم......از کجا باید بفهمم......من 4تا dvd....دارم....تو dvdاولش..یه فایل بودwinrar....اونو اجرا کردم....وتو بقیه dvdها هم...22تا فایل بود.........با یه فایل کرک....بازم می گم مشکل از کرکشه. کار کرک همینه! کرک کاری می کنه که دیگه اون صفحه نیاد. شما از چه نسخه ی GTA IV استفاده می کنید؟ کرکتون با نسخه ی GTA IV همخونی داره؟
همخونیش رو از کجا باید بفهمم............../؟؟؟؟؟
----------------------------------------
ممنون جواب دادی..دیگه داشتم ناامید میشدم....
کسی نگفت برای اینکه fps بالا بره از اون patch استفاده کنم یا از اون مود افزایش فریم ریت؟
از هر دو برای کارایی بیشتر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)