فکر کنم که این سایت کلآ برای چندنفر خاص ساخته شده و این که عضو جدید میگیره سرکاری هست چون اصلآ تازه واردهارو راهنمایی نمیکنه کسی![]()
فکر کنم که این سایت کلآ برای چندنفر خاص ساخته شده و این که عضو جدید میگیره سرکاری هست چون اصلآ تازه واردهارو راهنمایی نمیکنه کسی![]()
دوست من الان هم وقت امتحانات هست هم فرجه امتحانات دانشگاه الان همه مشغول خوندن هستن شما صبر داشته باشی اساتید میان
ربطی به تازه وارد و با سابقه نداره
سلام
ببخشید من یکم خیلی ناشی هستم
فرق کامپوننت با باند چیه؟
1 مدل کامپ خوب هم معرفی کنید لطفا
سلام تو کامپ صدای ریز و بم تفکیک شده هست و کیفیتی عمل میکنه
اما تو باند با همه
برای کامپ به آمپلی نیاز هست اما برا باند نه.
بسته به بودجه از 100 داره تا 400
Last edited by isbn; 06-06-2010 at 09:50.
بروبچ یه آمپیلی میخواستم که روی 4 اهم 2 تا 300 بده.چی معرفی میکنید که جواب داده باشه؟قیمتش هم مناسب باشه!
سلام خسته نباشید
1 ساب کیفیتی با امپلیش چی پیشنهاد میکنین در ضمن قیمتشم زیاد بالا نباشه
ممنون
خوب اگه به من باشه میگم ساب T4 12 اینچ 900 وات rms ساند استریم
آمپ هم pcx 1000D ساند استریم
که فکر کنم ساب 170160 باشه
آمپ هم 270-280
که البته اگه باشه چون میگن کم شده مثل 718
Last edited by isbn; 06-06-2010 at 14:37.
سلام ماشین ریو هست پخشم سونی 670 الان باند های فابریک رو ماشین هست میخوام دو جفت باند گرد
که داخل خود جا باندی ماشین هم جلو و هم عقب جا بشه بخرم با یک ساب که مخصوص باکس باشه شما چی پیشنهاد میکنید که
زیاد گرون هم در نیاد و آیا به آمپلی هم نیاز هست یا نه ؟ اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون میشم . راستی استفاده از کامپوننت رو پیشنهاد میکنید یا نه ؟
Last edited by Amir Yousof; 06-06-2010 at 22:22.
سلام خدمت همه برو بچه هاي گل
من يه چند روزي نبودم كه خدمتتون برسم، شرمنده همه دوستان گلم.البته امير خان و اقا رضا و ديگر دوستان هستند و راهنمائيهاي لازم رو مينمايند.
دوست خوبم ميتونم سوال كنم پخشتون چيه؟خروجي Pre Amp ش چند ولته؟
اگر دنبال سيستم SQ هستيد من پيشنهاد ميكنم:
1- براي استيج جلو كامپوننت تهيه كنيد. البته اگر بتونيد كامپوننتها رو تو كيك پنل نصب كنيد كه عالي ميشه.ميتونيد از برند آلپاين Type R استفاده نمائيد.
2- براي استيج عقب هم ميتونيد همانند جلو استفاده نمائيد ولي بهتره از يه اسپيكر كواكسيال بيضي بهره ببريد.به خاطر ميد باس بهتر.برند DLS 1073
3-آمپليفاير چهار كانال براي اسپيكرها از برند اينفينيتي كه خوب امتحانش رو پس داده ميتونه انتخاب به جائي باشه.البته مدال 7541
4-ساب ووفر هم آلپاين مدل 1242 با باكس مناسب
5- آمپ ساب هم ميتونيد از برند ارت كوئيك يا ساند استريم يه آمپ كلاس D انتخاب كنيد.باتوجه به بودجتون.
6-مابفي هم براي اكسسوريز.
يادتون نره باطري و BIG 3 سيستم برقي ماشين باكابل 4 گيج بسيار مهمه.
من قيمت دقيق رو الان ندارم. ولي اگر پخشتون 24Bit باشه ميتونيد كيفيتي باور نكردني از اين سيستم بگيريد. به شرط نصب و تنظيم صحيح
كامپوننت به اسپيكرهائي گفته ميشه كه داراي ووفر،ميدرنج و تيوتر جداگونه هستند با قطعه اي به نام كراس اوور پسيو ،كه باعث تفكيك فركانسهاي تقويت شده توسط آمليفاير و ارسال فركانسها به اسپيكر مورد نظر ميشود.
اين كراس اورها داراي تفكيك بالائي هستند،پس به الطبع كيفيت صداي بالائي رو ميتونند داشته باشند.كراس اورهاي اين كامپوننتها داراي تفكيك پذيري 12dB/Octave تا 36dB/Octave تو كامپهاي حرفه اي رو دارا هستند.
بقيه اسپيكرها كه داراي تيوتر و ميدرنج و ووفر روي يه بسگت هستند،اسپيكرهاي Coaxial يا هم محور ميگويند.
اين اسپيكرها هم داراي كراس اور هستند ولي با اكتاو پائين. مثلا 6dB/Octave كه توسط دوسلف و يك خازن عمل كراس رو انجام ميدهند.
اميدوارم توضيحات كافي بوده باشه
تو PM خدمتتون گفتم
سابهاي اينفينيتي اگه بتوني گير بياري معركه هستند.با امپ كم قدرت هم خوب درايو ميشن.
باندهاي فابريك چند اينچ(سانتيمتر) هستند؟اگر 4 اينچ باشه ،خير نياز به آمپ نداره.
ضمنا هزينه اي كه در نظر داريد رو هم اعلام فرمائيد.
Last edited by hamidR15; 07-06-2010 at 16:04.
5 اینچه . قیده باند گرد رو زدم یک جفت باند عالی خربزه ای که حجمش زیاد گنده نباشه ( هم طولش هم عمقش ) با یک ساب و آمپلی ارزون 4 کاناله بهم معرفی کنید هزینه هم یک چیزی بین 260 باشه .
راستی اگه کامپوننت 5 اینچ بزارم چه طوره ؟ قیمتاش چنده ؟
Last edited by Amir Yousof; 07-06-2010 at 19:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)