تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 905 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بحث جنس نیست. بحث اینه بنا به دلیلی که الان مشخص نیست دنده پلوس رو دنده دیفرانسیل چفت نمیشینه و صدا میده. یه آزمایش بکن:
    فرمون رو کامل به سمت راست بگیر و سریع دور بزن یعنی با شدت ماشین از سمت راست دور خودش بچرخه. ببین این صدا زیاد میشه یا نه. اگه آره به احتمال 90% مجموعه پلوس راستت مشکل داره.
    جناب هیملر
    صدا از سمت چرخ هست نه از سمت گیربکس!
    این تست گفته شده رو هم انجام دادم، خیر صدا زیاد نمیشه در یک سطح میمونه(در واقع صدایی نیست احساس تق تق زیر دست هست، ضربه ای که احساس میکنی...)
    نکته : رفتم یروز پیچ سر پلوس رو سفت تر کردم(پیچی که سر پلوس بسته میشه و مجوعه دیسک رو روی پلوس چفت میکنه) تق تقش بدتر شد!
    Last edited by arash_a59; 18-06-2013 at 23:26.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جناب هیملر
    صدا از سمت چرخ هست نه از سمت گیربکس!
    این تست گفته شده رو هم انجام دادم، خیر صدا زیاد نمیشه در یک سطح میمونه(در واقع صدایی نیست احساس تق تق زیر دست هست، ضربه ای که احساس میکنی...)
    نکته : رفتم یروز پیچ سر پلوس رو سفت تر کردم(پیچی که سر پلوس بسته میشه و مجوعه دیسک رو روی پلوس چفت میکنه) تق تقش بدتر شد!
    پیچ سر پلوس جای خودش بسته میشه و تلرانس خاصی نداره اما با گفته های شما و در نظر گرفتن اینکه همه مشاهدات و نتیجه گیریهات درست باشه احساسم به من میگه پلوس راست تحت فشاره. اگرچه امکان ایراد قسمتهایی از جلوبندی بربرینگ و حتی سگدست هم هست اما ببر یه جای مطمئن برات چک کنه که پلوس تحت فشار نباشه.

3. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پیچ سر پلوس جای خودش بسته میشه و تلرانس خاصی نداره اما با گفته های شما و در نظر گرفتن اینکه همه مشاهدات و نتیجه گیریهات درست باشه احساسم به من میگه پلوس راست تحت فشاره. اگرچه امکان ایراد قسمتهایی از جلوبندی بربرینگ و حتی سگدست هم هست اما ببر یه جای مطمئن برات چک کنه که پلوس تحت فشار نباشه.
    این قضیه رو هم اضافه کنم...چرخ رو به صورت افقی که میگیری و چپ و راست میکنی حدود 2میل لق میزنه! اما عمودی که بگیری لق نمیزنه! بعضی از جلو بندی ها میگفتن از بلبرینگ هست اما میومدن چرخ رو از بالا میگیرفتن میدیدن لق نمیزنه میگفتن هیچیش نیست بروووو...
    جلو بند اصلیم بعد از بازدید گفت از بلبرینگت هست، گفتم بلبرینگ که 1ساعته خراب نمیشه، تا قبل از تعویض سر پلوس که من مشکلی نداشتم
    گفت چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    (شرمنده ام که زیاد سوال میپرسم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره، مثل هر قطعه دیگه ای مشکنه یا خراب میشه، اگه فقط خودش خراب بشه هیچ علائمی نداره. تقریبا هیچی!
    لطفا بیشتر توضیح بدید اگه خراب بشه چی میشه؟فقط بوی بنزین تو اتاق میاد؟ماشین بد روشنی نمیکنه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم از پاسختون
    من خودم رفتم و سرپلوس خریدم
    اون فقط بست.
    سرپلوسی هم که بستم میگفتن بهترین هست!(مارک تکنوکار)
    هر دو سر پلوس یه جنس و مارک بود، پس چرا فقط سمت راست اینجوری شده؟
    شما سرپلوس جنس خوب سراغ ندارید؟
    206 تیپ 2 ABS دار 21 خار.
    خیلی اعصابم بهم ریخته...پلوس کامل حدود 500 تومنه(هر دو طرف) سرپلوسم اصلا جنس ایساکویی نیست، ایساکو پلوس رو کامل میزنه...
    امکان اره در باز و بسته کردندنده های پلوستون رو خراب کرده باشن یا پلوستون کوتاهتر از این مدله و دنده رد می کنه علت تعویض چی بوده؟؟

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این قضیه رو هم اضافه کنم...چرخ رو به صورت افقی که میگیری و چپ و راست میکنی حدود 2میل لق میزنه! اما عمودی که بگیری لق نمیزنه! بعضی از جلو بندی ها میگفتن از بلبرینگ هست اما میومدن چرخ رو از بالا میگیرفتن میدیدن لق نمیزنه میگفتن هیچیش نیست بروووو...
    جلو بند اصلیم بعد از بازدید گفت از بلبرینگت هست، گفتم بلبرینگ که 1ساعته خراب نمیشه، تا قبل از تعویض سر پلوس که من مشکلی نداشتم
    گفت چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    (شرمنده ام که زیاد سوال میپرسم)
    لقی چپ و راست از سیبک و سیستم فرمونه . قطعه ای که به زور باز می شه خیلی حالت هارو پیش میاره اینی که میگید ممکنه بالانس پلوس باشه و یا کی کج باشه و اگه در پیچ پر شتاب تق نمیزنه و فقط میلرزه می تونه حتی مشکل از جای قرار گیری و بوش پلوس در کمک فنر و حتی کاسه نمد اون در گیرباکس باشه به صدایی که می ده خیلی دقت کنید صدای ساییدگی نباشه از نشت روغن واسکازین هم مطمئن شیدحتی تست ترمز کنید که از لنت و دیسک نباشه در مواردی حتی لاستیک رو باز و بسته کنید تا پیچ هاش جای دیگه ای بسته شند.

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لقی چپ و راست از سیبک و سیستم فرمونه . قطعه ای که به زور باز می شه خیلی حالت هارو پیش میاره اینی که میگید ممکنه بالانس پلوس باشه و یا کی کج باشه و اگه در پیچ پر شتاب تق نمیزنه و فقط میلرزه می تونه حتی مشکل از جای قرار گیری و بوش پلوس در کمک فنر و حتی کاسه نمد اون در گیرباکس باشه به صدایی که می ده خیلی دقت کنید صدای ساییدگی نباشه از نشت روغن واسکازین هم مطمئن شیدحتی تست ترمز کنید که از لنت و دیسک نباشه در مواردی حتی لاستیک رو باز و بسته کنید تا پیچ هاش جای دیگه ای بسته شند.
    وقتی فرمون رو به راست میدم زیر دستم ضربه میزنه این حالت در زمانی که به چپ میدم نیست.
    پلوس یبار باز شد مجددا بسته شد اما مشکل رفع نشد
    اگه ایراد از پلوس و کوتاهی اون باشه باید برای حالتی که به چپ فرمون رو میدم هم این مشکل پیش بیاد درسته؟
    نه نشتی روغن دارم و نه از ترمز هست چک شدند...

امکان اره در باز و بسته کردندنده های پلوستون رو خراب کرده باشن یا پلوستون کوتاهتر از این مدله و دنده رد می کنه علت تعویض چی بوده؟؟
    اگه دنده رد کنه در حالتی که ماشین مستقیم حرکت میکنه نباید رد کنه؟
    علت، تعویض سر پلوس با نوع چرخ دنده دار برای نصب ABS (اشتباه بزرگی که مرتکب شدم...)

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وقتی فرمون رو به راست میدم زیر دستم ضربه میزنه این حالت در زمانی که به چپ میدم نیست.
    پلوس یبار باز شد مجددا بسته شد اما مشکل رفع نشد
    اگه ایراد از پلوس و کوتاهی اون باشه باید برای حالتی که به چپ فرمون رو میدم هم این مشکل پیش بیاد درسته؟
    نه نشتی روغن دارم و نه از ترمز هست چک شدند...

اگه دنده رد کنه در حالتی که ماشین مستقیم حرکت میکنه نباید رد کنه؟
    علت، تعویض سر پلوس با نوع چرخ دنده دار برای نصب ABS (اشتباه بزرگی که مرتکب شدم...)
    رد کردن دنده بیشتر در زمان پیچیدن و فشار اوردنه مثلا یجا دور برگردون و یا کوچه می خواید برید و با سرعت ایکارو انجام می دید
    صدا و لرزش هم مهمه که در چه حدیه مثل بالانس چرخ و یا نه . ایا abs نصب کردید ؟ از سیستم ترمز مطمئنید....

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رد کردن دنده بیشتر در زمان پیچیدن و فشار اوردنه مثلا یجا دور برگردون و یا کوچه می خواید برید و با سرعت ایکارو انجام می دید
    صدا و لرزش هم مهمه که در چه حدیه مثل بالانس چرخ و یا نه . ایا abs نصب کردید ؟ از سیستم ترمز مطمئنید....
    صدا از سمت چرخ هست اگر رد کردن دنده باشه از سمت گیربکس میاد...
    ای بی اس نصب نکردم به دلیل این مشکل فعلا متوقف شد
    سیستم ترمزم هیچ مشکلی نداره و در ترمزهای شدید بدون کوچکترین انحرافی ماشین وایمیسه.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صدا از سمت چرخ هست اگر رد کردن دنده باشه از سمت گیربکس میاد...
    ای بی اس نصب نکردم به دلیل این مشکل فعلا متوقف شد
    سیستم ترمزم هیچ مشکلی نداره و در ترمزهای شدید بدون کوچکترین انحرافی ماشین وایمیسه.
    مشكل شما رو با دقت مطالعه كردم. اگر امكان داشت و از نزديك ماشين رو بازديد ميكردم بهتر بود اما با توجه به گفته هاي شما من فكر ميكنم فنر داخل پلوس شكسته و يكي از علامت هم همينه كه زير دست صدا ميده .
    سمت راست ماشين جك بزنين و چرخ راست كاملا از زمين بلند بشه و با دست چرخ رو بچرخانيد و ببينين آيا صدايي از اون در مياد؟ صدايي مثل همان تق تق منتها خيلي كمتر ( چون وزن ماشين روي اون نيست و سرعت چرخش هم خيلي كمتره)
    در اين صورت بايد سر پلوس تعويض بشه. بعضي وقتها هم با تعويض فنر اون درست ميشه.
    بازديد سه شاخه پلوس را هم فراموش نكنين.
    اين كار رو بايد به فرد ماهر بسپاريد و البته خودتون هم كاملا ناظر بر تعميرات باشيد.

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •