بچه ها زيست شناسي بهترين كتب كدومه ؟ براي سال هاي دوم و سوم ؟
بچه ها زيست شناسي بهترين كتب كدومه ؟ براي سال هاي دوم و سوم ؟
برای آموزش کتاب درسی کفایت میکنه .برای ژنتیک کتاب آرامفر عالیه. برای تست هم سبز و مهروماه خوبه و عالیپور (همگامان)
زبان فارسی همگامان رو میشه درموردش یه توضیحی بدید؟ چند صفحه است؟ تسته یا آموزش؟ قیمتش چقدره؟
پيش دانشگاهي تجربي بجز زيست شناسي چه درس هاي غيرمشترك با رياضي داره ؟
يعني براي زيست شناسي كتابي بهتر از كتاب درسي وجود نداره ؟ براي زيست شناسي و آزمايشگاه 1 ( سال دوم ) كتاب آموزشي ( مثل كتاب آقاي محمود زاده براي فيزيك ) وجود نداره كه همه چيز رو بنيادي توضيح داده باشه و يخورده هم خارج از كتاب و . . . داشته باشه ؟ براي زيست سال دوم كتاب تست چي خوبه ؟
سلام
دوستان یه سوال تکراری...
به نظر شما فیزیک پیش کدوم کتاب مفهومی تر توضیح داده ؟ ببینید من الان تو فیزیک مشکلی ندارم اما حس میکنم فصل موج نیاز به یک کتاب دیگه دارم. کلا حفظیاتم خوب نیست.
پیشنهادتون رمزینه اس یا مبتکران ؟ لطفا اسم کتاب رو با نویسندش بگید.
ممنون.
جواب شما رو توی تاپیک کنکور 89 دادم ولی بازم اینجا جوابو میذارم:
سال سوم و پیش زمین شناسی هم درس غیر مشترکه . البته اگه بخوای پزشکی یا دندونپزشکی بیاری زمین شناسی نیاز نداری. ولی اگه داروسازی بخوای زمین لازمه (والبته خیلی رشته های دیگه هم به زمین نیاز دارن)
در ضمن نیازی به معلم نداره خودت میتونی بخونی
اساسا زیست درس مفهومیه و بیشتر حفظی. درسیه که با مطالعه زیاد و ارتباط برقرار کردن بین مطالب میشه از پسش بر اومد . بنظرم به هیچ وجه نیازی به کتاب آموزشی نداره ولی اگر بازم اصرار دارین بایدبگم من نمیدونم.شاید بچه های دیگه بتونن راهنماییتون کنن. کتاب تست هم توی پست قبلیم توی همین تاپیک گفتم .
زيست رو بايد از زيست سال اول خوند ؟ راستي براي زيست شناسي تا پيش دانشگاهي لازمه كه آدم يه ميكروسكوپ بخره ؟
یک کتاب تست شیمی کنکور میشه معرفی کنید؟؟! (فقط تست) میخوام تیپ بندی دقیق داشته باشه!
ترجیحاٌ هم جامع پایه و پیش باشه.
یکی از بهترین کتابها برای حسابان کتاب حسابان آقای عباس امیداوار هست . این نویسنده محترم خیلی خوب مطالب رو دسته بندی و بیان کرده که دانش آموز میتونه مطالب رو بطور منظم و منسجم یاد بگیره .
این کتاب برای انتشارات اندیشه سازان است. اما چون الان همانطور که میدونی مبتکران و اندیشه سازان باهم ادغام شده روی جلد نوشته انتشارات مبتکران .
این کتاب دو جلدی است : جلد 1 : تابع و حدو پیوستگی جلد 2 : مشتق و کاربرد مشتق
به جرات میتونم بگم که اگه این کتاب رو خوب بخونی و تمرینات رو دونه به دونه حل کنی در دیفرانسیل پیش دانشگاهی مشکلی در مباحث مشتق و حد و پیوستگی نخواهی داشت .
در پناه حق
دوست عزیز همانطور که گفتم من دیر متوجه کتاب آقای عباس امیدوار شدم . بله من کتاب آقای محمود نصیری رو خوندم و مثل شما عاشق حل مسئله هستم . کتاب های آقای نصیری خیلی خوب هستند از جمله حسابان . اما برای حسابان آقای نصیری باید کتابهای قبلی ایشون رو که از مهمترینهاشو من در یکی از پستها معرفی کردم بخونی . این کتاب اسمش کتاب مباحثی در ریاضیا ت دبیرستانی جلد دوم است که توضیحاتش رو در یکی از پست ها دادم که شامل چه مطلب هایی است ( دنیا یی است برای خودش) . آقای نصیری وقتی کتابی رو مینویسی فرض رو بر این میگیره که خواننده کتاب کتابهای قبلی ایشون رو خونده . پس ممکنه شما وقتی یه مطلبی رو از حسابان این نویسنده میخونی با یه چیزهای جدید و گنگ روبه رو بشی .(بیشتر کتابهاش اینطوره ) اما آقای امیدوار در عین اینکه مطالب رو برای فهم بهتر دانش آموز ساده بیان کرده تمام مباحث مورد نیاز دانش آموز رو ذکر کرده . من پیشنهاد میکنم که شما باید ابتدا کتاب آقای امیدوار رو بخونی و بعد دیدی که باز هم ظرفیت یاد گیری مطالب جدید و حل مسایل زیاد رو داری بری مبتکران رو بگیری . توجه کن که کتابهای انتشارات مبتکران بیشتر هدف شون بر یادگیری مفاهیم است . اما اندیشه سازان هم همینطوره ولی اندیشه سازان لپ کلام رو به شما میگم و دانش آموز رو در گیر مطالب زیاد نمیکنه. یک پیشنهاد دیگه برای شما اگه وقتش رو داری مینکم . اینکه هر مبحث رو مثلا تابع رو از هر دو بخون . یعنی دو کتاب رو باهم پیش ببر . البته اگه وقت داری و ظرفیتش رو داری اگه نه همون کتاب حسابان دو جلدی آقای امیدوار بهتره و عالی . ولی توقع نداشته باش بعد از خوندن کتاب آقای امیدوار بدون خوندن کتاب آقای نصیری بیای مسایل کتاب حسابان آقای نصیری رو حل کنی
فقط یک چیز . اینکه بدونید همه مطالب در یک کتاب جمع نمیشه . کسی موفقه که چندین کتاب رو بخونه و مطالب مهم و کاربردی و نکته ها رو دربیاره . من خودم به شخصه اغراق نمیکنم ولی برای دیفرانسیل دیفرانسیل 4 انتشارات مختلف رو خوندم .
چیزی که الان مرسوم به راههای تستی و نکته است چیزهای جالبی به شمار نمیاد ( به نظر من ) نکته و راهای تستی حالت خاصی از قضیه ها و اصل هاست . مهم یادگیری مفاهیمه و اگه مفاهیم خوب یادگرفته باشه و مسایل گوناگون حل بشه سرعت خودبه خود میاد . حالا این راههای تستی رو هم باید خودت دربیاری و طبقه بندی کنی .
امروز تمام اکثر راههای تستی توسط معلمان برتر کنکو ر در موسسات گفته میشه . ومیبینید که خیلی ها هم زیاد نتیجه نمیگیرن . چون اولا بچه ها زیاد دنبال مفاهیم نیستند و راههای کوتاه و چندتا فرمول میخوان
ثانیا طراحان سوالات کنکور هم میدونند که راهای تستی برای همه رو شده و زیاد بکار نمیگیرند
بکار گرفتن به این معنا نیست که اصلا نگیرن . نه . مثلا ممکنه یه معادله درجه دو بدن . دیگه نمیان طوری بدن که ریشه هاش رادیکالی بیاد . اما در پشت حساب کردن ریشه ها ممکنه یک پرسش مفهومی بشه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)