تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 1081 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    كاسپرسكي اينترنت سكوريتي 7 در سيستم من اخيرا جلوي دانلود منيجر رو نميگيره
    در حالي كه قبلا ميگرفت
    بعنوان مثال اگر در حال دانلود فايلي اينترنت كه adsl هم هست قطع بشه دانلود منيجر خودسرانه دوباره وصل ميشه
    حالا بايد از كجا اين عيب كاسپرسكي رو برطرف كنم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

چرا کاسپرسکی اینطوری شده ورژن 8 رو دارم و نسخه نهاییش رو میاد تا 68% آپدیت میشه و گیر میکنه و دیگه ادامه نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من از آنتی ویروس Kaspersky ورژن 8.0.0.357 استفاده می کنم.
    به این جهت که ما در محیط شبکه کار می کنیم و در اینجا همه دسترسی به اینترنت ندارند و درنتیجه آنتی ویروس آنها update نمی شود می خواستم ببینم چگونه می توانم تنظیمات این ورژن را تغییر دهم که دیگر کاربران شبکه بتوانند از update هایی که من از net می گیرم استفاده کنند.
    درضمن در راهنمایی که لطف می کنید انجام می دهید تنظیماتی را پیشنهاد بدهید که لازم نباشد من هر از چند گاهی فایلهای آپدیت ام را در جایی copy/paste کنم تا دیگران از آن استفاده کنند.
    می خواهم همینطور که من update می کنم آنتی ویروس آنها را جوری تنظیم کنم که بیاد از روی کامپیوتر من آپدیتها را بردارد و خودش را آپدیت کند همینجور که من برای اینکار از net کمک می گیرم.
    با تشکر

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

با سلام
    من از آنتی ویروس Kaspersky ورژن 8.0.0.357 استفاده می کنم.
    به این جهت که ما در محیط شبکه کار می کنیم و در اینجا همه دسترسی به اینترنت ندارند و درنتیجه آنتی ویروس آنها update نمی شود می خواستم ببینم چگونه می توانم تنظیمات این ورژن را تغییر دهم که دیگر کاربران شبکه بتوانند از update هایی که من از net می گیرم استفاده کنند.
    درضمن در راهنمایی که لطف می کنید انجام می دهید تنظیماتی را پیشنهاد بدهید که لازم نباشد من هر از چند گاهی فایلهای آپدیت ام را در جایی copy/paste کنم تا دیگران از آن استفاده کنند.
    می خواهم همینطور که من update می کنم آنتی ویروس آنها را جوری تنظیم کنم که بیاد از روی کامپیوتر من آپدیتها را بردارد و خودش را آپدیت کند همینجور که من برای اینکار از net کمک می گیرم.
    با تشکر

با سلام
    دوست عزيز شما اگه چند صفحه قبل رو نگاه كنيد روش آپ ديت ضد ويروس آپ ديت ها انجام شده ( به صورت افلاين 9 اموزش داده شده براي شما بازم تاپيك ها رو در زير ليست كردم
    # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنها كاري كه شما بايد بكنيد اينكه يك پوشه رو اختصاص بدين به آپ ديت ( بهتر تو درايو ديگه اي باشه) بعد پوشه رو شير كنيد تو شبكتون و كاسپر هر كامپويتر رو جوري تنظيم كنيد كه از اين پوشه آپ ديت بشه مي توني از سيستم آپ ديت اتوماتيك براي راحتي كار استفاده كنيد و يا ساعت خاصي رو براي آپ ديت تعين كنيد
    اگه توضيحات كم بود بگين كامل تر بديم

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

با سلام
    تنها كاري كه شما بايد بكنيد اينكه يك پوشه رو اختصاص بدين به آپ ديت ( بهتر تو درايو ديگه اي باشه) بعد پوشه رو شير كنيد تو شبكتون و كاسپر هر كامپويتر رو جوري تنظيم كنيد كه از اين پوشه آپ ديت بشه مي توني از سيستم آپ ديت اتوماتيك براي راحتي كار استفاده كنيد و يا ساعت خاصي رو براي آپ ديت تعين كنيد
    اگه توضيحات كم بود بگين كامل تر بديم
    سلام. من هم با آف لاین از این طریق چندین بار کار کردم که هیچکدومشون تا به حال صد در صد واسم جواب ندادند که چند بار هم این جا مطرح کردم ولی کسی درست جوابمو نداد. حالا من می خوام از از طریق safe mode بالا بیام و آپ دیت هایی رو که از یه کامپیوتر متصل به اینترنت هست وارد کامپیوتر آف لاین بکنم.
    خوب شما نظرتون چیه:
    برم تمام فایل های پوشه base رو بریزم داخل بیس کسپر اسکای آف لاین؟
    یا نه تنها اون فایل هایی که نیستند رو اضافه کنم و over write نکنم دیگه؟
    فکر کنم بعضی وقتها kaspesky lab یه چند تا از فایل های مقدماتی اش رو که در هنگام نصب بوجود میان رو به مرور زمان replace می کنه.حالا من دونه دونه برم properties فایل ها رو نگاه کنم و بعد replace کنم و یا اصلا لازم نیست؟
    در ضمن می دونم به این روش اصلا تاریخ آپ دیت مشخص نمی شه! ولی آیا واقعا واسه گرفتن ویروس های جدید آپ دیت هستش؟
    خواهشا این دفعه کامل جوابم رو بدید.
    تشکر از همگی دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کاسپر ورژن 8 به روش offline آپدیت نمیشه

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

با سلام
    تا جايي كه من اطلاع دارم مشكلي در آپ ديت آفلاين نيست !
    من خودم شخصا هر روز به صورت آنلاين آپ ديت مي كنم بعد فايلهاي آپ ديت شده رو كه در بالا نحوه كنار گذاري و ذخيره در پوشه رو گفته شده براي دوستانم كه از همين كاسپر 8 استفاده مي كنن مي دم و اونا هم به خوبي آپ ديت مي كننن.
    من خودم هم وقتي ويندوز رو از اول ميزنم و كاسپر رو مجددا نصب مي كنم از بيس دوباره آپ دت مي كنم تا برسم به جديد ترين آپ ديت ، بنابراين به نظر من مشكلي نست چون تست شده . سايت خود كاسپر هم كه توضيح در مورد اين كار داده و آموزش گذاشته( در بالا تصاويري كه مي بنين مال سات كاسپره اين هم صفحه مستقيم اموزش
    کد:
    کد:
    در هنگام كپي كردن كل بيس در حالت سيف مود به برنامه كاسپر من چند بار امتحان كردم درست از آب در نيومد كه علاوه بر مشكلات هنگام كپي برنامه با سيستم دفاع از خود در حالت سيف مد هم مقابله مي كنه و بعد از خاموش كردن اين دفاع باز هم مشكلاتي داره براي آپ ديت
    بنابراين روش خود كاسپر بهتره شما يك بارديگه مراحل آپ ديت آفلاين رو چك كنيد ببني چي يشه
    لينك دانولد از پي دي اف سايت كاسپر هم كه دادهش ده بود براي دانلود آپ ديت هاي كلي هفتگي و روزانه

موفق باشين

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    كاسپرسكي اينترنت سكوريتي 7 در سيستم من اخيرا جلوي دانلود منيجر رو نميگيره
    در حالي كه قبلا ميگرفت
    بعنوان مثال اگر در حال دانلود فايلي اينترنت كه adsl هم هست قطع بشه دانلود منيجر خودسرانه دوباره وصل ميشه
    حالا بايد از كجا اين عيب كاسپرسكي رو برطرف كنم
    خب احتمالا شما اجازه هرگونه عملکردى رو به دانلود منجر خودتون دادید

شما بهتره به بخش تنظیمات دانلود منجر رفته و در قسمت ارتباط با مودم ، تیک مربوطه رو بردارید

دوستان ، من banner add blocker رو فعال هم کردم،تیک use heuristic analyzer رو هم زدم ولی بنرهای سایتها رو حذف نکرد. درحالی که در نسخه 7 این امکان پیشفرض فعال بود و بنرها رو خودش حذف میکرد. مخصوصا google ads .

لطفا کمکم کنید.
    براى یه مدت کسپرسکى رو سیستمم نیست و نمیتونم مشکل شما رو دقیقا حل کنم (اى کاش تصاویرى از تب هاى مختلفش رو میزاشتى)

دلیل اینکه آنتى بنر نسخه 8 از 7 عملکرد متفاوتى داره اینه که در نسخه هاى پیشین آنتى بنر زیرمجموعه فایروال بود

اما در نسخه جدید بخش مجزایى بنام Content F-i-l-tering مسئولیت این امر رو بعهده داره

اصولا اگه برنامه مزبور نتونه جلوى Ads ها رو بگیره شما باید در بلک لیست آنتى بنر وارد کنید به اینصورت که باید Mask شده باشند

مثلا اگه شما عبارت *.*.Ads رو وارد کنید اینگونه از طرف فایروال معنى میشه که تمام صفحاتیکه با نام Ads شروع میشن

براى هر سایت و با هر پسوندى که باشند باید بلاک بشن چون از دید شما بنر هاى مزاحم هستند

خب شما ببنید معمولا google ads چه آدرسى دارندو یه کلیت ازشون بگیرید و آدرس رو بصورت Mask وارد کنید

موفق باشید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاسپر ورژن 8 به روش offline آپدیت نمیشه
    نه اتفاقا همونطور که akmfad1 عزیز گفتند کسپرسکى 8 به ر احتى آفلاین اپدیت میشه و مشکل شما و دوست دیگرمون جاى دیگه است

نگاه کنید دوست عزیز شما پس از نصب کسپرسکى و قبل از آپدیت اون باید اول یه پوشه نگهدارى آپدیت بسازید

همونطور که akmfad1 عزیز نحوه تشکیل پوشه اپدیت رو توضیح دادند ذکر یه نکته واجبه و اینکه

سعى کنید یه پوشه بنام Kaspersky Updates در درایو دیگه مثلا D بوجود بیارید و از این پوشه براى نگهدارى آپدیت کسپرسکى استفاده کنید

سپس کسپرسکى رو آنلاین آپدیت کنید و خیالتون راحت باشه چون آپدیت ها در پوشه مزبور حفظ میشن

حال هرگاه مشکلى پیش اومد (مثلا ویندوز عوض کردید ) که ناچار بشید مجددا کسپرسکى رو نصب کنید

کافیه که این پوشه رو بعنوان یه سرور به کسپرسکى معرفى کنید و سرور دیگه رو که سایت کسپرسکى هستش رو غیرفعال کنید ...

...(یعنى تیکش رو بردارید) ... حالا میتونید راحت بطور آفلاین ، کسپرسکى رو آپدیت کنید ...

(یادتون باشه پس از آپدیت مجددا سایت کسپر رو بعنوان سرور معرفى کنید و پوشه مزبور رو غیرفعال کنید)

در ضمن اگه میخواید که یه سیستم دیگه رو از بیس خودتون آپدیت بکنید باید نسخه هاى مشابه باشند

یعنى نسخه بتا با نسخه نهایى متفاوت هستش ، کلیه نسخه هاى 7 با هم مشابهند اما با نسخه هاى 8 آپدیتشون فرق داره و...

البته تمام این توضیحات رو Nine عزیز قبلا دادند که خب من یه یادآورى کردم

موفق بشید

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

[B]
    براى یه مدت کسپرسکى رو سیستمم نیست و نمیتونم مشکل شما رو دقیقا حل کنم (اى کاش تصاویرى از تب هاى مختلفش رو میزاشتى)

دلیل اینکه آنتى بنر نسخه 8 از 7 عملکرد متفاوتى داره اینه که در نسخه هاى پیشین آنتى بنر زیرمجموعه فایروال بود

اما در نسخه جدید بخش مجزایى بنام Content F-i-l-tering مسئولیت این امر رو بعهده داره

اصولا اگه برنامه مزبور نتونه جلوى Ads ها رو بگیره شما باید در بلک لیست آنتى بنر وارد کنید به اینصورت که باید Mask شده باشند

مثلا اگه شما عبارت *.*.Ads رو وارد کنید اینگونه از طرف فایروال معنى میشه که تمام صفحاتیکه با نام Ads شروع میشن

براى هر سایت و با هر پسوندى که باشند باید بلاک بشن چون از دید شما بنر هاى مزاحم هستند

خب شما ببنید معمولا google ads چه آدرسى دارندو یه کلیت ازشون بگیرید و آدرس رو بصورت Mask وارد کنید

موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    ولی حرفاتون منو قانع نکرد چون اگر من یکی یکی آدرسها رو وارد کنم که آنتی بنر دیگه معنی خودشو از دست میده و بی فایدست مثل این میمونه که اسم ویروس ها رو یکی یکی وارد کنی.
    در نسخه 7 حتی بنرهای فلش رو هم بلاک میکرد که تا حدودی در پهنای باند هم صرفه جویی میشد. بودن یا نبودن این قسمت در نسخه 8 تا حالا که فرقی به حال من نکرده.

در ضمن عبارت *.*.Ads هم فرقی به حالش نکرد.

اینم عکسی که خواستی:

Last edited by Razel; 22-06-2008 at 17:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •