این در صورتی میاد که گزینه ی فیلم برداری رو بزنیکادر قرمز
این در صورتی میاد که گزینه ی فیلم برداری رو بزنیکادر قرمز
درخت پول و ادم کشی رو نمیدونم
ولی معجون عمر رو برو اینجا نگاه کن:
میوه ی عمر رو هم تو این پست توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخت پول یه درختیه که هر میوه یه دلار بهتون میده . درخت آدم کشی هم من تا حالا ندیدم فقط یه گل داریم زشته بهش میگن گل مرگ کار خاصی نمیکنه .
ممنون كه پاسخ داديد، اما مشكلم اين نيست ، كادر قرمزي كه ميگم به اون باريكي نيست كه موقع فيلم برداري مياد
وقتي تو مسافرت نقشه شهر رو از بالا نگاه مي كني بعضي قسمتها مثلا كل يه پل يا يه مقبره يا اهرام كلا قرمز شدند!
سيمزهاي من هر دوشون آخرين لول شغل موزيسين هستند و توي اون وظايفي كه تو قسمت ستاره مياد اين بود كه برن مصر و چين اما نمي دونم اونجا بايد چي كار كنند. فكر مي كنم از اون موقع اينجوري شد.
براي پيدا كردن دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بايد توي قبرستون رو بگردي دونه هايي روي زمين افتاده با موس كه روشون وايسي بدون اينكه كليك كني نشون ميده كه دونه ي چي هستند اگه سيب و گوجه و كاهو و ... بود كه هيچ اگه دونه ي ناشناخته بود unknown seed برش دار سطح مهارت باغباني رو كه به 7 رسوندي مي توني بكاريش بايد صبر كني سبز بشن تا ببيني چي بوده. پس تند تند به قبرستون سر بزن و دونه زياد جمع كن.
دونه ي عمر سخت تر پيدا ميشه تا درخت پول.
ماهي مرگ رو هم براي معجون عمر مي توني تو قبرستون ماهي گيري كني و براي اون هم بايد لول آخر ماهي گيري باشي البته مي توني كتابش رو هم بخري و بخوني.
كشتن سيمزهايي كه تحت كنترل شما نيستند هم به اين صورته كه دعوتشون مي كني خونتون و دورشون ديوار ميكشي چند روز صبر مي كني كه عزرائيل برسه.
كار بديه اما من يه بار با يه آقايي كارمون شديد به زدوخورد كشيد بعد از اون سيمزم نمي تونست هيچ كاري انجام بده تا كاري رو شروع مي كرد ياد اون مي افتاد و كارش كنسل ميشد. مجبور شدم بكشمش
پيشنهاد مي كنم شما كه دنبال هيجاني سيمز بازي نكن چون تو سيمز اصلا هيجان نيست. حتي اين آدم كشيش هم كاملا يخه. البته لحظه ي رسيدن عزرائيل جالبه.![]()
Last edited by rawy; 07-12-2009 at 15:52.
خوب پس در اون صورت باگ حساب میشه
یک مدل موی دیگه :
![]()
مگی جان اگه می تونی عکساتو یه جای دیگه آپ کنم من نمی تونم ببینم![]()
مگی جان اگه میشه یخورده لباس و وسایل هم بزار
ممنون![]()
آقا يكي ميشه تا حالا چند تا اضافات واسه بازي اومده به ترتيب
بعد از نصب پکیج مسافرت، حذف سانسور من دیگه کار نمی کنهبرای شما هم همینطوریه؟ تازه چندتا پوست بدن دانلود کرده بودم
در ضمن من یه موردی رو تازه پیدا کردم که اینجا ندیدم کسی گفته باشه اگه می دونید هم برای دوستهایی که نمی دونند:
وقتی که کد testingcheatsenabled true
رو زدید روی هر کدوم از آدمهای شهر در حالی که شیفت رو نگه داشتید کلیک کنید دو تا امکان میده:
اولی اینه که می تونی اونو جزو سیمزهای خودت داشته باشی، یعنی به سیمزهات اضافه میشه و کنترلش دستته
و دومی اینه که سن طرف رو توی سیم ثانیه ببری بالا و حتی در آن واحد به روح تبدیلش کنی.
برای سیمزهایی هم که کنترلشون رو داری دوتا گزینه داره اولی اینه که میشه خصوصیات شخصیتشون رو تغییر داد
و دومی هم همون بالا بردن سن هست.
با این اوصاف دیگه لازم نیست دور طرف دیوار بکشی و چند روز صبر کنی تا بمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)