e17 نه e7
اگه میشه ی پلیر بگید که توان خروجیش باس و تفکیک بالایی داشته باشه
چندروزه هر دقیقه تو این تاپیکم موندم بخدا چی بگیرم
بین اینا خودم موندم:
sansa clip zip
cowon c2
cowon i9
e17 نه e7
اگه میشه ی پلیر بگید که توان خروجیش باس و تفکیک بالایی داشته باشه
چندروزه هر دقیقه تو این تاپیکم موندم بخدا چی بگیرم
بین اینا خودم موندم:
sansa clip zip
cowon c2
cowon i9
فرقی نکرد هیچ کدومشون کوچیک نیستن.
والا من یکی از دوستام رو فردا میبینم که SII داره اجازه بده ببینمش میزان بلندی صدای گوشیت رو تست کنم جواب قاطع بدم.
تو بین این ها حجم خروجی C2 از همه بیشتره ولی یه هدفون دیگه بعدا ها با مشورت تو بخش مربوطه حتما بخر.
هدفون بخرم باز؟؟برا چی؟
دمت گرم ی مدلهایی هم هست که رو خود پلیر آمپ هست مثه سریهای s-master سونی ولی متاسفانه همشون mp4 هستن و پول اضافی باید بابت چیزایی که بدرد من نمیخوره باید بدم
یعنی مدلی نیست که فقط mp3 باشه و آمپ دار باشه و max output بالایی داشته باشه و تفکیک خوبی بهم بده؟
Last edited by armenak; 24-02-2012 at 18:05.
هر وسیله برقی که خروجی صدا داره آمپ هم داره.
کوون هم صدای خروچیش از خیلیهاشون بیشتره وخصوصا مدل های قدیمی.
حالا شما بگرد هم تو sansa هم cowon هم iriver
چیزی باشه که اون جمله آخرمو هم اگه پوشش بده خوبه
نمیدونم ای کاش شما حوصله داشتی حداقل 100 صفحه آخر رو میخوندی انقدر این بحث ها تکرار شده شده و شده و...
تا 200 تومن هیچ انتخابی بهتر از C2 به ذهنم نمیرسه ولی چون از نحوه سوال پرسیدنتون بر میاد که خیلی این مسائل رو دنبال نکردید توصیه میکنم 200 صفحه تاپیک هدفون و 100 صفحه این تاپیک رو مرور کنید تا به خطا نیوفتید.
خیلی عجله دارم
وگرنه مزاحم شما نمیشدم عزیز
خوب پس یه بار دیگه چیزی که میدونم رو تکرار میکنم تا 200 تومن بهتر از C2 نمیتونی بخری.
اگه میخواهی حجم صداش زیاد باشه باید بری سراغ مدل های قدیمی تر مثل D2/O2/X5 این مدل ها به مراتب بلندی صداشون از مدل های جدید تر بیشتر ولی مدل های جدید تر تنظیمات بیشتری دارند. و صدای شفاف تری دارند.
HD280 هدفون خبی هست ولی بهترین انتخاب برای استفاده قابل حمل نیس ولی هدفون به صرفه ایی هس.
پلیر های سن دسیک صدای فلتی دارند برای سبک هایی که مردم ما گوش میدند کوون بهتره.
کیفیت فایل های صوتی هم کم اهمیت تر از خرید هدفون و پلیر نیس.
آمپیلی فایلر یک وسیله جانبی هست که برای 80 درصد کاربرها ارزش خرج کردن رو نداره.
مدل های سونی تا 200 تومن در بازار داخای به دید من ارزشونن به مراتب کمتر از کوون هست.
ایریور هم از کوون پایین تره.
بلندی صدا فقط به پلیر نیست به میزان امپدانس و حساسیتخروجی هدفون خیلی خیلی بستگی داره پس از اول باید صورت مسئله رو شرح داد بعد دنبال جواب گشت.
[QUOTE=your_star;6861471]cowon j3
iriver s100
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
/QUOTE]
با تشکر از دوست عزیز .. لطفا اگر بقیه نظری دارین یا مدل دیگه ای به ذهننون می رسه بگین ممنون از راهنمایی شما![]()
پس همون cowon
میشه ی مقایسه ای هم بین c2 و i10 کنی
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
[QUOTE=mary83;6864123]j3 رو تعریفشو زیاد شنیدما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)