تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 1126 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوستان . موتور درایو هارد من مثل اینکه سوخته . من اطلاعات شخصی مهمی روش داشتم. اگه بخوام بیرون بدم برام ریکاوری کنن اعتباری هست؟؟؟؟ خودم میتونم کاری کنم.؟ وقتی هاردو وصل میکنم صدای تق تق ممتد میده ؟ چه کار کنم ؟
    سلام دوست من
    دیر شد جوابتان ببخشید. خدمت سرور گرامی عرض کنم که اولا" لطف بفرمایید مدل و برند و ظرفیت هارد را اعلام کنید تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم دوم اینکه شرحی از چگونگی بلایی که بر سر هاردتان آمد و به این روز افتاد بدهید و

سوم اینکه :
    عموما" صدای تق تق یا همان knock میتواند از موارد زیر باشد:
    1- خرابی یک یا چند هد خواندن و نوشتن
    2- خرابی در آمپلی فایر
    3- خرابی تنظیمات و یا کج شدن و یا هد خواندن و نوشتن ( مثلا" با عامل ضربه و یا ...)
    4- آسیب دیدن پلتر و یا قسمتی از یکی از آنها
    5- نصب شدن برد کنترلر هارددیسک دیگر بر روی هارد شما که با این هارددیسک سازگار نیست
    6- خرابی در ماژول های فرم ویر
    7- بد سکتورهای شدید در قسمت های مخصوصی از هارددیسک
    8- و....

و عواملی از این قبیل که تقریبا" میتوانم بگویم شاید 0.5 % احتمال خرابی اسپیندل موتور هارد مسبب صدای تق و تق شود و آنهم در یک خانواده بخصوص از یک برند خاص هارددیسک.

خوب بهتر این است که شما به یک تعمیر کار حرفه ای مراجعه نمایید تا برایتان هارددیسک را کامل چک نماید فکر نمیکنم کار شما باشد.

2. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    مدتی پیش سیستمم دچار مشکل شد (خازن های مادر برد و پاور هم سوخت ,حالا کدوم زود تر نمیدونم ) بعد از تعمیر یه هارد sata samsung 500gb/r54/16m روش انداخت (هارد قبلی ide بود ) بعد از اون سیستم هنوز مشکلاتی داشت (دمای cpu بشدت بالا میرفت که ریکوردش 94 درجه بود!! ) به دلایلی طرف کفت نمیدونم علت چیه و این عادیه!!(یه جای دیگه هم بردم ولی بی نتیجه بود ) در خلاصه مشکل دمارو با یه فن حل کردم . این توضیحاتو ( بخوانید :داستان ) دادم تا به این مشکل برسم که,
    بعد از خرید هارد جدید در موقع انتقال اطلاعات از odd به هارد (هم رایت و هم کپی به هارد ) اگر فایل صوتی یا تصویری در حال پخش باشد (نکته: این فایل در هارد موجود است ) صدای این فایل تکه تکه و بریده بریده پخش میشود اما تصویر بدون هیچ مشکلی اجرا میشود و در کل در هیچ زمانی (چه بازی یا کار های دیگه ) مشکلی وجود ندارد (این موضوع در تمام برنامه های پخش وجود داره ) . علته اینکه سوال رو اینجا میپرسم اینه که تعمیرکار دومی گفت این مشکل از هاردته (گفت تک تک, قطعاتو عوض کردم و مشکل رو از هاردت یافتم ,البته خودمم که با هارد قدیمیم که تست میکنم همه چی درسته)
    امکان داره از هارد باشه (منظورم اینه که مادر برد سالمه ؟) ؟ میتونم خودم تست کنم ؟
    ببخشید از اینکه طولانی شد
    سپاس
    سلام دوست من
    آیا شما با همان مادربرد کار میکنید یعنی آن را تعمیر کرده اید و یا آنرا تعویض کردید؟
    عموما" این گونه صدا ها که ناشی از وقفه در کار است موقعی پیش میاید که سیستم در هنگام انتقال اطلاعات دچار کاستی میشود و یا اینکه یکی از قطعات در بین راه انتقال اطلاعات خراب است ؟ خوب هارددیسک قبلی شما IDE بوده است و الان هم درست کار میکند و شما یک هارد جدید هم دارید که SATA است و به آن مشکوک هستید بهترین راه این است که همانطور که هارد قبلی را روی سیستمتان چک کردید هارد جدید را نیز روی یک سیستم دیگر چک کنید !
    آیا سیستم عامل را به نوعی دیگر تعویض کرده اید مثلا" اگر ویستا داشته اید به 7 و یا اکس پی؟
    هارد جدید شما نو است و قابلیت انتقال اطلاعات بالاتری دارد ولی امکان کانفلیکت سخت افزاری نیز دارید . آیا بایوس مادربرد را آپدیت کرده اید؟
    دیگر اینکه میتوانید سیستم را با یک کارت صوتی USB نیز چک کنید و ببینید آیا در این حالت هم صدای غیر عادی دارید؟
    منتظر شما هستم.

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اقا رضا دو سوال داشتم :
    من یه فایل دارم رو هارد اکسترنالم که کپی نمیشه در حالی که قبلا مشکل نداشت و راحت کپی میشد یه فیلمی هست که از ثانیه 10 تا 20 تش اینطوریه بقیش سالمه . ولی خوب به خاطر همین 10 ثانیه کپی نمیشه کرد و ارور میده همن اولش . نمیدونم حالا چطور این مشکل براش پیش اومده ؟ الان این به دلیل بدسکتور بودن هست که این اتفاق افتاده ؟ چون قبلا سالم بود اگه مشکل اینه چطوری میشه رفعش کرد ؟
    یه مشکل دیگه هم که دارم این هست که هارد اکسترنالم موقعی که وصل میکنم به سیستم در حالت عادی درایو شناسایی میکنه ولی به محض کلیک کردن روش پیغام فرمت کردنش میاد که البته فرمتم نمیشه بعد در حالت safe mode که میارم همچین چیزی نیست و به راحتی کار میکنه ویندوزم هم سونه رو دو سه ویندوز سون دیگه هم تست کردم سالم بود فقط رو ویندوز من اینطوره دلیلش چیه ؟ نرم افزاری هست که بهش گیر میده ؟ یه چیز دیگه هم اینه به usb های جلوی کیس هم میزنم اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده فقط چراغ روشن میشه ولی انگار نه انگار که وسیله usb به سیستم نصب شده ولی فلش یا یه وسیله دیگه میزنم مشکلی نداره همشون هم usb2 هست با usb های جلوی سیستم های دیگه هم تست کردم با اینکه کیسشون قدیمی تر بوده اتصال برقرار میشه مشکل این چیه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست من
    آیا شما با همان مادربرد کار میکنید یعنی آن را تعمیر کرده اید و یا آنرا تعویض کردید؟
    عموما" این گونه صدا ها که ناشی از وقفه در کار است موقعی پیش میاید که سیستم در هنگام انتقال اطلاعات دچار کاستی میشود و یا اینکه یکی از قطعات در بین راه انتقال اطلاعات خراب است ؟ خوب هارددیسک قبلی شما IDE بوده است و الان هم درست کار میکند و شما یک هارد جدید هم دارید که SATA است و به آن مشکوک هستید بهترین راه این است که همانطور که هارد قبلی را روی سیستمتان چک کردید هارد جدید را نیز روی یک سیستم دیگر چک کنید !
    آیا سیستم عامل را به نوعی دیگر تعویض کرده اید مثلا" اگر ویستا داشته اید به 7 و یا اکس پی؟
    هارد جدید شما نو است و قابلیت انتقال اطلاعات بالاتری دارد ولی امکان کانفلیکت سخت افزاری نیز دارید . آیا بایوس مادربرد را آپدیت کرده اید؟
    دیگر اینکه میتوانید سیستم را با یک کارت صوتی USB نیز چک کنید و ببینید آیا در این حالت هم صدای غیر عادی دارید؟
    منتظر شما هستم.
    سلام
    در پاسخ به سوال های شما; مادر برد را تعمیر شده است , اما در مورد بایوس; این سیستم حدود 7-6 سال پیش جمع شده و بایوس تاکنون اپدیت نشده , سیستم عامل هم از ابتدا تا کنون xp بوده.
    پس نتیجه ای که من میگیرم اینه که ابتدا باید هارد رو روی سیستم دیگری تست کنم
    -اما هارد ide هم مشکلاتی دارد , قبل از خرابی پاور و مادر برد از توی هارد صدا ی زیر و جیر جیر مانندی شنیده میشد(نه همیشه و نه خیلی بلند که اذیت کننده باشد , اما گاهی حتی در زمان بیکاری سیستم صدا ادامه داشت )
    پس از تعمیر (هارد ide پیش خودم بود و همون تعمیر کار برام هارد sata رو نصب کرد) دیگه ویندوز ازش در حالت normally بالا نمیومد (روی صفحه سیاه لود ویندوز گیر میکرد) و تنها در حالت safe mood بالا میومد , اما پس از تست تعمیرکار دوم (هارد ide پیش خودم بود ) درست شد و راحت ویندوزش بالا میومد . پس از مدتی دوباره ویندوز بالا نمیومد و حتی به صورت هارد دوم شناخته نمیشد (با ریست چند باره سیستم بالاخره به صورت هارد دوم شناخته شد)
    حالا سوال من اینه این هارد چقدر قابل اعتماده ؟ خودم میتونم تستش کنم ؟ که اگر مشکلی نداشت سیستم با این هارد ide بالا بیاد
    تشکر که با دقت برسی کردید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    در پاسخ به سوال های شما; مادر برد را تعمیر شده است , اما در مورد بایوس; این سیستم حدود 7-6 سال پیش جمع شده و بایوس تاکنون اپدیت نشده , سیستم عامل هم از ابتدا تا کنون xp بوده.
    پس نتیجه ای که من میگیرم اینه که ابتدا باید هارد رو روی سیستم دیگری تست کنم
    -اما هارد ide هم مشکلاتی دارد , قبل از خرابی پاور و مادر برد از توی هارد صدا ی زیر و جیر جیر مانندی شنیده میشد(نه همیشه و نه خیلی بلند که اذیت کننده باشد , اما گاهی حتی در زمان بیکاری سیستم صدا ادامه داشت )
    پس از تعمیر (هارد ide پیش خودم بود و همون تعمیر کار برام هارد sata رو نصب کرد) دیگه ویندوز ازش در حالت normally بالا نمیومد (روی صفحه سیاه لود ویندوز گیر میکرد) و تنها در حالت safe mood بالا میومد , اما پس از تست تعمیرکار دوم (هارد ide پیش خودم بود ) درست شد و راحت ویندوزش بالا میومد . پس از مدتی دوباره ویندوز بالا نمیومد و حتی به صورت هارد دوم شناخته نمیشد (با ریست چند باره سیستم بالاخره به صورت هارد دوم شناخته شد)
    حالا سوال من اینه این هارد چقدر قابل اعتماده ؟ خودم میتونم تستش کنم ؟ که اگر مشکلی نداشت سیستم با این هارد ide بالا بیاد
    تشکر که با دقت برسی کردید
    سلام دوست من
    از گفته های شما اینطور بر میاید که هارهای شما سالم هستند فقط در مورد هارد دوم ظاهرا" مشکل در ست آپ هارد است . بهتر این است که شما از ابتدا هارد را آماده کنید و سیستم عامل را نصب کنید :
    1- اطلاعات هارد دوم را خالی کنید
    2- هارد را فرمت سطح پایین کنید LLF فقط ابتدای هارد را برای چند دقیقه
    3- هارد به حالت اول بر میگردد و حالا سیستم عامل را نصب و هارد را پارتیشن بندی نمایید.

احتمال دارد وقفه های پیش آمده بخاطر ویروس باشد . اگر همه چیز درست انجام شد و باز هم شما همان وقفه ها را داشتید کل سیستم را به یک تعمیر کار بسپارید تا برای شما درست کند شاید هنوز مادربرد خراب باشد.
    برای تست هاردتان میتوانید از نرم افزار HDD Regenerator بهره ببرید و در مورد قابل اطمینان بودن باید به عرضتان برسانم همانقدری که شما بر روی یک تکه یخ چیزهایی بنویسید و آن را درون فریزر نگه داری کنید تمام هارددیسک ها نیز قابل اطمینان هستند البته متاسفانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    باید بدانید هیچ هارددیسکی 100 % مورد اطمینان برای نگه داری اطلاعات نیست و این بیشتر بستگی دارد به نوع نگه داری تا مدل و یا نوع هارددیسک .
    راستی حتما" بایوس مادربرد را آپدیت بفرمایید.

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

اقا رضا دو سوال داشتم :
    من یه فایل دارم رو هارد اکسترنالم که کپی نمیشه در حالی که قبلا مشکل نداشت و راحت کپی میشد یه فیلمی هست که از ثانیه 10 تا 20 تش اینطوریه بقیش سالمه . ولی خوب به خاطر همین 10 ثانیه کپی نمیشه کرد و ارور میده همن اولش . نمیدونم حالا چطور این مشکل براش پیش اومده ؟ الان این به دلیل بدسکتور بودن هست که این اتفاق افتاده ؟ چون قبلا سالم بود اگه مشکل اینه چطوری میشه رفعش کرد ؟
    یه مشکل دیگه هم که دارم این هست که هارد اکسترنالم موقعی که وصل میکنم به سیستم در حالت عادی درایو شناسایی میکنه ولی به محض کلیک کردن روش پیغام فرمت کردنش میاد که البته فرمتم نمیشه بعد در حالت safe mode که میارم همچین چیزی نیست و به راحتی کار میکنه ویندوزم هم سونه رو دو سه ویندوز سون دیگه هم تست کردم سالم بود فقط رو ویندوز من اینطوره دلیلش چیه ؟ نرم افزاری هست که بهش گیر میده ؟ یه چیز دیگه هم اینه به usb های جلوی کیس هم میزنم اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده فقط چراغ روشن میشه ولی انگار نه انگار که وسیله usb به سیستم نصب شده ولی فلش یا یه وسیله دیگه میزنم مشکلی نداره همشون هم usb2 هست با usb های جلوی سیستم های دیگه هم تست کردم با اینکه کیسشون قدیمی تر بوده اتصال برقرار میشه مشکل این چیه ؟
    ممنون
    سلام دوست من
    در مورد فایل تان باید بگویم با مشکلاتی که عنوان کردید باید یک بار دیگر ویندوز را از ابتدا نصب نمایید من فکر میکنم ( نه 100% ولی به احتمال زیاد ) مشکل از سیستم عامل است چون با سیستم های دیگر مشکلی نیست و فکر نمیکنم هارد بد سکتور داشته باشدولی میتوانید با نرم افزار هارد را چک کنید.
    در مورد USB های جلوی کیستان باید بگوییم که شما نیاز دارید بر طبق منوال مادربرد سیم های آن را تست کنید و اتصالش به مادربرد را و هم اینکه قابلست های سیستم با سیستم فرق میکند بعضی از مادربرد ها یک پوتکشن خاص دارند و هرگاه از یک درگاه یو اس بی میزان جریان بیش از اندازه تعیین شده کشیده شود آن را مسدود میکند به همین علت کابل های هاردهای اکسترنال که اوریجنال هستند دو سر دارند تا از دو درگاه بهره ببرند. و هم اینکه باز هم تاکید میکنم عموما" 50% خرابی دستگاه هایی که به USB متصل میشند از طریق اتصال به جلوی کیس اتفاق میافتد چرا که سیم ها درست به مادربرد متصل نشده است و هم عموما" اصلا " این تکه جو را وصل نمیکنند ( بعضی از اسمبل کارها) . پس بهتر است آنها را مجددا" مورد برسی قراردهید و یک کابل دو سر هم تهیه بفرمایید.

10. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد...
    يک کمک ميخواستم اگه لطف کنيد
    من يک هارد اکسترنال سيليکون پاور گرفتم براي پلي استيشن 3 که بشه روش بازي ريخت تا بازي کنم..
    هارد رو به پلي استيشن نصب کرده بودم و داشتم بازي ميريختم ...وختي برگشتم از بازي ديديم تمام بازيها ژاک شده انگار از رو هارد..هيچي نشون نميده..
    هرد رو به کامپيوتر هم وصل کردم...فضاي اشغال شده هرد رو 300 گيگ ميزنه اما هيچ فايلي رو نشون نميده...با يک برنامخ ريکاوري هم تنها تونستم 15 گيگ رو برگردونم....مطمئنم که ويروس هم نداره هارد...نزديک سي هزار تومن بازي داشتم که پريد...به نظر شما اشکال از هارده؟ا ز چي ميتونه باشه....امکان برگشت اظلاعات هست؟از چه طريق؟
    ممنون ميشم جواب بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به اساتید محترم!!
    اقایون من یم مشکل بسیار جدی پیدا کردم،یک هارد 500 سیگیت دارم،این بالا نمیاد،مادر بوردم پیغام میده که هاردت ایراد داره،فکر میکنم بد سکتور گرفته،با نرم افزار HDD Regenerator از طریق بوت اوردم بالا،بعد این واسه تعمیرش از دیروز تا صبح گزاشتم تنها 1گیگابایتش رو چک کرده بود،با این اوصاف که من تا 1هفته باید بزرام چک کند!!!
    به نظرتون چه باید کنم؟
    ممنون،بسیار حیاطی هست اطلاعاتم هم!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به اساتید محترم!!
    اقایون من یم مشکل بسیار جدی پیدا کردم،یک هارد 500 سیگیت دارم،این بالا نمیاد،مادر بوردم پیغام میده که هاردت ایراد داره،فکر میکنم بد سکتور گرفته،با نرم افزار HDD Regenerator از طریق بوت اوردم بالا،بعد این واسه تعمیرش از دیروز تا صبح گزاشتم تنها 1گیگابایتش رو چک کرده بود،با این اوصاف که من تا 1هفته باید بزرام چک کند!!!
    به نظرتون چه باید کنم؟
    ممنون،بسیار حیاطی هست اطلاعاتم هم!!!!
    سلام
    آیا این نرم افزار پیغامی مبنی بر خرابی هارد میده و یا فقط کند پیش میره؟

14. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    آیا این نرم افزار پیغامی مبنی بر خرابی هارد میده و یا فقط کند پیش میره؟
    بله وقتی که داره چک میکنه،همینجور تعداد سکتور هایی که ایراد داره رو میشماره،!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •