تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 302 از 577 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان من میخوای یا adsl بگیرم یا وایمکس ولی موندم کدومو بگیرم
    یه نفر لطف کنه قیمتهای adsl رو برا من بذراره
    به نظر شما کدوم شرکت بهتره
    به خونگی تا سرعت چند میدن
    ممنون
    خوب مسلما در شرایط کنونی ارتباط کابلی( ADSL) با توجه به هزینه ها و زیر ساخت ها مناسب تره ...
    از نظر من هم اول :
    پارس آنلاین
    پیشگامان
    قیمت ها را هم توی سایتشون هست (پیشگامان اصفهان : pnj.ir , )
    خانگی تا 1MB میدن

2. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این دیگه دیدگاه شماست که این فکر ها را گفتین من تجربیات در اختیار شما قرار دادم
    در ضمن اینم به گفته خودتون :

سرعت تا دقایقی پیش از 100 کمتر نمیشد حالا ساعت 1:15 از 3 کیلوبایت بیشتر نمیشه واقعا گند زدن با این سرویس دهیشون سرعت 10000 مگم که باشه هم 6 گیگ ترافیک 1ریال نمیرزه مهم شبانه بود که گند زدی رفت پیشگامان

من که گیج شدم کدوم حرفتون درست هست خودت گفتی تو روز ایتقدره پس چرا الان میگی :

3- صبانت سرعت 128 روزا زیر 100 نمیاد پس با پیشگامان مقایسه نکنید که 128 رو سرعت 45 میده

البته خوب ما قبلا هم ابن بحثها را انجام دادیم و اگر شما پست های قدیم را ببینید من خودم شاتل را ترجیح میدادم و از دید دیگه به داستان نگاه میکنم

شما زمانی میتوانید به یک شرکت بگین بد : که از سرعتی که به شما فروخته کمتر بده خودتون میگین روز 45*8= 360 در شب هم 15*8=120 پس از 128 شما کمتر نمیشه

پس مقیاس خوب بودن و بد بودن یک شرکت را از نظر شما به میزان دانلود رایگان شخص شما برمیگرده
    انتفاداتم به خوده شرکت منتقل کنید بهتر ه

موفق باشید

بله من هنوزم رو حرفم هستم 2 هفته پیش که سرعتا رو پیشگامان کم کرد بعد از چند روز سرعت روزانه میانگین 130 بود البته از خساستش انگار زورش اومدو روزانه رو هم اورد زیر 50 (یعنی مثل قبلش )

میزان خوب بودن از نظر من بله شبانه خوبه (البته میگم بازم نظر من) وگرنه اون 3 روزی هم که سرعت 130 بودو شبانه 10 من راضی نبودم

از نظر یکی که بازی های آنلاین میکنه پینگ خوب داشتن مهمه که اونم پیشگامان نداره
    حالا بیا به این فرد بگو شبانه 3 گیگ دانلود میکنی میگه به جهنم فایده ای نداره

هر کس نسبت به نیازش میگه فلان شرکت خوبه یا بده

من نیازم شبانه بود میگفتم پیشگامان خوبه اما حالا بد شده میگم آشغاله و تیلیغاتم بر علیهش میکنم که کسی که شبانه میخواد نره سراغش

شما هدفتون رو مشخص کنید و به طرف یه چیز برید :

1-شبانه خوب 2- روزانه عالیییییی که شرکتا کافی نتا رو جذب کنید 3-پینگ خوب 4- ارزون ترین قیمت برا قشر ضعیف 5- یا اصلا همه موارد و اون موقع هست که شرکتای دیگه باید درشونو تخته کنند

همون شاتل و صبا به ترتیب یه روزانه فوق العاده با ثبات و روزانه خیلی پرسرعت دارند که قبول کنید پیشگامان نداره البته بازم میگم روزانه برا من 1 ریال هم ارزش نداره و همیشه گفتم روزانه منو قطع کنند ولی شب به شب به من 1 گیگ بدند اگه هم صفحات قبلی رو بررسی کنید واسه شبانه خوب به همه پیشگامان معرفی کردم

من نمیدونم تا چه به مباحث اقتصادی و حسابداری آشنا هستید اما چون رشته خودم حسابداریه در تمامی کتب اقتصادی و مدیریتو ..... از مثلث بقا برامون گفتند تا قیمتو هزینه خداروشکر هر چی حالیمون نباشه این چیزا رو دیگه از بس گفتند تو کلمون رفته

و اونم اینکه : اگه شما شبانتون سرعتش 1000 کیلو بایتم باشه وقتی یه شرکت دیگه شبانش 1100 کیلو بایت باشه شما میشی شرکت بده اون میشه خوبه---حالا شما بیا بگو من باید 16 بدم بنز وقتی بنزه که 300 تا میره همه ماشینا 150 اگه یه روزی ماشینا 500 تا رفتند اون وقت منو شما باید بنزمونو بزاریم دمه این راهنمایی رانندگی توی راه بهارستان

بازم مثال میزنم : من میرم پودر لباسشویی میخرم روش زده 1000 تومن شما میدی 900 و داری از اونی هم که باید بدی ارزون تری میدی و مدعی هستی که داری ارزون میدی اما اینو یادت نره که اگه مغازه بقلیت داد همونو با همون جنس یا حتی بهترشو داد 800 شما میشی چی ؟میشی گرون فروشه و اون موقع دیگه کسی نمیاد ازت خرید کنه

امیدوارم با این مثالای سادم تونسته باشم فهمونده باشم چی میگم هر چند از همون اولم میدونستی چی میگم ضرب المثل هست میگند آدمه خواب میتونی بیدار کنی اما وقتی خودشو زده به خواب لگدشم بزنی .......

اینکه شبانه چون رایگانه همین که سرعت واقعی میدیم باید شکرگزار باشید حرف حساب نیست زمانی میتونید این حرفو بزنید که اقلا یا پینگ مناسب داشته باشید یا اقلا روزانه بالای 100 بازم میگم من شبانه خوب میخوام و روزانه 1000 بازم منو جذب نخواهد کرد و اینو فقط واسه دوستان دیگه عرض کردم که اقلا اونا جذبتون شند

یه پیشنهاد دوستانه :این رو قبول کنید خیلیا خیلیا adsl میگیرند فقط برا دانلود رایگان و با این کارتون همون طور که قبلا گفتم این عده کثیر رو از دست خواهید داد و به شرکتایی که شبانه بهتر دارند میرند(قبلا یکی از و شاید بهترین شرکت توی دانلود شبانه شرکت شما بود اما امیدوارم قبول کنید 300 مگ دیگه چیزی نیست که هیچ شرکتی از شما کمتر باشه)

شبانه رو که کم کردید از عشق دانلود های شب 10% سرعت های بالاتر میگیرند و این به نفعتون میشه اما،90% میگند خداحافظ

من فکر میکنم بیشتر اونایی که قبلا پیشگامان گرفتند واسه شبانش بوده پس بیشتر مشتریا.....

روزانه هم که ندارید از نظر ثبات روزانه که به گرد شاتل نمیرسید سرعتشم بهتره پیشگامانه آشغاله سرعت هم الان 128 پارس داره یا 150 دانلود میکنه و 256 با سرعت 200 این تاپیک پارس آنلاینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه اونی که خیلی میناله میگه زیر 100 نیست

صبا هم دیگه میدونید خودتون من رفتم برا عموم وصل کردم سرعت میانگین 150 بود

پینگ پیشگامانم هیچ وقت زیر 350 نمیاد

برای خوب بوده باید حرفی برای گفتن داشت

من از هیچ شرکتی دفاع نکردم که مثل شما ماله شرکت خاصی نباشم همه هم میدونند من واقعا 6 ماهه که خودم پیشگامان دارم و دیگه تموم شد

فوروم مکانیه برای بحث و گفتگو در چارچوب قوانین و ارائه نظرات و تا زمانی که خدایی نکرده باعث توهین،نزاع، بی احترامی نباشه بحث هیچ اشکالی نداره و اصلا این تاپیک زده شده که بگیم فلان شرکت adsl خوبه یا فلان شرکت بده هیچ کس هم نمیتونه نظراتش با بقیه یکی باشه و این غیر ممکنه پس بحث هیچ اشکالی نداره و تا جایی که با احترام حرف زده بشه من هستم
    اینم که میگم شما ماله خود شرکت هستید دروغ یا بی احترامی نیست خدایی نکرده مگه شما جرم کردید که دارید از شرکتتون دفاع میکنید منم دارم نظراتمو به عنوان یه کاربر خودتون میگم که همه مطلع شند وقتی شبانه میخواند از پیشگامان نگیرند حالا دیگه نظر خودشونه که بگیرند یا نه من دستاشونو نبستم که حرف منو بپذیرند یا شما

در ضمن فن آوا و مخابرات کارکنانشون به اسم خود شرکت میاند توی فوروم و بحث میکنند چرا شما خودتو مخفی میکنی از همه ؟ قشنگ بگید منم مدیریت پیشگامان یا پشتیبانیشم یا اینکه به غیر از تعریف از پیشگامان در بحث های دیگر سایت هم شرکت کنید که افراد متوجه پیشگامانی بودن شما نشند شما 110 تا پست داری اگه روی اسم شما کلیک کنند و find more post رو دوستان بزنند متوجه خواهند شد که شما حتی 1 پست آقا نیم پست هم به جز تعریف از پیشگامان نزدید اقلا یه پست توی بازی ها میزدید که مردم مشکوک نشد یعنی شما عضو این فوروم شدی فقط واسه پیشگامان ؟چه قدر دلسوز -قشنگ بگو ماله پیش هستی و این نظراتته و قشنگ بحث کن اگه کسی چیزی گفت سایت جوابگوش هست و قشنگ بگو زنده باد پیشگامان منم میگم:

مرگ بر پیشگامان نصف جهان 1 ریال نیرز

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان من میخوای یا adsl بگیرم یا وایمکس ولی موندم کدومو بگیرم
    یه نفر لطف کنه قیمتهای adsl رو برا من بذراره
    به نظر شما کدوم شرکت بهتره
    به خونگی تا سرعت چند میدن
    ممنون
    وایمکسو بزار کنار که اصلا فایده نداره

اگه سرعت روزانه و شبانه با هم میخوای که فردا صبح بیا با هم بریم پارس آنلاین فرم پر کنیم شاید این جوری برامون پورت خالی کرد

اگه صرفا روزانه میخوای صبانتم حرف نداره این 2 شرکت روزانه بالا 120-130 میدند اما به شبانه صبا اصلا فکر نکن خیلی بهت بده شبی 300-400 تا

شاتلم روزانه خوب و با ثباتی داره ولی شبانش جالب نیست

من خودم الان پیسگامان دارم میخوام در برم پس تو اشتباه منو نکن سرعتش هم توی امضام هست اگه پول داری بدی سرعت 1 مگ پیشگامانو آقا سعید داره و میگه خوبه من به حرف ایشون اعتماد دارم اما واسه سرعتای 128 یا 256 اصلا یه همچین اشتباهی نکن که اگه روزانه بخوای تمام شرکتا بهتر از پیشگامانند شبانه 99% شرکتا دیگه شبی 300 مگ رو میدند حالا خودت نسبت به چیزی که گفتم شرکتتو انتخاب کن

5. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بله من هنوزم رو حرفم هستم 2 هفته پیش که سرعتا رو پیشگامان کم کرد بعد از چند روز سرعت روزانه میانگین 130 بود البته از خساستش انگار زورش اومدو روزانه رو هم اورد زیر 50 (یعنی مثل قبلش )

میزان خوب بودن از نظر من بله شبانه خوبه (البته میگم بازم نظر من) وگرنه اون 3 روزی هم که سرعت 130 بودو شبانه 10 من راضی نبودم

از نظر یکی که بازی های آنلاین میکنه پینگ خوب داشتن مهمه که اونم پیشگامان نداره
    حالا بیا به این فرد بگو شبانه 3 گیگ دانلود میکنی میگه به جهنم فایده ای نداره

هر کس نسبت به نیازش میگه فلان شرکت خوبه یا بده

من نیازم شبانه بود میگفتم پیشگامان خوبه اما حالا بد شده میگم آشغاله و تیلیغاتم بر علیهش میکنم که کسی که شبانه میخواد نره سراغش

شما هدفتون رو مشخص کنید و به طرف یه چیز برید :

1-شبانه خوب 2- روزانه عالیییییی که شرکتا کافی نتا رو جذب کنید 3-پینگ خوب 4- ارزون ترین قیمت برا قشر ضعیف 5- یا اصلا همه موارد و اون موقع هست که شرکتای دیگه باید درشونو تخته کنند

همون شاتل و صبا به ترتیب یه روزانه فوق العاده با ثبات و روزانه خیلی پرسرعت دارند که قبول کنید پیشگامان نداره البته بازم میگم روزانه برا من 1 ریال هم ارزش نداره و همیشه گفتم روزانه منو قطع کنند ولی شب به شب به من 1 گیگ بدند اگه هم صفحات قبلی رو بررسی کنید واسه شبانه خوب به همه پیشگامان معرفی کردم

من نمیدونم تا چه به مباحث اقتصادی و حسابداری آشنا هستید اما چون رشته خودم حسابداریه در تمامی کتب اقتصادی و مدیریتو ..... از مثلث بقا برامون گفتند تا قیمتو هزینه خداروشکر هر چی حالیمون نباشه این چیزا رو دیگه از بس گفتند تو کلمون رفته

و اونم اینکه : اگه شما شبانتون سرعتش 1000 کیلو بایتم باشه وقتی یه شرکت دیگه شبانش 1100 کیلو بایت باشه شما میشی شرکت بده اون میشه خوبه---حالا شما بیا بگو من باید 16 بدم بنز وقتی بنزه که 300 تا میره همه ماشینا 150 اگه یه روزی ماشینا 500 تا رفتند اون وقت منو شما باید بنزمونو بزاریم دمه این راهنمایی رانندگی توی راه بهارستان

بازم مثال میزنم : من میرم پودر لباسشویی میخرم روش زده 1000 تومن شما میدی 900 و داری از اونی هم که باید بدی ارزون تری میدی و مدعی هستی که داری ارزون میدی اما اینو یادت نره که اگه مغازه بقلیت داد همونو با همون جنس یا حتی بهترشو داد 800 شما میشی چی ؟میشی گرون فروشه و اون موقع دیگه کسی نمیاد ازت خرید کنه

امیدوارم با این مثالای سادم تونسته باشم فهمونده باشم چی میگم هر چند از همون اولم میدونستی چی میگم ضرب المثل هست میگند آدمه خواب میتونی بیدار کنی اما وقتی خودشو زده به خواب لگدشم بزنی .......

اینکه شبانه چون رایگانه همین که سرعت واقعی میدیم باید شکرگزار باشید حرف حساب نیست زمانی میتونید این حرفو بزنید که اقلا یا پینگ مناسب داشته باشید یا اقلا روزانه بالای 100 بازم میگم من شبانه خوب میخوام و روزانه 1000 بازم منو جذب نخواهد کرد و اینو فقط واسه دوستان دیگه عرض کردم که اقلا اونا جذبتون شند

یه پیشنهاد دوستانه :این رو قبول کنید خیلیا خیلیا adsl میگیرند فقط برا دانلود رایگان و با این کارتون همون طور که قبلا گفتم این عده کثیر رو از دست خواهید داد و به شرکتایی که شبانه بهتر دارند میرند(قبلا یکی از و شاید بهترین شرکت توی دانلود شبانه شرکت شما بود اما امیدوارم قبول کنید 300 مگ دیگه چیزی نیست که هیچ شرکتی از شما کمتر باشه)

شبانه رو که کم کردید از عشق دانلود های شب 10% سرعت های بالاتر میگیرند و این به نفعتون میشه اما،90% میگند خداحافظ

من فکر میکنم بیشتر اونایی که قبلا پیشگامان گرفتند واسه شبانش بوده پس بیشتر مشتریا.....

روزانه هم که ندارید از نظر ثبات روزانه که به گرد شاتل نمیرسید سرعتشم بهتره پیشگامانه آشغاله سرعت هم الان 128 پارس داره یا 150 دانلود میکنه و 256 با سرعت 200 این تاپیک پارس آنلاینه
    کد:
    دیگه اونی که خیلی میناله میگه زیر 100 نیست

صبا هم دیگه میدونید خودتون من رفتم برا عموم وصل کردم سرعت میانگین 150 بود

پینگ پیشگامانم هیچ وقت زیر 350 نمیاد

برای خوب بوده باید حرفی برای گفتن داشت

من از هیچ شرکتی دفاع نکردم که مثل شما ماله شرکت خاصی نباشم همه هم میدونند من واقعا 6 ماهه که خودم پیشگامان دارم و دیگه تموم شد

فوروم مکانیه برای بحث و گفتگو در چارچوب قوانین و ارائه نظرات و تا زمانی که خدایی نکرده باعث توهین،نزاع، بی احترامی نباشه بحث هیچ اشکالی نداره و اصلا این تاپیک زده شده که بگیم فلان شرکت adsl خوبه یا فلان شرکت بده هیچ کس هم نمیتونه نظراتش با بقیه یکی باشه و این غیر ممکنه پس بحث هیچ اشکالی نداره و تا جایی که با احترام حرف زده بشه من هستم
    اینم که میگم شما ماله خود شرکت هستید دروغ یا بی احترامی نیست خدایی نکرده مگه شما جرم کردید که دارید از شرکتتون دفاع میکنید منم دارم نظراتمو به عنوان یه کاربر خودتون میگم که همه مطلع شند وقتی شبانه میخواند از پیشگامان نگیرند حالا دیگه نظر خودشونه که بگیرند یا نه من دستاشونو نبستم که حرف منو بپذیرند یا شما

در ضمن فن آوا و مخابرات کارکنانشون به اسم خود شرکت میاند توی فوروم و بحث میکنند چرا شما خودتو مخفی میکنی از همه ؟ قشنگ بگید منم مدیریت پیشگامان یا پشتیبانیشم یا اینکه به غیر از تعریف از پیشگامان در بحث های دیگر سایت هم شرکت کنید که افراد متوجه پیشگامانی بودن شما نشند شما 110 تا پست داری اگه روی اسم شما کلیک کنند و find more post رو دوستان بزنند متوجه خواهند شد که شما حتی 1 پست آقا نیم پست هم به جز تعریف از پیشگامان نزدید اقلا یه پست توی بازی ها میزدید که مردم مشکوک نشد یعنی شما عضو این فوروم شدی فقط واسه پیشگامان ؟چه قدر دلسوز -قشنگ بگو ماله پیش هستی و این نظراتته و قشنگ بحث کن اگه کسی چیزی گفت سایت جوابگوش هست و قشنگ بگو زنده باد پیشگامان منم میگم:

مرگ بر پیشگامان نصف جهان 1 ریال نیرز

والا من بازم خیلی چیزها را نمیفهمم شما که منا میشناختی حالا بگو حداقل ؟؟؟؟ چرا از من میپرسی اتفاقا پستها را دیدم بهتره شما هم کامل بخونی -

منم فقط نیازم شب هستش 1مگ هستش حدود 1.5 گیگ هم دانلود و راضیم ولی مسايل دیگه را موافقم
    بحث ما هم شبانه بود
    و سمت جدیدمم حتما بهم بگو

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

والا من بازم خیلی چیزها را نمیفهمم شما که منا میشناختی حالا بگو حداقل ؟؟؟؟ چرا از من میپرسی اتفاقا پستها را دیدم بهتره شما هم کامل بخونی -

منم فقط نیازم شب هستش 1مگ هستش حدود 1.5 گیگ هم دانلود و راضیم ولی مسايل دیگه را موافقم
    بحث ما هم شبانه بود
    و سمت جدیدمم حتما بهم بگو

خیلیییی ساده و عامیانه توضیح دادم دیگه بنزو ژیانو پودر لباسشویی توضیح دادم به اصطلاح لری گفتم-کجاشو نفهمیدی؟

1 مگ داری اون وقت شبی 1.5 گیگ ؟خیلی کم نیست ؟باید 2.7 باشه روی سرعت واقعیت

جیگر دیگه اونو خودت باید بگی چه سمتی داری

زنگیدم رنگین کمان گفت 512 شبانه سرعت 80-90 سه ماهه 30 تومن ولی نمیدونم چرا گفت سپاهانشهر نداریم دفعه پیش گفت داریم من نمیدونم یعنی چه

8. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

خیلیییی ساده و عامیانه توضیح دادم دیگه بنزو ژیانو پودر لباسشویی توضیح دادم به اصطلاح لری گفتم-کجاشو نفهمیدی؟

زنگیدم رنگین کمان گفت 512 شبانه سرعت 80-90 سه ماهه 30 تومن ولی نمیدونم چرا گفت سپاهانشهر نداریم دفعه پیش گفت داریم من نمیدونم یعنی چه
    چقدر ارزونه این رنگین کمان
    میشه سایتشم بزارین

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

این 30 تومن فکر نکنم درس باشه این لیست قیمتهای رنگین کمان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

وایمکسو بزار کنار که اصلا فایده نداره

اگه سرعت روزانه و شبانه با هم میخوای که فردا صبح بیا با هم بریم پارس آنلاین فرم پر کنیم شاید این جوری برامون پورت خالی کرد

اگه صرفا روزانه میخوای صبانتم حرف نداره این 2 شرکت روزانه بالا 120-130 میدند اما به شبانه صبا اصلا فکر نکن خیلی بهت بده شبی 300-400 تا

شاتلم روزانه خوب و با ثباتی داره ولی شبانش جالب نیست

من خودم الان پیسگامان دارم میخوام در برم پس تو اشتباه منو نکن سرعتش هم توی امضام هست اگه پول داری بدی سرعت 1 مگ پیشگامانو آقا سعید داره و میگه خوبه من به حرف ایشون اعتماد دارم اما واسه سرعتای 128 یا 256 اصلا یه همچین اشتباهی نکن که اگه روزانه بخوای تمام شرکتا بهتر از پیشگامانند شبانه 99% شرکتا دیگه شبی 300 مگ رو میدند حالا خودت نسبت به چیزی که گفتم شرکتتو انتخاب کن

این را رو که قرمز کردم نفهمیدم
    شبی ۳۰۰ میده یعنی چی دقیقا؟
    من شبانه میخوام هم روزانه
    پول ۱ گیگ که ندارم ولی ۵۱۲ رو دارم {شبا بذارم دانلود کنه تا صبح , روزها هم وب گردی و دانلودهای حجم پایین}
    به نظرت ۵۱۲ کدوم شرکت بهتره
    و ناحیه ای که زندگی میکنی فرق داره یا نه
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سرعتم اینترنت خیلی راضیه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چرا درسته زنگ بزنید قسمت فروش 128 با 5 گیگ 24000

512 با حجم کمتر 30000 دوبار هم پرسیدم که مطمئن شم-اما اگه اشتباه نکنم 3 ماه 3 گیگ برا من خوبه که مصرف روزانه ندارم گفت شبانه 512 سرعت دانلود زیر 70 نمیاد معمولا روی 80 تا 90 هست اگه مرکز ما داشت عالی بود

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

چقدر ارزونه این رنگین کمان
    میشه سایتشم بزارین
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •