ای دوستانی که در شمال کشور هستید!!بشتابید ببینید این چیه؟؟؟؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم سرکاریه چون هم قیمت خیلی کمه هم شماره مبایل یک رقم زیاده
ای دوستانی که در شمال کشور هستید!!بشتابید ببینید این چیه؟؟؟؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم سرکاریه چون هم قیمت خیلی کمه هم شماره مبایل یک رقم زیاده
Last edited by camaro lt; 22-07-2010 at 23:00.
داش محمد این ایمپالا با این همه ماشین جاتونو تنگ نکرده؟ اگه خواستین ردش کنین من هستما![]()
Last edited by TopGear; 23-07-2010 at 21:30.
شیطونه میگه برم هرچی ماشین آمریکاییه جمعشون کنم بیارم اینجا![]()
Last edited by TopGear; 25-07-2010 at 13:04.
عکس ها لود نمیشه
کسی از آدرس دقیق گاراژ صادق فورد در اطراف جاده ورامین خبر داره؟همان که یه ریویرا 1973 سفید توش هست؟ تشکر
![]()
Last edited by camaro lt; 28-07-2010 at 11:55.
سلام به همه آمریکایی بازها
من اسمم سیناست. شورلت ایمپالا 76 دارم. تازه جمش کردم.نزدیک به 7 ملیون خرجش کردم.جلو پنجره نداره یعنی داره ولی شکسته. سر گل گیر ایرانی بستم که مضخرفه.قاب چراغم ایرانیه اصلا بدرد نمی خوره. الان دنبال جلو پنجره و سر گل گیر و قاب چراغ فابریک میگردم. لطفا کمکم کنین. ممنون میشم.
سلام
بلاخره چیزی نوشته شد.من که نمیدونم چرا اینقدر اینجا ساکت شده؟؟!!یه زمانی سر حرف زدن دعوا بود!!!
برای ایمپالا و یا هر ماشین دیگه آمریکایی بهترین کار جستجو توی نت است تا شاید قطعات یدکی دست دوم سالم پیدا بکنید.اگر کسی تهران داری یا خودت وقتش را داری یه سری به تهران و میدان شوش هم بزنی بد نیست ممکنه چیزهایی پیدا بکنی.
توی شهرستانهای دیگه و پیش اوراقچی ها و یا تعمیرکارای آمریکایی هم ممکنه پیدا بکنی.و البته خرید قطعه اصلی از خارج مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شد یه چندتایی عکس بگذاری خیلی ممنون میشیم..
اینم از دوج 60 که بعد از فروخته شدن این بلا سرش اومد اولش سبز بود و سقف داشت
اینم از ایمپالا 1966 که بعد از 10 سال خواب اومد تو خیابون بعد از یکسری تغیرات دوباره براتون عکسشو میزارم.(فروشی نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)