فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتنآخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزه
فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتنآخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزه
از ديشب كه فرمودند اضافه شده با اكانت هاي شاتل سرعت خوب شده شكر خدا يعني بهتر شده
ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه !
عزیزان دل برادر سرعت شبانه 0(صفر) است . 1 گیگ اصلا چیزه زیادی نیست در برابر این کم فروشی.
اگه سرعت شبانه بالا باشه، هر شب میتونیم 1 گیگ دانلود کنیم. اونقت اینا اومدن واسه سه ماه 1 گیگ دادن !
دوست من نکته جالب اینه که توی این مملکت همین رو هم می تونستن ندن صدا از 99 درصد ملت هم در نمی اومد!
حق با همه ست...
من تست میکنم امشب و اگه درست بود خبر میدم...
اگه نه جمع شین یه حمله ی سایبری روشون بریزیم تا گوشی دستشون بیاد.
ديشب باز متاسفانه خبري از دانلود نبود گويا با اين يك گيگ قراره باج بدهند
ای بابا شما ها مثل اینکه متوجه نمی شین باز همون حرف خودتون رو میزنید و دلتون رو الکی خوش می کنید .
من چند سال dasl دارم . شاتل داشتم صبا هم داشتم و دارم . به گذشته کار ندارم در زمان حال این دوتا شرکت در اکثر نقاط کشور نه فقط مشهد و مناطق مشهد دارن پهنای باند نامحدود ( منظور 1 تا 2 مگ ) ارائه می دن البته در روز و در شب هم تا جایی که امکان داره شیر فلکه رو می بندن و یا سرعت شبانه صفر می شه یا میشه یه چیزی تو مایه های دیال آپ تحت این شرایط شما از حجم روزانتون مجبورید استفاده کنید که زودتر تموم میشه و باید شارژ کنید . در درستی مطالبی که گفتم بحثی نیست .
حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟
منم تو مشهدم و شبانه رو 2 ماهه بیخیال شدم
دوست عزیز من شخصا معتقدم این یک کلاهبرداری آشکار هستش. مشتری جمع کردن و حالا سیاست چاپیدن رو پیش گرفتن. اما شما از چی میخای شکایت کنی؟
خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...بنابر سیاستهای تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)