تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 394 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به E17 میگی آمپ کوچک؟ عجب!!

ای کاش اول مشورت میکردید بعد خرید.
    HD280 یک هدفون ارزون قیمت مناسب هست. و بسیار محبوب ولی به دید من هدفونی نیست که با خریدش فرد دوباره تو خرج نیفته.
    من برای این سوال که این هدفون رو خریدم و حالا چه پلیری براش بخرم اصلا جوابی به ذهنم نمیرسه اگه میتونستم حتما راهنماییتون میکردم.
    e17 نه e7

اگه میشه ی پلیر بگید که توان خروجیش باس و تفکیک بالایی داشته باشه
    چندروزه هر دقیقه تو این تاپیکم موندم بخدا چی بگیرم
    بین اینا خودم موندم:
    sansa clip zip
    cowon c2
    cowon i9

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

e17 نه e7

اگه میشه ی پلیر بگید که توان خروجیش باس و تفکیک بالایی داشته باشه
    چندروزه هر دقیقه تو این تاپیکم موندم بخدا چی بگیرم
    بین اینا خودم موندم:
    sansa clip zip
    cowon c2
    cowon i9
    فرقی نکرد هیچ کدومشون کوچیک نیستن.

والا من یکی از دوستام رو فردا میبینم که SII داره اجازه بده ببینمش میزان بلندی صدای گوشیت رو تست کنم جواب قاطع بدم.

تو بین این ها حجم خروجی C2 از همه بیشتره ولی یه هدفون دیگه بعدا ها با مشورت تو بخش مربوطه حتما بخر.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فرقی نکرد هیچ کدومشون کوچیک نیستن.

والا من یکی از دوستام رو فردا میبینم که SII داره اجازه بده ببینمش میزان بلندی صدای گوشیت رو تست کنم جواب قاطع بدم.

تو بین این ها حجم خروجی C2 از همه بیشتره ولی یه هدفون دیگه بعدا ها با مشورت تو بخش مربوطه حتما بخر.
    هدفون بخرم باز؟؟برا چی؟

دمت گرم ی مدلهایی هم هست که رو خود پلیر آمپ هست مثه سریهای s-master سونی ولی متاسفانه همشون mp4 هستن و پول اضافی باید بابت چیزایی که بدرد من نمیخوره باید بدم
    یعنی مدلی نیست که فقط mp3 باشه و آمپ دار باشه و max output بالایی داشته باشه و تفکیک خوبی بهم بده؟
    Last edited by armenak; 24-02-2012 at 18:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

هدفون بخرم باز؟؟برا چی؟

دمت گرم ی مدلهایی هم هست که رو خود پلیر آمپ هست مثه سریهای s-master سونی ولی متاسفانه همشون mp4 هستن و پول اضافی باید بابت چیزایی که بدرد من نمیخوره باید بدم
    یعنی مدلی نیست که فقط mp3 باشه و آمپ دار باشه و max output بالایی داشته باشه و تفکیک خوبی بهم بده؟
    هر وسیله برقی که خروجی صدا داره آمپ هم داره.

کوون هم صدای خروچیش از خیلیهاشون بیشتره وخصوصا مدل های قدیمی.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هر وسیله برقی که خروجی صدا داره آمپ هم داره.

کوون هم صدای خروچیش از خیلیهاشون بیشتره وخصوصا مدل های قدیمی.
    حالا شما بگرد هم تو sansa هم cowon هم iriver
    چیزی باشه که اون جمله آخرمو هم اگه پوشش بده خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نمیدونم ای کاش شما حوصله داشتی حداقل 100 صفحه آخر رو میخوندی انقدر این بحث ها تکرار شده شده و شده و...

تا 200 تومن هیچ انتخابی بهتر از C2 به ذهنم نمیرسه ولی چون از نحوه سوال پرسیدنتون بر میاد که خیلی این مسائل رو دنبال نکردید توصیه میکنم 200 صفحه تاپیک هدفون و 100 صفحه این تاپیک رو مرور کنید تا به خطا نیوفتید.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی عجله دارم
    وگرنه مزاحم شما نمیشدم عزیز

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خوب پس یه بار دیگه چیزی که میدونم رو تکرار میکنم تا 200 تومن بهتر از C2 نمیتونی بخری.
    اگه میخواهی حجم صداش زیاد باشه باید بری سراغ مدل های قدیمی تر مثل D2/O2/X5 این مدل ها به مراتب بلندی صداشون از مدل های جدید تر بیشتر ولی مدل های جدید تر تنظیمات بیشتری دارند. و صدای شفاف تری دارند.
    HD280 هدفون خبی هست ولی بهترین انتخاب برای استفاده قابل حمل نیس ولی هدفون به صرفه ایی هس.
    پلیر های سن دسیک صدای فلتی دارند برای سبک هایی که مردم ما گوش میدند کوون بهتره.
    کیفیت فایل های صوتی هم کم اهمیت تر از خرید هدفون و پلیر نیس.
    آمپیلی فایلر یک وسیله جانبی هست که برای 80 درصد کاربرها ارزش خرج کردن رو نداره.
    مدل های سونی تا 200 تومن در بازار داخای به دید من ارزشونن به مراتب کمتر از کوون هست.
    ایریور هم از کوون پایین تره.
    بلندی صدا فقط به پلیر نیست به میزان امپدانس و حساسیتخروجی هدفون خیلی خیلی بستگی داره پس از اول باید صورت مسئله رو شرح داد بعد دنبال جواب گشت.

9. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من یه پلیر می خوام که هم قابلیت پخش صدا و تصویر خوب داشته باشی و هم ضبط صداش خوب باشه بودجه 250 ت تا 300 ت

فعلا همینا رو می دونم
    S100
    e300
    D3
    J3
    I9
    V5

اگه از کریتیو و اپل هم چیزی هست تو این قیمتا بگین .. راستی مدلشم قدیمی نباشه حافظه هم 8 باشه دیگه

باطری هم مهمه که بتونه 4 5 ساعت پشت سرهم ضبط صدا داشته باشه
    ممنون از راهنمایی شما
    [QUOTE=your_star;6861471]cowon j3
    iriver s100

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

/QUOTE]

با تشکر از دوست عزیز .. لطفا اگر بقیه نظری دارین یا مدل دیگه ای به ذهننون می رسه بگین ممنون از راهنمایی شما

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب پس یه بار دیگه چیزی که میدونم رو تکرار میکنم تا 200 تومن بهتر از C2 نمیتونی بخری.
    اگه میخواهی حجم صداش زیاد باشه باید بری سراغ مدل های قدیمی تر مثل D2/O2/X5 این مدل ها به مراتب بلندی صداشون از مدل های جدید تر بیشتر ولی مدل های جدید تر تنظیمات بیشتری دارند. و صدای شفاف تری دارند.
    HD280 هدفون خبی هست ولی بهترین انتخاب برای استفاده قابل حمل نیس ولی هدفون به صرفه ایی هس.
    پلیر های سن دسیک صدای فلتی دارند برای سبک هایی که مردم ما گوش میدند کوون بهتره.
    کیفیت فایل های صوتی هم کم اهمیت تر از خرید هدفون و پلیر نیس.
    آمپیلی فایلر یک وسیله جانبی هست که برای 80 درصد کاربرها ارزش خرج کردن رو نداره.
    مدل های سونی تا 200 تومن در بازار داخای به دید من ارزشونن به مراتب کمتر از کوون هست.
    ایریور هم از کوون پایین تره.
    بلندی صدا فقط به پلیر نیست به میزان امپدانس و حساسیتخروجی هدفون خیلی خیلی بستگی داره پس از اول باید صورت مسئله رو شرح داد بعد دنبال جواب گشت.
    پس همون cowon
    میشه ی مقایسه ای هم بین c2 و i10 کنی

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

[QUOTE=mary83;6864123]
    cowon j3
    iriver s100

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

/QUOTE]

با تشکر از دوست عزیز .. لطفا اگر بقیه نظری دارین یا مدل دیگه ای به ذهننون می رسه بگین ممنون از راهنمایی شما
    j3 رو تعریفشو زیاد شنیدما

12. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •