تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 302 از 551 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مزخرف فعلن که همیشه همینه.
    فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتن آخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزه

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

از ديشب كه فرمودند اضافه شده با اكانت هاي شاتل سرعت خوب شده شكر خدا يعني بهتر شده

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به منم دادن

داره خودمونی میشه chat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه !

عزیزان دل برادر سرعت شبانه 0(صفر) است . 1 گیگ اصلا چیزه زیادی نیست در برابر این کم فروشی.

اگه سرعت شبانه بالا باشه، هر شب میتونیم 1 گیگ دانلود کنیم. اونقت اینا اومدن واسه سه ماه 1 گیگ دادن !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه !

عزیزان دل برادر سرعت شبانه 0(صفر) است . 1 گیگ اصلا چیزه زیادی نیست در برابر این کم فروشی.

اگه سرعت شبانه بالا باشه، هر شب میتونیم 1 گیگ دانلود کنیم. اونقت اینا اومدن واسه سه ماه 1 گیگ دادن !
    دوست من نکته جالب اینه که توی این مملکت همین رو هم می تونستن ندن صدا از 99 درصد ملت هم در نمی اومد!

6. 3 کاربر از Greight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

حق با همه ست...

من تست میکنم امشب و اگه درست بود خبر میدم...

اگه نه جمع شین یه حمله ی سایبری روشون بریزیم تا گوشی دستشون بیاد.

8. این کاربر از Olis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

حق با همه ست...

من تست میکنم امشب و اگه درست بود خبر میدم...

اگه نه جمع شین یه حمله ی سایبری روشون بریزیم تا گوشی دستشون بیاد.
    ديشب باز متاسفانه خبري از دانلود نبود گويا با اين يك گيگ قراره باج بدهند

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای بابا شما ها مثل اینکه متوجه نمی شین باز همون حرف خودتون رو میزنید و دلتون رو الکی خوش می کنید .
    من چند سال dasl دارم . شاتل داشتم صبا هم داشتم و دارم . به گذشته کار ندارم در زمان حال این دوتا شرکت در اکثر نقاط کشور نه فقط مشهد و مناطق مشهد دارن پهنای باند نامحدود ( منظور 1 تا 2 مگ ) ارائه می دن البته در روز و در شب هم تا جایی که امکان داره شیر فلکه رو می بندن و یا سرعت شبانه صفر می شه یا میشه یه چیزی تو مایه های دیال آپ تحت این شرایط شما از حجم روزانتون مجبورید استفاده کنید که زودتر تموم میشه و باید شارژ کنید . در درستی مطالبی که گفتم بحثی نیست .

حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
    و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟

11. 2 کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ای بابا شما ها مثل اینکه متوجه نمی شین باز همون حرف خودتون رو میزنید و دلتون رو الکی خوش می کنید .
    من چند سال dasl دارم . شاتل داشتم صبا هم داشتم و دارم . به گذشته کار ندارم در زمان حال این دوتا شرکت در اکثر نقاط کشور نه فقط مشهد و مناطق مشهد دارن پهنای باند نامحدود ( منظور 1 تا 2 مگ ) ارائه می دن البته در روز و در شب هم تا جایی که امکان داره شیر فلکه رو می بندن و یا سرعت شبانه صفر می شه یا میشه یه چیزی تو مایه های دیال آپ تحت این شرایط شما از حجم روزانتون مجبورید استفاده کنید که زودتر تموم میشه و باید شارژ کنید . در درستی مطالبی که گفتم بحثی نیست .

حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
    و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟
    منم تو مشهدم و شبانه رو 2 ماهه بیخیال شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من شخصا معتقدم این یک کلاهبرداری آشکار هستش. مشتری جمع کردن و حالا سیاست چاپیدن رو پیش گرفتن. اما شما از چی میخای شکایت کنی؟
    بنابر سیاست‌های تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویس‌های اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار می‌‌گیرد)، رایگان خواهد بود.
    خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •