سلام بر همگی.من یک شخص کاملا بی اطلاع نسبت به این برنامه هستم تقاضا دارم در صورت امکان یک لطف کوچولو بکنید ولینک دانلود راهنمای کامل این برنامه رو بهم بگین.واقعا ممنونم.
سلام بر همگی.من یک شخص کاملا بی اطلاع نسبت به این برنامه هستم تقاضا دارم در صورت امکان یک لطف کوچولو بکنید ولینک دانلود راهنمای کامل این برنامه رو بهم بگین.واقعا ممنونم.
بهترين كار خريد نسخه نوين پندار كه همين p30world داره. يك راهنماي خوب اونجا هست. توي پست شماره يك معرفي شده.
سلام
پنل بوئینگ 707 و ایرباس 340 رو اگر لطف دارید برای دانلود بذارید....
مردیم از بی پنلی....![]()
اگر یک نسخه دارید و دنبال راهنمای برای پرواز میگردین به صفحه ی اول برین.سلام بر همگی.من یک شخص کاملا بی اطلاع نسبت به این برنامه هستم تقاضا دارم در صورت امکان یک لطف کوچولو بکنید ولینک دانلود راهنمای کامل این برنامه رو بهم بگین.واقعا ممنونم.
اگر هم میخواین یک نسخه خریداری کنید باز هم به صفحه ی اول برین.
به نظر من این نسخه اصلا مناسب نیست. فقط وقتی متوجه میشین که با نسخه ی عادی در کنار هم نصب کنید و مقایسه کنید.بهترين كار خريد نسخه نوين پندار كه همين p30world داره
انقدر تغییرات توش دادند که وحشتناک شده از نظر سرعت اجرا.
برای نصب Addone ها هم که اصلا حرفشو نزنید. روی این نسخه نصب نمیشه.
نه من نسخه دلوکس شو دارم و تنها کاری که بلدم انجام بدم اینه که take ofهای خوبی دارم دیگه بقیشو ...برای همین راهنمای کاملشو میخواستم چون هیچی دیگه بلد نیستم. صفحه اول مختصر داده است.![]()
Last edited by sadra2000; 05-05-2010 at 16:36.
مطمئنید؟؟نه من نسخه دلوکس شو دارم و تنها کاری که بلدم انجام بدم اینه که take ofهای خوبی دارم دیگه بقیشو ...برای همین راهنمای کاملشو میخواستم چون هیچی دیگه بلد نیستم. صفحه اول مختصر داده است.![]()
زیاد هم مختصر نیست.
تقریبا 110 صفحه آموزشه.
فکر میکنم اشتباهی پست اخر صفحه رو خوندید. منظور من لینک آموزش بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من هم مثل شما قصد خريد جوي استيك دارم نتايجي بدست آوردم اين است
در مورد سايبورگ ايكس كه عكسش را گذاشتيد از دو تا مشكل عمده بچهاي خارجي حرف ميزدند يكي اينكه حدود يك ميلي متر لقي دارد فكر ميكنم در كنترل هليكوپتر مشكل ساز باشد مسئله دوم ظريف بودن بيش از حد است خيلي زود امكان خراب شدنش است به خصوص دكمه هايش كه زود از جا در ميايند البته در مقايسه با جوي استيكهاي هم رده خودش وگرنه نسبت به جوي هاي ارزان كه سرور است خب نكات مثبتش هم يكي زيبايش است و ديگري داشتن دو تا تراتل مجزا كه خب در هواپيماهاي چند موتوره و همچنين دسته گاز هليكوپتر به درد ميخورد
اما جوي استيك ديگر
Logitech Extreme 3D Pro
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/1.jpg[/IMG]
است كه تقريبا همه از آن راضي بودند دلايل خوب بودنش يكي دقت بسيار بالا و ديگري مقاوم بودن آن است كه عمري برايتان كار مكند به هر حال من تا چند روز ديگر لجيتك را ميخرم تستش مكنم و نتيجه را برايتان ميگذارم
@dihav1359
اولا ممنون. دوما شما به دسته كناري اون سايتك پرو دقت كنيد. به نظرتون پرواز رو طبيعي تر نمي كنه؟ البته اگر به درد خاصي نمي خوره كه هيچ! در ضمن من دو تا تراتل رو نديدم. كجاش بود؟ البته شايد خوب دقت نكردم ;-)
@ebicross
به شدت حرفتون رو قبول دارم. اما منظورم فقط براي آموزش بود همين.[COLOR="Silver"]
راستي! من يه مروري در پست ها داشتم احساس كردم كلا بچه ها با جوي استيك هاي اين شكلي خيلي موافق نبودن و بيشتر با گيم پدهاي شبيه PS3 يا xbox موافقند. درست ميگم يا اينم اشتباه ماست.
و در آخر f14 رو كسي نداره؟
Last edited by general_sorena; 06-05-2010 at 10:14.
سلام دوستاناینجا کسی میدونه که دقیقا این دو نسخه همین الان از کدوم فروشگاه می شه تهیه کرد در تهران؟ چون چند جا رفتم نداشتند..!!اگه فروشگاه آنلاینی هم میشناسید که این دونسخه رو داشته باشه که خیلی عالی می شه .!ممنون ....مارا از کفیدن بیرون بیارید لطفا...
---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
برادر از رو هاردت عکس می زاری واسه ملت!لا اقل هارت رو هم واسه سرور پی سی ورلد می فرستادی...
شوخی بود ناراحت نشی یه وقت
سلام دوستان
اینجا کسی میدونه که دقیقا این دو نسخه همین الان از کدوم فروشگاه می شه تهیه کرد در تهران؟ چون چند جا رفتم نداشتند..!!
اگه فروشگاه آنلاینی هم میشناسید که این دونسخه رو داشته باشه که خیلی عالی می شه .!
ممنون ....مارا از کفیدن بیرون بیارید لطفا...
اسم رو به مغازه دارها ندین چون معمولا نمیدونند چیه. خودتون توی ویترین یا لیست دنبال بگردین. معمولا مغازه دارها و بازی فروشها آشنایی ندارند و وقتی میگین شبیه ساز پرواز یا Flight Simulator میگن نداریم با اینکه دارند.
Yoke خیلی بهتره از جوی استیک و کلا دسته هایی که گذاشتید عالی هستند اما در رده ی دسته های زیر 30 هزار تومان همون بهتره که از دسته های طرح پلی استیشین استفاده کرد چون دو آنالوگ داره. ولی معمولا دسته های نظیر BOXKER فقط یک انالوگ دارند که باید اختصاص بدیم به Yoke هواپیما و رادرها رو نمیشه باهاش کنترل کرد و موقع فرود توی آب و هوای بد و یا تاکسی کردن خیلی مشکل ساز میشن.راستي! من يه مروري در پست ها داشتم احساس كردم كلا بچه ها با جوي استيك هاي اين شكلي خيلي موافق نبودن و بيشتر با گيم پدهاي شبيه PS3 يا xbox موافقند. درست ميگم يا اينم اشتباه ماست.
و در آخر f14 رو كسي نداره؟
نکته ی مهمی که از دسته ها باید بگم اینه که سعی کنید سیم دارش رو بخرید نه بیسیم. چون بیسیم ها معمولا ویبراتورهای ضعیفتری دارند چون از باتری استفاده میکنند و به خوبی مشکلات هواپیما و فشارها رو با لرزش منتقل نمیکنند.
و اما یک درخواست: من ویندوز 7 استفاده میکنم و میخواستم ببینم کسی برای BOXKER درایوری داره که توی ویندوز 7 ویبره ی دسته کار بیفته. آخه کار نمیکنه در محیط ویندوز 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)