توي برنامه ي IDM شما ميتوني با استفاده از Queue و تنظيماتش خودكار دانلود كني.
اگه راجع به HDM سوال ديگه اي ب.د توي تاپيك idm مطرح كنيد.
فكر نكنم نيازي به تعويض مودم باشه...
توي برنامه ي IDM شما ميتوني با استفاده از Queue و تنظيماتش خودكار دانلود كني.
اگه راجع به HDM سوال ديگه اي ب.د توي تاپيك idm مطرح كنيد.
فكر نكنم نيازي به تعويض مودم باشه...
من یه مودم asus am602 دارم... بعد از اینکه 3 بار از IE وارد صفحه تنظیماتش شدم... (192.168.1.1).. . دیگه نمیتونم لاگین شم... میگه آدرسو پیدا نمیکنه و از این حرفها... چی شده؟؟
با یه مرورگر دیگه هم تست کن
سلام دوست عزیز
من مودم d-link 2520u دارم میخاستم اموزش کامل کانفیگوری با تصویر این مدل را در سایت قرار بدین
با سپاس
با فایرفاکس هم سعی کردم نشد...
این چند کار رو انجام بده
1. اگر فایروالی چیزی داری ببندش(غیرفعال کن)
2. اگه بازم نشد.... و اینکه ازسالم بودن مودمت مطمئنی باید ویندوز عوض کنی
ویرایش:
یه کار دیگه هم میشه کرد
مودمتو ریستارت کن شاید درست شد
اگه بازم نشد همون تعویض ویندوز فکر کنم راه اخرشه
Last edited by mehdi_vsgh; 09-05-2009 at 19:14.
سلام دوستان؛
مودم رو ریست کردین؟؟
شاید این کمکتون کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه شما خارج ایران تشریف دارین که هیچ ولی اگه مثل حقیر تو ایران هستین ، سرعت نجومی اینترنت ما با تلسکوپ ( ببخشید میکروسکوپ) هم قابل روئیت نیست ( مثل حلال آخر ماه رمضان !!) و بعید میدونم با بافر و سایر امکانات اضافی هم حالاحالاها زیاد شه ! فعلا سرعت سرچ ما تو net زیر 0.5Mb/Sec هستش. کو تا دانلود 24Mb/sec !!!
بنظرم لاقل چیزی رو که امتحان پس داده بگیرین بهتره .
یاحق . . .
Last edited by a6l3i; 10-05-2009 at 00:08.
سلام دوستان
یه کم به درد دل من گوش کنید بعد اگه تونستید کمکم کنید
من 25 ماه قبل رفتم اشتراک ثبت نام کردم بعد گذشت یه مدت طولانی با تماسهای زیادی که با شرکت داشتم 14 همین ماه خطم رانژه شد و لینکم ثابت شد و تونستم کانکت بشم
ولی تازه انگار داره مشکلاتم شروع میشه چون 17 یعنی پنج شنبه گذشته عصر بود که بوق تلفنم قطع شد و کلا تلفنم از کار افتاد ولی وقتی به شمارم تماس میگرم انگار بوق میخوره و کسی جواب نمیده
لینکم هنوز ثابته ولی نویز بسیار شدیدی دارم مودمم smc هست که مقدار نویز رو اینقدر میزنه 2147483647 با شرکت تماس گرفتم و گفتم خطم قطع شده و گمتم احتمالا به خاطر کابل برگردنی هست که موقع رانژه گذاشتید ، گفتن قطع تلفن مشکلش از ما نیست و با 117 تماس بگیر
ولی قطع شدن تلفن نباید تاثیری روی مودمت بذاره و باید بتونی راحت کانکت بشی وقتی گفتم نویز شدیدی دارم گفتن احتمالا مشکل از مودمت هست و قرار شده که بیان تست کنن ولی فکر کنم حالا حالاها باید منتظر بمونم
حالا از دوستان اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه
با تشکر ( وای چقدر تاپیدم )
سلام دوستان
يه کم به درد دل من گوش کنيد بعد اگه تونستيد کمکم کنيد
من 25 ماه قبل رفتم اشتراک ثبت نام کردم بعد گذشت يه مدت طولاني با تماسهاي زيادي که با شرکت داشتم 14 همين ماه خطم رانژه شد و لينکم ثابت شد و تونستم کانکت بشم
ولي تازه انگار داره مشکلاتم شروع ميشه چون 17 يعني پنج شنبه گذشته عصر بود که بوق تلفنم قطع شد و کلا تلفنم از کار افتاد ولي وقتي به شمارم تماس ميگرم انگار بوق ميخوره و کسي جواب نميده
لينکم هنوز ثابته ولي نويز بسيار شديدي دارم مودمم smc هست که مقدار نويز رو اينقدر ميزنه 2147483647 با شرکت تماس گرفتم و گفتم خطم قطع شده و گمتم احتمالا به خاطر کابل برگردني هست که موقع رانژه گذاشتيد ، گفتن قطع تلفن مشکلش از ما نيست و با 117 تماس بگير
ولي قطع شدن تلفن نبايد تاثيري روي مودمت بذاره و بايد بتوني راحت کانکت بشي وقتي گفتم نويز شديدي دارم گفتن احتمالا مشکل از مودمت هست و قرار شده که بيان تست کنن ولي فکر کنم حالا حالاها بايد منتظر بمونم
حالا از دوستان اگه کسي ميدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه
با تشکر ( واي چقدر تاپيدم )
سلام به دوستان خوبم
من میخواستم یه مودم asus بگیرم نیاز به کمک دارم:
به نظرتون wl-600g بگیرم یا DSL-N13؟؟؟اینم عکساشون:
WL-600g
DSL-N13
اینم لینکشون تو خوده سایت asus که دربارشون توضیح داده که من تنها چیزی که سر درآوردم ازش این بود که یکیش 3تا آنتن داره، اون یکی یه دونه!!
WL-600g:DSL-N13:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی که میدونه چی به چیه کمک کنه ممنون میشم به خدا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی زنگ زدم فراژه میکه:
WL-600g= 165.000 Toman
DSL-N13= 200.000 Toman
کدوم؟؟؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)