تیبای هاچ بکم در راه
حرفهای شما قبول
اما آیا شما تابحال در مورد خرابی موتور تیبا صحبتی شنیدید که دارید از خراب نشدن موتور سایر خودروها به عنوان مزیتشون در برابر تیبا صحبت می کنید؟
تا بیااااد....اما امید وارم این دیگه اگزوزش معلوم نباشه...
دوست من اصلا بر فرض که تیبا خراب نمیشه ، من از مزیت های دیگه سایر خودروها صحبت کردم ، جادارتر بودن ، ایمنی بیشتر ، زیبایی و ...
درضمن من خودم امروز سایپا بودم دوتا تیبا در حال تعمیر بودن . یکیشون یاتاقان زده بود یکی دیگش هم پوسته سیلندرش ترکیده بود .
اما در کل تعمیر کار میگفت ماشین کم دردسریه .
در هر حال انتخاب با شماست . اگر تیبا دوست دارید خب بخرید . مشکلی هم نداره .
این دوستمون این طور مطرح کرده بودند که پوریا جان اونطور جواب داده بودند
اگر شما تیبا رو برتر از سمند و پژو میدونید که دیگه هیچ جای بحثی باقی نمیمونه ولی خرف حرف خرابی موتور نیست ,اگر اینطوری باشه که پراید خیلی ماشین عالی محسوب میشه
چون اگه یه عمر کار میده ولی موتورش آخ نمیگه
من که یک سال پیش خریدم اما نمیدونم شما تیبا دارید یا نه ؟!
تا امروز هم از نظر موتوری برام دردسری نداشته با وجودیکه پر گاز میرونم
اینکه دو تا تیبا در سایپا در حال تعمیر باشن که دلیل نمیشه
اگر در بین عموم بخواهید بررسی کنید، در مورد خرابی موتور تیبا کم خواهید شنید
ضمنا بنده با خودروهای دیگه کاری ندارم
فقط خواستم بدونم مگه چقدر در مورد خرابی موتور تیبا شنیدید که دارید موتور سایر خودرو ها رو در مقابل اون به عنوان یک مزیت مطرح میکنید. ضمن اینکه در اون پست شما صحبتی در مورد جاداری و زیبایی و ایمنی مطرح نشده بود و فقط مقایسه موتوری انجام داده بودید که البته درباره اینها هم بحث هست
ممنون که راهنمایی کردید، ولی خودم این پستها رو دیده بودم و فکر نمیکنم پیگیری کردن چند پست انقدر کار سختی باشه
اگه قراره ماشین نسبتا بیکیفیتر ادم بگیره تیبا میگیره که حداقل5تا 10 میلیون کمتر توو جیب اینا بریزه..نه پژو و سمند فقط بخاطر جادارتر بودن پول بیشتر بده که کیفیت نداشته باشه...تاکسی داران سمند و پژو ببینید چقدر از خودروشون مینالن جوری که میگفتن یاد پیکان بخیر!میگن خر بخرید از ایرانخودرو نخرید یعنی این..مطمئن باشید کیفیت تیبا هرچی باشه با این قیمتش بصرفه تره و ایمن تره یادتون باشه تیبا 2 ایربگ داره...البته ناگفته نماند 405tu5از این مسئله جداست و ماشین برتریه...اما با این اوضاع و گرانی هامشخصه چی بهتره..
نگران نباشید
تیبا هم خراب میشه
اینایی ببینند یه ماشین داره بی نقص میره میزنن نابودش میکنن که براشون بصرفه
خرابی موتور به رانندگی بستگی داره اگه توی دور موتور مناسب دنده عوض کنی روغن به موقع عوض کنی الکی معکوس نکشی همین پراید تضمین میکنم تا حداقل تا 150000 کیلومتر اخ نگه تیبا هم همینطور سمند و غیره هم همینطور(البته به جر ای اف 7 که مشکل داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)