تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 458 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 4574

نام تاپيک: Travian

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون رفیقشم حمله کرد 16 گرزدار 2 دلاورش زندانی شدن با 96 گرزدار 14 دلاور حمله کرد 508 آهن برد در کل با قدرت اون خیلی کاره شاخی کردم
    راستی من تله هام پر میشه یعنی غیر قابل استفاده میشه؟
    چطوری میتونم سربازاشو خلاص کنم یا باید آزادشون کنم تا تله هام دوباره کار کنه؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی منظور از دوال چیه

و یه سوال خیلی مهم!
    من میدونم 100 درصد خیلی از یوزر هایی که اینجارو میبینن الان تو تراوین بازی میکنن پس چرا اعلام حضور نمیکنن؟!

یه سوال دیگه
    اگه یکی بهمون حمله میکنه و ما برای جاخالی دادن به خودش حمله کنیم....خوبه بده؟ (البته در صورتی که بدونیم تو دهکده اش لشکر نیست)
    دوال به کسی میگند که وقتی توتوبازی نیستی اون هست اگه بتونی یه حرفه ایشو گیربیاری مثل اینه که دوپینگ کردی سه سوته میکشی بالا . یعنی شبا که توخوابی اون بیداره برات با زی میکنه همه تاپ 10 ها اینجوری هستند بدون دوال رفتن توتاپ تن غیرممکنه

سوالی که درموردحمله کردن به کسی که بت حمله کرده پرسیدی باید بگم یه حمله هست که اگه یادش بگیری خیلی توپه توسرورهای حرفه ای هم و الان هم توایران فقط حرفه ایها میزنند.
    ببین کسی که بت حمله میکنه بانیروهای تهاجمی بت حمله میکنه که دارای قدرت دفاعی خیلی کمی هستندکافیه وقتی موردحمله هستی یک تب حمله راآماده کنی یعنی نیروهای تهاجمیتو بذاری برای حمله کردن وتا آستانه آخرین حرکت حمله بری فقط دکمه آخر رانزنی .بعد وقتی طرف فاصله حمله اش باتوشد 29 ثانیه توبه یه جاحمله کنی و15 ثانیه بعد ازحمله انصراف بدی که میشه 30ثانیه (یک نوع جاخالی تاحالادادی) بعداون دکمه تب اولی حمله که آماده داشتی رابزنی نتیجه این میشه که نیروهای تهاجمی تو پشت سرنیروهای اون حرکت میکنند
    اگه رومی باشی وشوالیه سزار داشته باشی فقط با شوالیه سزارت میتونی 200تاگرزداررادرجابکشی .
    فقط این حمله یه نکته داره اون هم اینه که سرعت نیروهات باید باسرعت نیروهای اون یکی باشه که با داشتن یه لژیون و یک شمشیرزن راحت میتونی فاصله اونو تخمین بزنی بفمی که کندترین نیروش چیه که توهم بذاری تونیروهات که زیادی تندنرند
    -------------------------------------------------------------------
    فکر کنم جدیدا باطلا میشه نیروهاتونو سریعتر فراخونی کنید اما ماایرانیها زیاد طلاخرج نمیکنیم این روش حالا حالاها جواب میده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی من تله هام پر میشه یعنی غیر قابل استفاده میشه؟
    چطوری میتونم سربازاشو خلاص کنم یا باید آزادشون کنم تا تله هام دوباره کار کنه؟

چون خودم عشق کارکردن باگول هستم باید دوتانکته درموردگول بت بگم
    گول بهترین غارتگرش همه میگند رعده اما توباورنکن بهترین غارتگر یه گول با زرگاناش هستند کافیه یه جنسی رابه دوبرابرقیمتش بفروشی .مثلا من اینکارومیکردم 1000تا چوب میذاشتم میگفتم 2000تاخشت میخوام وقتی خشتام میرسید 2000تاخشت میذاشتم 4000تاآهن میگرفتم وقتی آهنام میرسید 4000تاآهن میذاشتم 8000تا گندم میگرفتم . شاید فکر کنی نمیشه اما باید بگم کارنشد اینه که 2000تا گندم بذاری 4000تاچو ب بگیری که این کارومن هم کردم و زودنتیجه گرفتم
    2- نحوه استفاده ازتله ها هستند ازتله ها باید به عنوان ضربه گیراستفاده بشه نه آزارواذیت کردن .مثلا اگه بهت داره حمله میشه باید بری اردوگاه ونیروهایی که اسیرکردی راآزاد کنی تاتله بیشتری داشته باشی برای مقابله باحمله
    ضمنا یه نکته کنکوری هم اینه که اگه تو400تاتله آماده داری (کسی هم بت حمله نمیکنه) بعد تله ساز راخراب کنی اگه یه نفربت حمله کنه بااینکه ساختمون تله ساز نداری توبازهم اون 400تاتله عمل میکنند
    ------------------------
    ضمنا قویترین گولها کسانی هستند که تالار دارند وهرروزجشن میگیرند من زمانی که گول بودم روزی 5 تاجشن بزرگ میگرفتم

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام به همه تراوین بازای گل

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و علیکم السلام

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

چون خودم عشق کارکردن باگول هستم باید دوتانکته درموردگول بت بگم
    گول بهترین غارتگرش همه میگند رعده اما توباورنکن بهترین غارتگر یه گول با زرگاناش هستند کافیه یه جنسی رابه دوبرابرقیمتش بفروشی .مثلا من اینکارومیکردم 1000تا چوب میذاشتم میگفتم 2000تاخشت میخوام وقتی خشتام میرسید 2000تاخشت میذاشتم 4000تاآهن میگرفتم وقتی آهنام میرسید 4000تاآهن میذاشتم 8000تا گندم میگرفتم . شاید فکر کنی نمیشه اما باید بگم کارنشد اینه که 2000تا گندم بذاری 4000تاچو ب بگیری که این کارومن هم کردم و زودنتیجه گرفتم
    2- نحوه استفاده ازتله ها هستند ازتله ها باید به عنوان ضربه گیراستفاده بشه نه آزارواذیت کردن .مثلا اگه بهت داره حمله میشه باید بری اردوگاه ونیروهایی که اسیرکردی راآزاد کنی تاتله بیشتری داشته باشی برای مقابله باحمله
    ضمنا یه نکته کنکوری هم اینه که اگه تو400تاتله آماده داری (کسی هم بت حمله نمیکنه) بعد تله ساز راخراب کنی اگه یه نفربت حمله کنه بااینکه ساختمون تله ساز نداری توبازهم اون 400تاتله عمل میکنند
    ------------------------
    ضمنا قویترین گولها کسانی هستند که تالار دارند وهرروزجشن میگیرند من زمانی که گول بودم روزی 5 تاجشن بزرگ میگرفتم

عزیز شما همون جوری پیشنهاد بده من میام ور دلت ده میزنم داغون کردن تله هات کاری نداره که من تو هی بساز منم هی حمله میکنم آزاد نکن بازم حمله میکنم آزاد میکنم
    شما پیشنهاد 1به 2 میدی من پیشنهاد 2 به میدم ببین تو زود تر به منابعت میرسی یا من
    این جور که تو بازی میکنی آخر سرور که برسی رفتی تازه ده 5 بزنی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام خوبی تو

من بر گشتم
    کجایی کم پیدا

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز شما همون جوری پیشنهاد بده من میام ور دلت ده میزنم داغون کردن تله هات کاری نداره که من تو هی بساز منم هی حمله میکنم آزاد نکن بازم حمله میکنم آزاد میکنم
    شما پیشنهاد 1به 2 میدی من پیشنهاد 2 به میدم ببین تو زود تر به منابعت میرسی یا من
    این جور که تو بازی میکنی آخر سرور که برسی رفتی تازه ده 5 بزنی
    فکر کنم یه کم سوتفاهم شد اینجا من اصلا غارت راجزملزومات بازی میبینم . دلیل اصلی که با توتن بازی نمیکنم اینه که توتن خیلی برام خزشده بود (ازبس غارت کرده بودم ) .کلا جایی که من هستم تا 20* 20 کسی نمیتونه غارت کنه چون من هستم .ضمن اینکه من 5 تادهکده راتو3هفته میزنم .هرسه هفته 5تا فکر کنم کافی باشه (اگه بادقت میخوندی گفته بودم دهکده امو با امتیاز فرهنگی که حاصل ازجشنه میزنم واون 5تا جشن بزرگ راهم باپول ملت میزنم نه باجی دی پی حاصل از زحمات کارگرای معادن وصنایع دهکده هام درآمدمردم صرف هزینه خودمردم میشه ) ضمنا کری خوندن برای من قدیمی شده سرورقبلی تنها چیزی که باعث شدازبازی بکشم کناراین بود که بازی برام دیگه هیجانی نداشت .چون توعرض دوماه هیچ حمله ای به من نشد تنها یه حمله جاسوسی بود که طرف با 100تاجاسوس اومد (رومی بود) اما خبرمرگشون براش برگشت تو اولین سروراسپیدهم که بودم همین اتفاق برام افتاد .ضمنا من همیشه شمال شرقی تواسپید ثبت نام میکنم جایی که هیجانش بیشتره چون تهاجم زیادتره اونجا اما بااین حال وضعم این بود.ضمن اینکه توسرورهای معمولی جنوب شرقی همیشه خشن تربوده ازجاهای دیگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گول بهترین غارتگرش همه میگند رعده
    عزیز رعد سریعترین نیروی بازیه و بهترین غارتگره توی نژاد گول

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز رعد سریعترین نیروی بازیه و بهترین غارتگره توی نژاد گول
    خب این باجمله ای ک من گفتم چه تفاوتی داشت؟من که نگفتم بهترین غارتگر بازی رعده که بهترین غارتگر بازی همون گرزیه که پوست همه رامیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •