سلام داداش جونم
شما باید اول کلید قبلی را حذف کنید . برای اینکار در قسمت Licence برو و اون علامت ضربدر را بزن تا کلید قبلی حذف بشه . حالا کلید جدید رو وارد کن .
سلام داداش جونم
شما باید اول کلید قبلی را حذف کنید . برای اینکار در قسمت Licence برو و اون علامت ضربدر را بزن تا کلید قبلی حذف بشه . حالا کلید جدید رو وارد کن .
هر چندوقت باید به کسپر کی بدم. خودش پیغام میده؟ یا هر روز باید کی بدم؟
این کارو کردم قبلا . بازم نشد
ممنون
وقتي آپديت بشه يا كي تاريخ مصرفش تموم شه خودش پيغام ميده مگه اينكه Defaultش رو عوض كرده باشي
KIS&KAV 2010.09.18
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم کی جدید واسه دوستان گرامی.برای تمامی محصولات کاسپرسکی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوستان این هم یک سری دیگه کی میخوام دق دقه کی را نداشته باشید.تست کنید وجواب دهید.برای محصولات کاسپرسکی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نرم افزار Kasper-Key Sharing Network (KKSN) v2.7.1d هم به راحتی می تونید صد ها کلید رو در عرض چند ثانیه تست کرده و کلید های سالم و غیر تکراری رو جدا کنید.
این هم کی جدید واسه دوستان گرامی.برای تمامی محصولات کاسپرسکی.
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اين رو تست كردم فعلا خوبه و جواب داده تا 2-3 ماه ديگه ... دستت درد نكنه .
قابل شما را نداره
معمولا تریال ریستر ها این ایراد رو که بوجود می آورند دیگه کسپرسکی کی قبول نمیکنه. یک بار کسپرسکی رو ریپیر کنید اگر نشد مجبور هستید از ابتدا نصب کنید.
پیشنهاد میکنم با نرم افزار های حذف کامل این کار رو انجام بدین.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)