آقا شما هم مدام دارن username , password اتصالتون رو تغییر میدن؟ هی باید زنگ بزنم username جدید بگیرم.
آقا شما هم مدام دارن username , password اتصالتون رو تغییر میدن؟ هی باید زنگ بزنم username جدید بگیرم.
همین شاتل من تماس گرفتم و گفتم که خودم بلدم نصب کنمف اصلا مودم من احتیاج به تنظیمات خاصی نداره، ولی میگه ما باید بیایم یه سری تنظیمات مربوط به شاتل است رو روی مودم انجام بدیم، (چه حرف بی ربطی)
مرکز مخابراتی منطقه ی ما دانشگاه هستش. من امروز زنگ زدم به یه شرکت تا ازش -256 بگیرم.
طرف به من گفت امکان ارایه این سرعت در مرکز مخابراتی دانشگاه امکانپذیر نیست ولی در مراکز مخابراتی دیگه ممانعتی نیست.
می خواستم بدونم دلیلش چیه. کسی می دونه ؟
یعنی با این جمله ابتر انتظار دارید کسی جواب بده؟
فقط میخواسته 15 تومن شما رو پیاده کنه وگرنه چه تنظیماتی داره؟؟؟
من همون تنظیماتو از پشت تلفن انجام دادم .مودم هم که خودم نصب کردم.مثلا چه تنظیمات دیگه ایی داره؟؟؟
الان هم اینترنت شما وصله هم مال من.پس این حرفا همش چرته.
شما نباید زیر بار میرفتی.من که شاتل ندارم وگرنه عمرا نمیذاشتم 15000 تومن الکی پیادم کنه.پپس پشتیبانی به چه درد میخوره؟
پشتیبانی کارش یکیش اینکه بهشون زنگ بزنی و از پشت تلفن بهت بگه که چی کار کنی که اینترنت وصل بشه
البته شما عمرا ده تومن ناقابل پياده شدي بدون اين كه كسي از داتك زحمتي بكشه و تشريف فرما بشه به منزلتون:
همش 5 تومن توفيرشه كه به جار و جنجالش نمي ارزه ضمن اين كه همين خانم ميتونن از بچه هاي شاتلي كارت طلايي بگيرن و 10 تومن ناقابل رو زير سيبيلي در كنند ولي شما چيكار ميتونستيد بكنيد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل چيزي بعنوان هزينه راه اندازي نداره عزيزم![]()
اگه خودت نصب بکنی میتونی تو ماه بعد 7500 تومن تخفیف بگیری
والا نمیدونم چی بگم پول زور میگیرن همشون...دست ماهم به جایی نمیرسه
هزینه راه اندازی اولیه که ماله همه هست جیگر
مال من که 10000 تومن باشه و مال شمام هم این 15000 تومن برای راه اندازی هست و 5000 تومن واسه نصب.
من حرفم چیز دیگه ایی بود.ایشون میگن بهشون گفتن که تنظیمات خاصی داره من گفتم تنظیمات خاصی نداره
یعنی اگه کسیی از طرف شاتل به خونتو بیاد یعنی خیلی شرکتش باکلاسه یا اینکه خیلی پشتیبانیه قوی داره؟
من نمیدونم شما چه اصراری دارید بگید شاتل بهترین ای اس پی هست
باشه اقا هرچی شما میگی درسته.خوبه؟
طرز برخودتونم درست کنید.شما طوری حرف میزنید انگار من دشمن شما هستم یا کار اشتباهی کردم که رفتم از داتک اینترنت گرفتم
من هم بلدم مثه خودتون برخورد کنم.مراقب حرف زدنتون باشید
آره، خوب شما بگو چی باید مینوشتم؟
بشتابید , بشتابید دی:آره، خوب شما بگو چی باید مینوشتم؟
=-=-=
دوستان یک سوال :
چرا گاهی اوقات من رو شبکه میمونم و نمیتونم دوباره وصل بشم ؟
و اینکار حدودا 20 زمان میخواد تا دوباره بتونم وصل بشم.
من خیلی سعی کردم بفهمم از چی میشه ولی نکته ی مشترکی بینشون پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)