تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 302 از 2403 اولاول ... 2022522922982993003013023033043053063123524028021302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون قسمت توي network connection كه نوشته LAN or High speed internet قبلا دوتا بود كه يكيش همونيه كه بغل ساعت هم ميومد...الان اون نيست...

وااااااااااي خدا اين دايال آپ ديگه چيه؟؟؟؟سرعت 32
    اندیشه که فعلا مشکلی نداره . در نتیجه مشکل از همون ویروسه که حسابی گند زده به ویندوزت ! اگه شکلک شبکه کنار ساعت حذف شده و با قطع کردن سیم لن از کامپیوتر ( یا خاموش کردن مودم ) شکلک با ضربدر قرمز کنار ساعت نمیاد به این معنی هست که کارت شبکت غیر فعاله ... بهترین کار از نظر من ( حالا که می گی سیستم حساااابی ویروسی شده ) اینه که درایو ویندوز رو فرمت کنی و از اول یه نسخه تر و تمیز و تازه نفس ویندوز نصب کنی بعدشم یه آنتی ویروس خوب که اول آپدیتش می کنی بعد کل سیستم رو یه اسکن حسابی می کنی !! تنها کار اصولی همینه که گفتم ! اما اگه می خوای کار غیر اصولی کنی و با همین ویروس بسوزی و بسازی برو <control panel>system>hardware بعدش تو قسمت device manager تو زیر شاخه network adapters لیست کارت شبکه کامپیوترت موجوده . روش کلیک راست کن همه رو uninstall کن. بعدش کامپیوترت رو ری استارت کن . باید اتوماتیک کارتهای شبکه شناسایی بشن . ( اگه نشد یه نگاهی هم به بایوس بنداز تو قسمت network که این ویروسه تنظیمات اونجا رو بهم نریخته باشه و از اونجا disable نشده باشه )
    حالا باید شکلکش کنار ساعت بیاد .اگه نیومد بازم یه نگاهی به قسمت network connections بنداز . اگه اونجا وجود داشتن روشون کلیک راست کن enable کن .
    این هم توضیحات تقریبا کامل ( با اینکه زیاد ربطی به تاپیک ما نداشت ! )

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

رفتم از اندیشه گرفتم و الان موندم با مودم!!
    میشه اون آموزش رو که تو صفحه ی 176 هست رو جای دیگه آپ کنین و بذارین؟آخه ف.ی.ل.ت.ر هست...
    مبارکه .

بفرما اینجا آپلود شد ( البته چون free user بود 10 بار بیشتر نمیشه ازش دانلود کرد )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهتره نصب تو حالت lan رو انجام بدی . ( یه کمی از حالت usb راحت تره . دردسرش هم کمتره )

@ masoud تنظیم خاصی نداره اما بهتره یک بار مودم رو به روشی که تو این فایل راهنما هست quick setup کنی . یادت باشه وقتی می تونی این تنظیم اتوماتیک رو انجام بدی که چراغ ADSL مودمت روشن بشه یعنی خطت راه اندازی شده باشه .
    موفق باشی.

4. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

مبارکه .

بفرما اینجا آپلود شد ( البته چون free user بود 10 بار بیشتر نمیشه ازش دانلود کرد )
    کد:
    بهتره نصب تو حالت lan رو انجام بدی . ( یه کمی از حالت usb راحت تره . دردسرش هم کمتره )

@ masoud تنظیم خاصی نداره اما بهتره یک بار مودم رو به روشی که تو این فایل راهنما هست quick setup کنی . یادت باشه وقتی می تونی این تنظیم اتوماتیک رو انجام بدی که چراغ ADSL مودمت روشن بشه یعنی خطت راه اندازی شده باشه .
    موفق باشی.
    سلام به همگی و به بیرک عزیز
    آقا این لینکی که گزاشتی مثل اینکه 10 بار دانلودش تموم شده
    واسه همین اینو براتون آپ کردم
    لینک مستقیم هست و اکانت هم نمیخواد
    فقط یه صلوات نثار روح مرحوم پدربزرگم بکنین
    کد:
    بیرک جان خواهشا free آپ نکن
    ----
    مرگ بر پارس وی
    دامون بهتر از پارس وی هست حداقل dc نداره اینقده
    Last edited by ebrahim_cid; 03-03-2010 at 18:25. دليل: دوباره dc شدم

6. 4 کاربر از ebrahim_cid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.adsl بالاخره وصل شد.مشکل از مخابرات بود.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سرعت راپید بخوره تو فرق سرش
    100 مگ میگیری تو قسمت مدیریت میگه 1.5 گیگ گرفتی
    من اول فک کردم -- شدم
    چی کار باید یکنیم مشکل از خط هاست یا از سرور راپید ؟
    مشکل از خودتونه
    هر دفعه که دیسکانکت میشید و دانلود منیجر دوباره درخواست دانلود میده که معمولا دانلود منیجر 7 8 تا کانکشن داره که اینا حجم کم می کنه
    یعنی اگه شما بخوای 100 مگ رو با 7 کانکشن بگیری با 1 بار dc شدن
    کلا 1.4 گیگ حساب میشه

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه چیز دیگه ایی که یادم رفت بگم اینه که تویه جعبه یه برگه راهنمایه نصب سریع(quick setup) فارسی بود اول کارته شبکه ام رو فعال کردم رو local area connection کلیک راست کردم تیکه گزینه show icon in....رو زدم روی internet protocol (TCP/IP)دو بار کلیک کردم ip address رو 192.168.1.4,subnet mask رو 255.255.255.0,getway رو 192.168.1.1 قرار دادم. یه نرم افزارکه تو cd هست(TP-LINK ADSL Modem_Router Utility.exe) برایه نصب سریع اونو اجراکردم ادرس پیش فرض (IP Adress) 19.168.1.1نام کاربری admin, رمز عبور admin بود loginکردم وارد سربرگه quick setup شدم نوع connectionرو PPPOEانتخاب کردم Vpi/Vci اندیشه ام که 35/8رو وارد کردم فقط یه نام کاربری و رمز عبور مونده که اونو باید از شرکت بگیرم وارد کنم submit کنم یه کانکشن PPPOEساختم الان چراغ adslام ثابته میخوام بدونم تا اینجا کارهایی که انجام دادم درسته؟؟

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

مشکل از خودتونه
    هر دفعه که دیسکانکت میشید و دانلود منیجر دوباره درخواست دانلود میده که معمولا دانلود منیجر 7 8 تا کانکشن داره که اینا حجم کم می کنه
    یعنی اگه شما بخوای 100 مگ رو با 7 کانکشن بگیری با 1 بار dc شدن
    کلا 1.4 گیگ حساب میشه
    سلام
    داداش دمت گرم تو این ناراحتی کم شدن سرعت کلی ما رو خندوندی
    اخوی میزونی؟
    تاریخ این پست ما رو دیدی مال کی هست؟
    اگه اینجوری بود تا به حال اکانت راپید من ترکیده بود اون 5 گیگ ترافیک شیر هم نابود شده بود
    اینجوری که شما میگی نیست چون اگه اینجوری باشه که دیگه هیچی
    تازه شما مث اینکه به توضیحات اکانت پرمیوم دقت نکردی
    support download manager یعنی چه با dap بگیری چه با idm چه با flashget یا هر چیز دیگه ای حجمت باید درست همون مقداری که دانلود کردی باشه
    در ضمن تعدادکانکشن ربطی به حجم نداره چون اگه 100 مگ با 16 کانکشن بگیری از هر کانکشن 6.25 مگ دان میکنی که در کل میشه 100 مگ نه بیشتر
    دلیل اون قاط زدن هم نه راپید شیر بوده نه نه شرکت ها مثل اندیشه و پارس( خدایی این یکی کار پارس وی نبوده)
    بلکه زیر سر شرکت بانشاط و پرطراوت مخابرات(زیرساخت) بوده کلن اگه یه روز پا شدین و دیدین پارس وی و اندیشه باز نمیشن بدونین کارکار زیرساخت جون هست
    چرا هم کار مخابرات هست چون من با اکانت خودم لیچ میکردم تو اون چند وقت و از لیچ میدانلودیدم و حجم درست کم میشد تازه اگه من مستقیم 20 تا دانلود میکردم لیچ داشت با 9 مگ بر ثانیه دانلود میکرد پس مشکل از ایران بوده نه از راپیدشیر
    ببخشید که زیاد حرف زدم
    امیدوارم که خواسته باشی با ما شوخی کنی آقا آرمان
    ---------
    راستی بر وبکس پارسی سرعت شما هم مث نوار قلب میمونه
    یه وقت سکته نزنه ما رو لنگ بزاره
    Last edited by ebrahim_cid; 03-03-2010 at 22:57. دليل: ای درد بگیره این پارس با این dc شدن فرت وفرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم یه مشکل دارم تا حالا هرجا مطرح کردم راهنمایی درست حسابی نگرفتم حالا خواستم اینجا مطرح کنم شاید کسی بلد باشد.
    من یک مودمadsl tp-link td-8840دارم که دارای 4 پورت lanست هم بلدم 1 کامپیوتر وصل کنم و از مدوم استفاده کنم وهم بلدم 4 تا سیستم را با 4 تا اکونت adslبه هم وصل کنم ولی بلد نیستم که چگونه با یک اکونت adslچهار تا سیستم رو به اینترنت وصل کنم(که برای همین این مودم را خریدم تا از خرید هاب راحت شم) لطفا کمک کنید . (بعد لطفا نگید که یک سیستم رو کانکت کن وبقیه رو وصل کن به مودم وصل میشه چون امتحان کردم.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقاکسی نمی دونه مشکل پارس وی چیه تا قبل از ساعت 1 داشتم با 144 دانلود می کردم البته نوسان زیاد داشت ولی بعد از ساعت 1 سرعت امد روی 40 تا 50 جدی جدی انگار می خوان همین چند تا مشتری رو هم که دارن بپرونن دوستان تو اندیشه هم با این ساعت رایگان مشکل دارند یا نه سرعت اونا هم یهویی اینقدر کم می شه تو ساعات فری ممنون می شم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقاکسی نمی دونه مشکل پارس وی چیه تا قبل از ساعت 1 داشتم با 144 دانلود می کردم البته نوسان زیاد داشت ولی بعد از ساعت 1 سرعت امد روی 40 تا 50 جدی جدی انگار می خوان همین چند تا مشتری رو هم که دارن بپرونن دوستان تو اندیشه هم با این ساعت رایگان مشکل دارند یا نه سرعت اونا هم یهویی اینقدر کم می شه تو ساعات فری ممنون می شم راهنمایی کنید
    خدارو شکر کنید من الان با شاتل دارم با 8 دانلود میکنم .

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •