سلام چند روز پیش امتحان المپیاد داشتم یه سوال اومد
یه جدول داده بود گفته بودن با استفاده از ورد اسامی رو به ترتیب حروف الفبا ترتیب کنین
یه جدول بود اسامی 5 دانش اموز بود با کلاسشون
چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟
سلام چند روز پیش امتحان المپیاد داشتم یه سوال اومد
یه جدول داده بود گفته بودن با استفاده از ورد اسامی رو به ترتیب حروف الفبا ترتیب کنین
یه جدول بود اسامی 5 دانش اموز بود با کلاسشون
چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟
دوست عزیز این مشکل از فونت هست یا مشکل از فونت فارسی ویندوزت
منم این مشکلو داشتم عربی هست
میتونی جای ی باید shift+x استفاده کنی
واقعا ممنوندوست عزیز این مشکل از فونت هست یا مشکل از فونت فارسی ویندوزت
منم این مشکلو داشتم عربی هست
میتونی جای ی باید shift+x استفاده کنی
کارمو راه انداختی! ولی چی کار کنم که دیگه کلا درست شه؟
سلام
من امروز يه فايل رو چند ساعت وقت گذاشتم تو ورد 2003 نوشتم اما بعد از يه بار سيو كردم. بعد كه خواستم باز كنم اين ارور رو ميده:
there is not enough memory or disk space to complete the operation
مشكل چيه؟
فایل رو کجا ذخیره کردین اگر توی درایو ویندوزه اون رو به یه درایو دیگه منتقل کنید
فک کنم این جوری مشکلتون حل شه
ایشون درست می گن! ولی به نظر من مشکل از پر شدن درایو سی هست نه این که شما اون فایلو لونجا ذخیره کرده باشد یا نه!سلام
من امروز يه فايل رو چند ساعت وقت گذاشتم تو ورد 2003 نوشتم اما بعد از يه بار سيو كردم. بعد كه خواستم باز كنم اين ارور رو ميده:
There is not enough memory or disk space to complete the operation
مشكل چيه؟
یه مقدار از فایل های درای سی که شامل دسکتاپ هم می شرو پاک کنید حتما درست می شه!!
دوستان این مشکا من حل نشد؟
Columns , Splling and grammer check: , Signatures , view short cut هر کدوم توی نوار وضعیتنشان دهنده چیه؟
سلام
میشه یه نفر ایجاد سکشن رو توی ورد توضیح بده
دوستان چطوری حروف کشیده فارسی رو مینویسن مثل این : لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــته
اول حرفی رو که می خواین بکشین می نویسن تو مثالی که خودتون زدین "ف" بعد Shift+'ت' رو میزنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)