ممنونمبارکه ..!!
شیرنیش خوردن داره....
خوشحال میشم اولین تجربیاتتون رو تو تاپیک سورنتو ببینم.
یا حق . . .
تاپیک سورنتو کجاست؟!!
شما تصمیم نگرفتید چی بخرید؟
ممنونمبارکه ..!!
شیرنیش خوردن داره....
خوشحال میشم اولین تجربیاتتون رو تو تاپیک سورنتو ببینم.
یا حق . . .
تاپیک سورنتو کجاست؟!!
شما تصمیم نگرفتید چی بخرید؟
سورنتو SUV هستش نه Mini SUV!! شتابش هم در حد سانتافه 3.3 هستش!
امکانات سورنتو یک کم کمتر از سانتافه هستش! کلا سیاست گروه کیا- هیوندای همینه! تجهیزات بیشتر فروش هیوندای رو تضمین میکنه! قیمت کمتر و گارانتی بهتر فروش محصولات کیا رو!
تایید میشه! سانتافه اتاقش سنگینتر از سورنتوئه!
1- من یه مدت خیلی کوتاه روندم ولی احساس بارزش راحتی کابین و صندلی هاست و استیل ماشین که خیلی به ماشینهای آمریکایی نزدیکه!
2- شتاب در حال حرکتش هم خوبه در کل حس ب ام و X3 رو داره(مثل اون راه نمیره ولی مثل اون یک دفعه تو یه سرعت خاص شتاب میگیره)
3- نمایندگی کیا موتورز اطلس خودروئه نمایندگی هیوندای آسان موتوره که اینها+ نمایندگی کوماتسو مال یه بنده خدا خرپوله! که قبلا هم هیوندای ها رو اون وارد میکرد!(مدلهای اکسنت و النترا و اکسل و سوناتا و...)
4- 7 نفره شرکتی هم داره به اسم 2009 داره میفروشه و پشتش اسم Sorento7 خورده!
اگه یحث سر یه سدان متوسط باشه دیگه سوناتا نمیگرفتم! یعنی اصلا دیگه ماشین کره ای نمیگیرم تا 5-6 سال دیگه! کره فعلا جا داره تا رشد کنه! ماکسیما میگرفتم! اگر هم بحث سر سدان نباشه با همین پول از دوبی یه آلتیما کوپه میاوردم با پارتی بازی پلاکش میکردم!(قصدش هم دارم!)
120 رو که راحت میرهژیان که نیست! موتورش هر چی باشه همونه که رو کوپه و توسان بوده! فقط با این بدنه شتابش کم شده!
پرادو رو که نمیگیره ولی شتابش در کل واسه ماشینی با این جثه خیلی خوبه!در حال حرکت هم که گفتم!
در کل اگه واسه استفاده شهری بخواید همون رنگ مشکی که سپرها هم همرنگ بدنه اس خوبه ولی واسه آفرود رنگ سفید با رنگ سپرهای متفاوت حداقل حس آفرود سواری واقعی رو تو آدم القا میکنه!
![]()
تو تاپیک کیا میشه بحث کرد:
راستش یه سدان و یه SUV میخوام که روهم 80 - 90 دربیآد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه SUV بین سانتافه و سورنتو 6و4 تا به نتیجه برسم. دو شنبه یه سر میرم مطهری ببینم سورنتو چطوره. ( بتونم از وزارت اقتصاد خونه ok بگیرم یهو ممکنه برم سراغ مورانو )
جالبه نمیدونستم کیا - هیوندا با همن !!!!
این مقایسه سایت هونداست. جالب بود واسم !!2- شتاب در حال حرکتش هم خوبه در کل حس ب ام و X3 رو داره(مثل اون راه نمیره ولی مثل اون یک دفعه تو یه سرعت خاص شتاب میگیره)
پس قطعا شتاب و قدرتشون کپی همه! حالا مگه سانتافه چقدر سنگینه که تا 140 بیشتر نمیره ؟ درحالیکه سورنتو اونطور که یادمه تا 240 رو کیلومترش زده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا خیرش بده !3- نمایندگی کیا موتورز اطلس خودروئه نمایندگی هیوندای آسان موتوره که اینها+ نمایندگی کوماتسو مال یه بنده خدا خرپوله! که قبلا هم هیوندای ها رو اون وارد میکرد!(مدلهای اکسنت و النترا و اکسل و سوناتا و...)
آره ولی خیلی بره 130 یا 140 تا . الآن بعضی وقتا که عجله دارم با پیکاپ راحت تا 150 میرم ( هرچند بوقش حنجرش رو پاره میکنه120 رو که راحت میرهژیان که نیست! موتورش هر چی باشه همونه که رو کوپه و توسان بوده! فقط با این بدنه شتابش کم شده!
). ولی از همه شنیدم قدرت ماکسیما رودست نداره !
بابا میره به خدا میره تا 170 رو من تضمین میکنم بره! بعد از 170 تا هم رفتنش رو میره ولی برگشتنش رو باید خدا تضمین کنه که برگردی!پس قطعا شتاب و قدرتشون کپی همه! حالا مگه سانتافه چقدر سنگینه که تا 140 بیشتر نمیره ؟ درحالیکه سورنتو اونطور که یادمه تا 240 رو کیلومترش زده!
اینم ایضا مورد بالایی! ضمن اینکه تنها ماشینی که میتونی ماکسیما دنده ای رو بگیره مورانو (چه 2008 و چه 2009) و انواع و اقسام ب ام و وبنز با موتور بالای 3000 سی سی هستش! غیر از این شما با هیچی نمیتونی این هیولا رو بگیری!آره ولی خیلی بره 130 یا 140 تا . الآن بعضی وقتا که عجله دارم با پیکاپ راحت تا 150 میرم ( هرچند بوقش حنجرش رو پاره میکنه ). ولی از همه شنیدم قدرت ماکسیما رودست نداره !
از چند نفر شنیدم که پرادو رو هم گرفته بود...پرادو رو که نمیگیره ولی شتابش در کل واسه ماشینی با این جثه خیلی خوبه!در حال حرکت هم که گفتم!
در کل هر کی هر ماشینی داره روش یه تعصب خاصی داره! طرف پیکان داره میگه باهاش 335 رو گرفتم بعد معلوم میشه اصلا 335 ه اهل کل کل و اینها نبوده به پیکانیه راه داده!از چند نفر شنیدم که پرادو رو هم گرفته بود...![]()
اگه سانتافه بخواد تا 170 بره که سیم کیلومترش تاب ور میداره!! ( هرچند اینا سیم ندارن ، بالاخره یه چیزیش در میره) .
از دوستان کسی تاحالا بیشتر از 140 با سانتافه رفته؟ سرسیلندر نزده؟؟
تو suv به این نتیجه رسیدم:
امکانات : 1مورانو ، 2سانتافه ، 3سورنتو
شتاب و چابکی : 1مورانو ، 2سورنتو ، 3سانتافه
تاپ اسپید : 1مورانو ، 2سورنتو ، 3سانتافه
تائید میشه یا باید پاراف کنیمش؟
دَمش گرم. واسه خودش عالمی داره !اینم ایضا مورد بالایی! ضمن اینکه تنها ماشینی که میتونی ماکسیما دنده ای رو بگیره مورانو (چه 2008 و چه 2009) و انواع و اقسام ب ام و وبنز با موتور بالای 3000 سی سی هستش! غیر از این شما با هیچی نمیتونی این هیولا رو بگیری!
Last edited by a6l3i; 24-07-2009 at 19:19.
نه بابا اینطوری هم نیست!اگه سانتافه بخواد تا 170 بره که سیم کیلومترش تاب ور میداره!! ( هرچند اینا سیم ندارن ، بالاخره یه چیزیش در میره ) .
از دوستان کسی تاحالا بیشتر از 140 با سانتافه رفته؟ سرسیلندر نزده؟؟
تو suv به این نتیجه رسیدم:
امکانات : 1مورانو ، 2سانتافه ، 3سورنتو
من دوست خودم تو اتوبان بابایی 160 تا میومد!چسبونده بود پس کله ما!
تایید میشود!
دقیقا، درست منم تا حالا به همین نتیجه رسیدم:امکانات : 1مورانو ، 2سانتافه ، 3سورنتو
میانگینش میشه:
1-مورانو
2-سورنتو
3-سانتافه
البته مورانو چون قیمتش زیاد تره درست نیست تو این رتبه بندی جا بگیره اما بین نظرات شما درسته.
آقا سوتی رو حال کردی!! تو یه فروم دیگه همین سوال رو مطرح کردم ، یه عزیز گفت :
حداکثر سرعت سانتافه 120 مایل بر ساعته که میشه 225 کیلومتر بر ساعت !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)