من ورژن جدید, 6.16 رو نصب کردم درست شد.
من ورژن جدید, 6.16 رو نصب کردم درست شد.
سلام
شما فایلهاتون رو توی صف بذارید بعد تو تنظیمات ست کنید که مثلا ساعت هفت دانلود قطع شود
برای خاموش کردن خودکار هم بایستی از نرم افزارهای جداگانه استفاده کنید مثل
Pc Auto Shutdown
wise auto shutdown
منم الان ورژن 6.16 را نصب کردم ولی باز نمیاد ..... بدون اون نوار هم نمیتونم دانلود کنم ! کسی هست بتونه کمک کنه ؟!
++++
یه مشکل دیگه اینه که بعضی شب ها ( فقط بعضی شب ها ) وقتی میخوام آهنگ یا فیلم یا کلیپ دانلود کنم این ارور را میده
فرقی هم نمیکنه سایتش خارجی باشه یا داخلی ، آهنگ باشه یا فیلم ، درکل این ارور را میده .....
Last edited by arash-king; 27-06-2013 at 02:26.
سلام
من IDM رو پاک کردم که نسخه جدیدش رو نصب کنم اما بعد از پاک کردن Error میده که ریجستری تقلبیه . چجوری میشه کامل پاکش کرد و ورژن جدیدش رو نصب کرد؟!
ببین این کار رو بکنی درست میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. آقا یه سئوال.
من یه فایل یک گیگی زده بودم دانلود شه، الان 100% شده، ولی فایل اصلی رو نمیسازه! وقتی میخواد Rebuilding بشه، یهو ارور میده!
توی فولدر دانلودها هم رفتم، اون فایله ایجاد نشده بود.
خواهش میکنم نگید از اول باید دانلودش کنم!![]()
من این مشکل رو هم دارم...
کسی نیست راهنمایی کنه؟!
این نوشته هارد دیسک شما مشکل داره و از قسمت Properties>Check disk باید خطاهای هارد رفع بشه.
روی درایو کلیک راست کنید و پراپرتیز را باز کنید و چک را بزنید. با ریستارت هارد را چک میکنه. (دقیق یادم نیست؛ الآن هم تو ویندوز نیستم)
جای خالی به اندازه کافی روی درایو سیستم دارید؟
error CRC برای سورس فایلیست که داره آپدیت میشه و کاریش نمیتونید بکنید مشکل از فایلی هست که دارید دانلود میکنید.
Last edited by Master Root; 30-06-2013 at 11:06.
این کار رو کردم...نشد. هنوز همون ارور رو میده.
فضای خالی هم روی درایو دارم...
چه کنم!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)