تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 302 از 1135 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان من یه سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم. من چون می خواهم یه دفتر اجاره کنم ( پس هر جای شهر و در هر مرکز مخابراتی که بخوام می تونم بگیرم ، و این برام یه امتیازه که می تونم مرکز مخابرات و بهترین شرکت سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنم)
    الان سوال من از شما اینه که
    1-کجای شهر(کدوم مرکز مخابرات) دفتر بگیرم؟
    2- از چه شرکتی سرویس بگیرم که مشکلی از لحاظ نوسان سرعت و قطعی نداشته باشه؟

پس لطفا راهنمایی کنید که کدوم مرکز مخابرت و بهترین شرکت سرویس دهنده هماهنگ بااون؟
    جواب دادن به سوالات شما کمی سخته.
    اینترنت پر سرعت اصلا حساب و کتاب نداره. می بینید یک شرکتی تو یک مرکز مخابرات خوبه و تو یک مرکز مخابرات دیگه افتضاح. سرعت و کیفیت یک شرکت به این بستگی داره که تو یک مرکز مخابرات چند نفر مصرف کننده داره.
    من مرکز مخابرات دستغیب (معالی آباد) هستم و از پارس آنلاین استفاده می کنم که فعلا راضی هستم.
    قطعی هم اکثرا به کیفیت خطوط تلفن اون مرکز مخابرات بستگی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقا من هم مرکز دستغیب هستم و از پارس آنلاین استفاده می کنم و فعلا راضی هستم. اگر منتظر بمونی تا پرت پارس آنلاین خالی بشه به نظرم گزینه خوبیه. من از سرویس 128 استفاده می کنم که سرعتش تقریبا با 512 صبانت شما برابره.
    ممنون به خاطر جوابتون

شبانه سرعتتون چه قدره؟

از چه ساعتی پارس آنلاین اجازه دانلود شبانه رو می ده؟ تا چه ساعتی؟(مال صبا 3 تا 7 هست)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    شبانه سرویس 128 پارس آنلاین سرعت دانلود از 4 ت 6 بین 90 تا 120 و از 6 تا 7صبح سرعت دانلود روزانه رو داره شبی 800 تا 1 گیگ دانلود داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام mahdishr
    میبخشید من هم سرویس صبانت دارم ولی شبها چراغ ابنترنت روی مودمم حین کار خاموش میشه و اینترنت قطع میشه.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همچین مشکلی دارین.
    مشکلت از برق هست برق خونتون به احتمال زياد کم و زياد مي شه
    اگه چراغ ات مي پره يه ترانس بزار سر راه مودم از اين ترانس هاي برق و آداپتور مودم بزن بهش

5. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون به خاطر جوابتون

شبانه سرعتتون چه قدره؟

از چه ساعتی پارس آنلاین اجازه دانلود شبانه رو می ده؟ تا چه ساعتی؟(مال صبا 3 تا 7 هست)
    شبانه معمولا بین 30 تا 40 است ولی حدود 10 روزه که خیلی خوب شده و به 100 تا هم رسیده که نمی دونم اینجوری می مونه یا به همون 30 و 40 کیلوبایت در ثانیه بر می گرده.
    Last edited by koorosh2500; 08-01-2011 at 14:38.

7. 2 کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    Mehdyshr:من منظورم اکانت خودم بود نه رایگان شبانه.توی روز که کار میکنم کم پیش میاد اینطوری بشه. بیشتر از سر شب این اتفاق میفته.چراغ اینترنت روی مودم خاموش میشه و بعد از حدودا یک دقیقه دوباره روشن میشه و اینترنت وصل میشه.و ممکنه مثلا تا یه نیم ساعتی دیگه قطع نشه ولی بعدش دوباره...
    در مورد برق هم که یکی از دوستان گفتن من فکر نمیکنم کم و زیاد شه چون سر راهه کامپیوترم محافظ هست و اگه برق کم و زیاد میشد خوده محافظ برق رو قطع میکرد.
    منظورتون چه نوع ترانسی هست.خود مودم آداپتور داره.اگه میشه یه خورده بیشتر نوضیح بدید.ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان من یه سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم. من چون می خواهم یه دفتر اجاره کنم ( پس هر جای شهر و در هر مرکز مخابراتی که بخوام می تونم بگیرم ، و این برام یه امتیازه که می تونم مرکز مخابرات و بهترین شرکت سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنم)

پس لطفا راهنمایی کنید که کدوم مرکز مخابرت و بهترین شرکت سرویس دهنده هماهنگ بااون؟

اگه امکان هست، موردی نام ببرید. یعنی در واقع در بین مراکز مخابرتی و شرکت های adsl پیشنهاد بدید که کدوم مرکز و کدوم شرکت adsl مناسب وهماهنگ هستند.
    ممنون

داره خودمونی میشه pidram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مسخره بازی جدید شاتل :
    این ایمیل نیم ساعت پیش برام ارسال شد :

مشترك گرامي
    علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره زمستانی شاتل، چنانچه در دوره­ی زمانی 11 دی ماه تا 23 دی ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد هر پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين جشنواره از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ي حاضر سرويس خود بهره گيريد.

با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.

آخه یکی نیست شما که 90 درصد مشترکاتون سرویس ماهانه دارند 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر شما ، به چه دردشون میخوره؟؟؟؟
    اون از شبانه که به . . . کشیده شد ( مجبور شدم اکو آفیس بگیرم )، این هم از این . . .

11. این کاربر از pidram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

اونایی که از ارم نت سرویس داشتن جدیدا سرعتشون چطوره؟ سرعت من که نصف شده، هم روزانه هم شبانه.
    شبانه 40_50
    روزانه 150_200
    من سرویس 512 دارم.
    Last edited by saurron; 06-01-2011 at 10:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه امکان هست، موردی نام ببرید. یعنی در واقع در بین مراکز مخابرتی و شرکت های adsl پیشنهاد بدید که کدوم مرکز و کدوم شرکت adsl مناسب وهماهنگ هستند.
    ممنون
    نبود راهنمایی؟؟!!!
    بابا تورو خدا یکی من رو کامل راهنمایی کنه. خیلی کارم فوری و حیاتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •