تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 804 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

از بچه های اینجا کیا گوشیشون پشتش نوشته مجار؟
    آیا اونا هم تاحالا به مشکلی برخوردن؟
    مال من مجاره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده، کلی برنامه هم روی اون ریختم. البته هکش نکردم، بلکه با فایل Cer و Key برنامه‌های مورد نظر رو Sign می‌کنم. زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، بلکه از صفحه کلید مجازی فارسی استفاده می‌کنم که براحتی کارم رو راه میندازه. ضمنا موقعی که خریدم ورژن 20 بود و بعد به 21 ارتقاش دادم.

رامین

2. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

من به 30 آپدیت کردم . تعقییره محسوسی به وجود نیامده اما مصرف باتری بیشتر شده . اونم به این اندازه که از دو روز شده یک روز .

البته همزمان با آپدیت نرم افزار ساعت های نماز رو هم نصب کردم که در 5 مرحله وقت نماز رو اعلام می کنه . این رو هم بگم که قسمت اذان گفتن را غیر فعال کردم و فقط یک بیب میگه . شاید این نرم افزار در مصرف باتری دخیل باشه .

ولی به هر حال مصرف باتری دو روز به یک روز شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به 30 آپدیت کردم . تعقییره محسوسی به وجود نیامده اما مصرف باتری بیشتر شده . اونم به این اندازه که از دو روز شده یک روز .

البته همزمان با آپدیت نرم افزار ساعت های نماز رو هم نصب کردم که در 5 مرحله وقت نماز رو اعلام می کنه . این رو هم بگم که قسمت اذان گفتن را غیر فعال کردم و فقط یک بیب میگه . شاید این نرم افزار در مصرف باتری دخیل باشه .

ولی به هر حال مصرف باتری دو روز به یک روز شده .
    من تو چند تا پست گفته بودم به 30 آپدیت نکنید. درسته مصرف باتری بیشتر شده و ربطی به نرم افزارهای نصب شده نداره.

5. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 007saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از فرقای مهم ورژن 30 اینه که وقتی آهنگ گوش میدی
    برا کم یا زیاد کردن صداش کافیه یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا میاد
    در حالیکه تو ورژنای قبلی باید با دکمه ی پهلوی گوشی اینکارو میکردی.

7. این کاربر از 007saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

مال من مجاره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده، کلی برنامه هم روی اون ریختم. البته هکش نکردم، بلکه با فایل Cer و Key برنامه‌های مورد نظر رو Sign می‌کنم. زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، بلکه از صفحه کلید مجازی فارسی استفاده می‌کنم که براحتی کارم رو راه میندازه. ضمنا موقعی که خریدم ورژن 20 بود و بعد به 21 ارتقاش دادم.

رامین
    مال من HUNGARY و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.( جز موارد پائین که نمی دونم مشکل است یا نه ) حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا یکبار هنگ کرده اون هم بخاطره هوای بسیار شرجی بود ( فکر کنم ) ، کلی برنامه هم روی اون ریختم ( همه رو از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس ) . البته هکش نکردم، . زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، از صفحه کلید مجازی فارسی هم استفاده نمی‌کنم ضمنا موقعی که خریدم ورژن 21 بود و بعد به 30 ارتقاش دادم.

ببخشید آقا رامین ادیت راحت تر بود . .

حالا مشکلات

1 - نمی دونم چطور میشه که گوشی خود به خود سایلنت میشه . ( ستینگ رو چک کردم به چیزی بر نخوردم )

2 - گوشیم خود به خود وارد calendar میشه . / البته این از موقعی شروع شد که یه بار برای 4 / 5 روزه دیگش یه ثبتی در calendar زدم و فردا دیدم calendar اومده رو صفحه . گفتم شاید خودم آوردم لذا exit کردم ولی یکی 2 ساعت بعد دیدم بازم وقتی قفل گوشی را زدم تا باز بشه بازم calendar امده رو صفحه . رفتم به تاریخ مورد نظر و نوشته ام رو پاک کردم و exit کردم امدم بیرون ولی همچنان بازم میاد . قبلش اصلانمی آمد .

گفتم شاید آپدیت کنم مشکلات فوق حل بشه ولی نشد .

حالا کمک از شما

از همه ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

یکی از فرقای مهم ورژن 30 اینه که وقتی آهنگ گوش میدی
    برا کم یا زیاد کردن صداش کافیه یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا میاد
    در حالیکه تو ورژنای قبلی باید با دکمه ی پهلوی گوشی اینکارو میکردی.
    ولی توی ورژن 21 هم همینطور بود ( یعنی اینجوری یادم میاد ) ورژن 20 رو نمی دونم چون نداشتم

برا ی کم یا زیاد کردن صداش کافی بود یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا بیاد

راستی یه سوال از همه ی دارندگان 5800

کی از کیف فابریکش استفاده میکنه و راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
    Last edited by panteaaa55; 16-08-2009 at 16:54. دليل: راستی یه سوال از همه ی دارندگان 5800

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من قبلا راحت با گويشم وصل انترنت مي شدم(ايران سل) اما بعد يه مستر ريست وقتي تنظيمات رو در خواست مي كنم و sms حاوي تنظيمات مياد save نمي شه و پيغام مي ده "feature not supporter" با access point خود گوشي كه بعد مستر ريست وجود داره (همون default ) هم وصل نمي شه time out ميده با اين كه شبكه وصله و با گوسيه ديگه همون جا ميشه وصل شد.
    به 2225 هم مدل گوشي رم sms زدم مي گه واسه اين مدل تنظمات رو نداره!
    موندم چه كنم!
    دستي هم تنونشته تنظيمش كنم!
    ممنون مي شم كمك كنيد.
    Last edited by bad_stu; 16-08-2009 at 16:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1 - نمی دونم چطور میشه که گوشی خود به خود سایلنت میشه . ( ستینگ رو چک کردم به چیزی بر نخوردم )

2 - گوشیم خود به خود وارد calendar میشه . / البته این از موقعی شروع شد که یه بار برای 4 / 5 روزه دیگش یه ثبتی در calendar زدم و فردا دیدم calendar اومده رو صفحه . گفتم شاید خودم آوردم لذا exit کردم ولی یکی 2 ساعت بعد دیدم بازم وقتی قفل گوشی را زدم تا باز بشه بازم calendar امده رو صفحه . رفتم به تاریخ مورد نظر و نوشته ام رو پاک کردم و exit کردم امدم بیرون ولی همچنان بازم میاد . قبلش اصلانمی آمد .

گفتم شاید آپدیت کنم مشکلات فوق حل بشه ولی نشد .

حالا کمک از شما

از همه ممنون
    سلام
    نمی دونم لازم به گفتن هست که آیا مستر ریست رو امتحان کردید یا نه. خیلی از این مشکلای عجیب غریب با مستر ریست حل می شن.

ولی توی ورژن 21 هم همینطور بود ( یعنی اینجوری یادم میاد ) ورژن 20 رو نمی دونم چون نداشتم
    نه تو 21 این امکان نبود.
    سلام
    من قبلا راحت با گويشم وصل انترنت مي شدم(ايران سل) اما بعد يه مستر ريست وقتي تنظيمات رو در خواست مي كنم و sms حاوي تنظيمات مياد save نمي شه و پيغام مي ده "feature not supporter" با access point خود گوشي كه بعد مستر ريست وجود داره (همون default ) هم وصل نمي شه time out ميده با اين كه شبكه وصله و با گوسيه ديگه همون جا ميشه وصل شد.
    موندم چه كنم!
    ممنون مي شم كمك كنيد.
    دوست من نیازی به تنظیم دستی یا گرفتن تنظیمات از ایرانسل نیست. به آدرس زیر برید:

Menu --> Settings --> Connectivity --> Destinations --> Internet

حالا اگر اکسس پوینتی برای این قسمت تعریف نشده باشه، ازتون می پرسه که می خواید خودش بگرده و پیدا کنه؟
    بذارید بگرده و تو چند لحظه پیدا می کنه.
    همین کار رو حتما برای قسمت WAP Services هم انجام بدید. هر دو قسمت Internet و WAP Services باید دارای اکسس پوینت باشن تا شما بتونید از اینترنت ایرانسل استفاده کنید.

12. 2 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

10

سلام
    موندم چه كنم!
    ممنون مي شم كمك كنيد.
    خوب اگه همه تنظیماتت مثل قبل هست یه کار کن ببین جواب میده
    اسم access point رو از irancell-gprs ------------>> تبدیل کن به mtnirancell

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها لینک صفحه دانلود نرم افزار واسه 5800 رو بلدین؟
    من دنبال یه آفیس و یه pdf reader مخصوص 5800 میگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •