تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 416 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مقایسه بین افراد عادی اوزوماکی و اوچیها اره ولی در مورد چاکرای مادارا فکر میکنم همین که کیوبی احضار میکنه ثابت کنه که از قوم اوزوماکی ها هم بیشتر چاکرا داره!
    این که کیوبی رو احضار میکنه دلیلی برای حجم چاکرا نیست...کیوبی تحت گنجتسو قرار میگیره و میتونی هر جا که خواستی احضارش کنی.

الان امتیازی که مادارا داره به نظرم ادو بودنشه که خیالش راحته فقط میتونن مهرش کنن نه کشتن به همین دلیل هم هست که میاد و شهاب سنگ میکوبه سر و خودش و لشکر دشمنش! اوایل احضار شدنش یه چند تا موکتون زد برای تمسخر ولی غیر از اون کلا توان خودشه!
    به هر حال پیوند ژن هاشیراما به مادارا باعث رفتن قوای فیزیکی اون شده . همین باعث میشه زمان استفاد از خیلی تکنیک ها بیشتر بشه...البته ساختن جنگل و اون گل سمی و موکتون بونشین فکر نکنم برای شوخی بوده باشه.

در مورد ریننگان هم هرکس به نظری داره همچنین مواردی مثل ایزاناگی که ایتاچی میگه قوم اوچیها وقتی نمیخواستن به هیچ وجه ببازن ایزاناگی میزدن ولی توبی میگه باید یین و یانگ داشته باشی
    توبی گفت ایزاناگی کامل نیاز به یانگ و یین داره و فکر نکنم دروغ گفته باشه چون که اصلا سودی به حالش نداشته . چون که کونان در آخر میمرده.

البته مادارا وقتی ریننگان کشید گفت که این قدرت اوچیهاست (وقتی داره با کابوتو حرف میزنه) از طرفی ریننگان رو مانگکیو فعال شده یعنی قدرتیه اوچیها فقط میتونه بهش برسه به همین دلایل من میگم اصلا ژن هاشی برای ریننگان لازم نبوده
    به غیر از ارتقای شارینگان به رینگان به نظرم از راه های دیگه هم میشه به رینگان رسید...همونطور که کاکاشی به شارینگان سه کاما و مانگکیو رسید...پس حتما راهی هست که به اترنال مانگکیو و شارینگان دست پیدا کنی...البته این نظر من هست

اگر هم چیزی بوده مطمئنا هدف بزرگتری داشته شاید ریکودو شدن چیزی که واقعا برازنده مادارا هست نه افراد ناقصی مثل توبی!
    ریکودو شدن فقط به طریقت ها مربوط نمیشه...در ضمن در حال حاضر توبی خودش رو ریکودوی دوم میدونه و فکر نکنم ناقص باشه...فقط بخاطر رسیدن به بدن ایده آل این کارها رو با بدن خودش کرده.
    وگرنه فرد ناقصی حساب نمیشه...در ضمن هنوز توبی قدرت اصلی خودش رو نشون نداده.

زتسو ها هم از جنس موکتون هستن دیگه وقتی چاکرای ناروتو میخورد بهشون تبدیل به درخت میشدن مثل همون موکتونی که یاماتو زد و تحت تاثیر چاکرا ناروتو داشت رشد میکرد
    در مورد اون جنگ هاشی مادارا هم یعنی توبی این همه عمر کرده؟! من فکر نمیکنم اینطور باشه
    درسته زتسوها از ژن هاشیراما پرورش داده شدن ولی شما گفتی زتسوها موکتون میزنن! درخت شدن زتسوها به دلیل چاکرای کیوبی بوده.
    اگه ازوماکی باشه احتمالش زیاده...یا این که از ژن هاشیراما یا یک ازوماکی در بدن خودش استفاده کرده باشه...به نظر من یا ایزوناست یا یک ازوماکی یا این که پسر بزرگ ریکودو است ولی یک انسان ساختگی نیست.
    Last edited by B3HZ@D; 09-06-2012 at 11:46.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

احضار کیوبی دقیقا دلیل بر حجم چاکراست! هر کسی ممکنه بتونه گنجتسو بزنه به بیجو ولی احضارش کار هر کسی نیست! موقعی هم که ناروتو داشت برای احضار وزغ ها تلاش میکرد دیدیم که مقدار چاکرا تاثیر داره! حالا کیوبی که خودش بزرگترین اسلحه ی چاکرائه!
    شما به چشم یک اوچیهایی نگاه میکنی در صورتی که به چشم برترین اوچیها باید ببینی! کسی که مطمئنا اونقدر چاکرا داشته که در مقابل هاشیراما مبارزه کنه! هاشی هم که میشه گفت صد در صد برترین سنجو هست!

ژن هاشیراما کلا به همه کمک میکنه! هر چی باشه بدنش عالی بوده و در مورد مادارای ادو شده این کمک میکنه ولی نه خیلی زیاد! یعنی خود مادارای زنده ژن هاشی به این صورت نداشته حتما...

ایزاناگی هم معلوم نیست از یک طرف توبی میگه باید یینگ یانگ باشی از یک طرف ایتاچی میگه اوچیها چون خیلی زیاد ایزاناگی میزدن و با هم جنگشون میشد ایزانامی رو اوردن بالا که اون ها رو تنبیه کنن! من که میگم یک اوچیهایی میتونه بزنه هر دو رو! تکنیک اسمش هم تکنیک چشمی اوچیها هست حتما بی دلیل نبوده

فعلا که فقط یک جفت ریننگان وجود داره و اونم مال مادارائه و از شارینگان به مانگکیو و از اون به ریننگان رسیده و منطقی به نظر میاد. راه دیگه فکر نکنم وجود داشته باشه! مانگکیوی کاکاشی معلوم نیست ولی الکی نیست وگرنه کل اوچیها مانگکیو میکشیدن و با یک جابجایی اترنالش میکردن و...!!

در مورد توبی من همچنان میگم ناقصه! یک چشم شارینگان یک چشم ریننگان کجا تا اینکه هر دو چشم رو ریننگان و شارینگان داشته باشی و بتونی از تکنیک هاشون استفاده کنی! توبی یک موجود بی هویته که فقط داره استفاده میکنه و از خودش هیچی نداره!

زتسو ها هم من منظورم همون بود
    فکر میکردم وقتی از جنس موکتون هستن بتونن موکتون هم بزنن!

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احضار کیوبی دقیقا دلیل بر حجم چاکراست! هر کسی ممکنه بتونه گنجتسو بزنه به بیجو ولی احضارش کار هر کسی نیست! موقعی هم که ناروتو داشت برای احضار وزغ ها تلاش میکرد دیدیم که مقدار چاکرا تاثیر داره! حالا کیوبی که خودش بزرگترین اسلحه ی چاکرائه!
    شما به چشم یک اوچیهایی نگاه میکنی در صورتی که به چشم برترین اوچیها باید ببینی! کسی که مطمئنا اونقدر چاکرا داشته که در مقابل هاشیراما مبارزه کنه! هاشی هم که میشه گفت صد در صد برترین سنجو هست!
    البته هر کسی نمیتونه به یک بیجو گنجتسو بزنه که اگه میشد خیلی ها این کار رو میکردن...ولی بقیه صحبتت منطقی بود به غیر از این که احضار وزغ ها به غیر از چاکرا به تمرکز طرف هم بستگی داره.
    در ضمن ناروتو اون زمان بچه بود و هنوز توی این تکنیک به اون صورت استاد نشده بود.

ایزاناگی هم معلوم نیست از یک طرف توبی میگه باید یینگ یانگ باشی از یک طرف ایتاچی میگه اوچیها چون خیلی زیاد ایزاناگی میزدن و با هم جنگشون میشد ایزانامی رو اوردن بالا که اون ها رو تنبیه کنن! من که میگم یک اوچیهایی میتونه بزنه هر دو رو! تکنیک اسمش هم تکنیک چشمی اوچیها هست حتما بی دلیل نبوده
    همونطور که گفتم توبی میگه که ایزاناگی کامل...در ضمن ایزناگی در اصل متعلق به ریکودو بوده .

فعلا که فقط یک جفت ریننگان وجود داره و اونم مال مادارائه و از شارینگان به مانگکیو و از اون به ریننگان رسیده و منطقی به نظر میاد. راه دیگه فکر نکنم وجود داشته باشه! مانگکیوی کاکاشی معلوم نیست ولی الکی نیست وگرنه کل اوچیها مانگکیو میکشیدن و با یک جابجایی اترنالش میکردن و...!!
    منظور من این بود که شاید با دستکاری ژن یا همچین چیزی بتونی این چشم ها رو به رینگان ارتقاء بدی...البته در حد همون نظریه است

در مورد توبی من همچنان میگم ناقصه! یک چشم شارینگان یک چشم ریننگان کجا تا اینکه هر دو چشم رو ریننگان و شارینگان داشته باشی و بتونی از تکنیک هاشون استفاده کنی! توبی یک موجود بی هویته که فقط داره استفاده میکنه و از خودش هیچی نداره!
    البته این که بگیم در جنگ ناقص شده و بخشی از توانایی هاش رو از دست داده بیشتر قابل درکه تا این که انسان ناقصی بوده.
    کیشی هم نمیاد بدمن اصلی داستان رو از یک شخص معمولی و ضعیف انتخاب کنه که هیچی نداشته باشه.

به نظر من و بنا بر دلایلی توبی رو از مادارا هم برتر میدونم.

کی الان رئیسه و به نوعی روی بورسه ؟! توبی .
    آدم بد اصلی داستان کی هست ؟! توبی .
    ناشناخته ترین شخصیت داستان کی هست ؟! توبی .
    چه کسی که بیشترین اطلاعات رو داره و باهوش ترینن شخص حساب میشه ؟! توبی .
    چه کسی بیشترین نفوذ رو داشته ؟! توبی .
    قوی ترین شخص در سری ناروتو کی بوده ؟! توبی .
    چه کسی مسبب اتفاقات 16 سال گذشته بوده ؟! توبی .
    چه کسی مسبب 4 جنگ نینجایی بوده ؟! توبی .

با این تفاسیر به نظر نمیاد توبی یک کلون از مادارا یا یک شخص ناقص و معمولی باشه.
    توبی کسی است که بیشتر از مادارا به اون پرداخته شده ولی حضور مادارا در نهایت به 20 قسمت میرسه. مادارا کسی است که هیچ نقش مهمی در سری ناروتو نداره. کسی که بعده ها برای کابوتو مثل یک اسباب بازی بود که اون رو ادو میکنه.
    مادارا زمانی نقشه و هدفی داشت ولی در نقشه اش شکست خورد و مرد.
    ایتاچی هم یک چیزی میدونست که مادارا رو بازنده خطاب میکنه

مطمئن باشید توبی قدرتی فراتر از مادار داره و همه این صحبتهایی که کردم دلیلی است بر ادعای من.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قوي ترين شخص در سري ناروتو کي بوده ؟! توبي .
    مطمئن باشيد توبي قدرتي فراتر از مادار داره و همه اين صحبتهايي که کردم دليلي است بر ادعاي من.
    با اين قسمت حرفتون مخالفم
    قوي ترين شخص در سري ناروتو کي بوده ؟! مصلما ايتاچي بوده
    بعد از جنگ ايتاچي با ساسکه اونجا که توبي داره با ساسکه صحبت ميکنه!!! خود توبي ميگه : " اگه ايتاچي حقيقتو راجع بهمن ميدونست من تا الان مرده بودم"
    از اونجايي که خود شما هم داريد ميگيد توبي از مادارا قديتر بوده پس ميشه
    قويترينها:
    1-ايتاچي 2- توبي 3-مادارا

8. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای این میگم که توبی قوی تر بوده که شخصی مثل ایتاچی زیر دست اون کار میکرده و همه جوره باور داشته که این شخص ماداراست.
    ایتاچی از چه نظر باور کرده که اون ماداراست ؟! بخاطر قدرتی که داشته.
    شما تاثیراتی که توبی در داستان طی این چند دهه داشته رو مد نظر قرار بدین بهتر متوجه میشین.
    در ضمن توبی خیلی رازها داره که کسی از اون خبر نداره...همین رازها و نقطه ضعف ها برنده و بازنده نبرد رو مشخص میکنه.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بعد از جنگ ايتاچي با ساسکه اونجا که توبي داره با ساسکه صحبت ميکنه!!! خود توبي ميگه : " اگه ايتاچي حقيقتو راجع بهمن ميدونست من تا الان مرده بودم"
    قويترينها:
    رفیق شرط میبندم مانگا نمیخونی!

ایتاچی و ساسکه و ناروتو و ساندایمه و هر کی که فکر کنی ثانیه ای جلوی مادارا دووم نمیارن! طوری شده که خود سوناده معترف شده به این که واقعا هاشیراما چطور با مادارا جنگید؟! خود مادارا هم به نوعی گفت که موکتون ِ هاشیراما چیزی نبوده که بتونه متوقفش کنه! حتما چیز خاص تری داشته مثلا نمونه مخالف سوسانوی نهایی ِ مادارا یا...

رده بندی من: 1-مادارا با ریننگان (بعید از جنگ) 2- هاشیراما -مادارا بدون ریننگان (قبل از جنگ) 4- توبی (قبل و بعد از ریننگان) 5- ایتاچی

برای این میگم که توبی قوی تر بوده که شخصی مثل ایتاچی زیر دست اون کار میکرده و همه جوره باور داشته که این شخص ماداراست.
    شما تاثیراتی که توبی در داستان طی این چند دهه داشته رو مد نظر قرار بدین بهتر متوجه میشین.
    در ضمن توبی خیلی رازها داره که کسی از اون خبر نداره...همین رازها و نقطه ضعف ها برنده و بازنده نبرد رو مشخص میکنه.
    حقیقت ایتاچی معلوم نشده خیلی ها میگن قتل عام اوچیها کلا کار توبی بوده و ایتاچی توش نقشی نداشته
    اینکه چرا رفت به اکاتسوکی معلومه ولی زیر دست توبی نبود! اصلا توبی خودش رو نشون نمیاد تو اکاتسوکی ولی ظاهرا با ایتاچی ملاقات هایی داشته. قدرت ایتاچی واقعا بالاست گنجتسو و اماتراسو و سوسانو و شمشیر توتسوکا و خیلی چیز های دیگه که خاص ایتاچی بود و کسی نداشت!

ولی یک چیز هم هست اصلا ایتاچی به کنار کیوبی وقتی شارینگان توبی رو دید شناختش!! نفهمیدم چطور شد اینجاش چشم های مادارا که ریننگان بود! پس کی بوده که کیوبی شناخته؟! هر طور حساب میکنم بی ربط به مادارا نیست و ظاهرا این توبی ِ نامرد به مادارا خیانت کرده

البته هر کسی نمیتونه به یک بیجو گنجتسو بزنه که اگه میشد خیلی ها این کار رو میکردن...ولی بقیه صحبتت منطقی بود به غیر از این که احضار وزغ ها به غیر از چاکرا به تمرکز طرف هم بستگی داره.
    در ضمن ناروتو اون زمان بچه بود و هنوز توی این تکنیک به اون صورت استاد نشده بود.

همونطور که گفتم توبی میگه که ایزاناگی کامل...در ضمن ایزناگی در اصل متعلق به ریکودو بوده .

منظور من این بود که شاید با دستکاری ژن یا همچین چیزی بتونی این چشم ها رو به رینگان ارتقاء بدی...البته در حد همون نظریه است

البته این که بگیم در جنگ ناقص شده و بخشی از توانایی هاش رو از دست داده بیشتر قابل درکه تا این که انسان ناقصی بوده.
    کیشی هم نمیاد بدمن اصلی داستان رو از یک شخص معمولی و ضعیف انتخاب کنه که هیچی نداشته باشه.

به نظر من و بنا بر دلایلی توبی رو از مادارا هم برتر میدونم.

کی الان رئیسه و به نوعی روی بورسه ؟! توبی .
    آدم بد اصلی داستان کی هست ؟! توبی .
    ناشناخته ترین شخصیت داستان کی هست ؟! توبی .
    چه کسی که بیشترین اطلاعات رو داره و باهوش ترینن شخص حساب میشه ؟! توبی .
    چه کسی بیشترین نفوذ رو داشته ؟! توبی .
    قوی ترین شخص در سری ناروتو کی بوده ؟! توبی .
    چه کسی مسبب اتفاقات 16 سال گذشته بوده ؟! توبی .
    چه کسی مسبب 4 جنگ نینجایی بوده ؟! توبی .

با این تفاسیر به نظر نمیاد توبی یک کلون از مادارا یا یک شخص ناقص و معمولی باشه.
    توبی کسی است که بیشتر از مادارا به اون پرداخته شده ولی حضور مادارا در نهایت به 20 قسمت میرسه. مادارا کسی است که هیچ نقش مهمی در سری ناروتو نداره. کسی که بعده ها برای کابوتو مثل یک اسباب بازی بود که اون رو ادو میکنه.
    مادارا زمانی نقشه و هدفی داشت ولی در نقشه اش شکست خورد و مرد.
    ایتاچی هم یک چیزی میدونست که مادارا رو بازنده خطاب میکنه

مطمئن باشید توبی قدرتی فراتر از مادار داره و همه این صحبتهایی که کردم دلیلی است بر ادعای من.
    چیزی که من از موقع احضار گامابونتا یادمه اینه که ناروتو چاکرای کیوبی رو احساس کرد و با اون حجم چاکرا تونست وزغ رئیس رو احضار کنه! جیرایا هم واسه احضار هاش تو جنگ با پین از سنجتسو استفاده میکرد! حجم چاکرا عامل بشدت تاثیر گذاریه تو احضار های یک نینجا...

در هر صورت حساب مادارا جدائه اگر میخواید بگید که موکتون نداشت وقتی یک اتیش به اون بزرگی میزد از حال میرفت در اشتباهید! قوی ترین چاکرای اوچیها رو دست کم نگیر داداش اگر در حد هاشی نبوده چیزی هم ازش کم نداشته!

در مورد ایزاناگی هم مگه اونی که از توبی دیدیم با اونی که از دانزو دیدیم خیلی فرق داشت؟! به نظرم الانش هم توبی نمیتونه ایزاناگی کامل بزنه! اگر اون ناقص باشه که خب میشه گفت اعضای اوچیها هم ناقص میزدن یعنی در حد همون خلقت دوباره ی خودشون نه ساختن بیجو و امثالهم

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حقیقت ایتاچی معلوم نشده خیلی ها میگن قتل عام اوچیها کلا کار توبی بوده و ایتاچی توش نقشی نداشته
    اینکه چرا رفت به اکاتسوکی معلومه ولی زیر دست توبی نبود! اصلا توبی خودش رو نشون نمیاد تو اکاتسوکی ولی ظاهرا با ایتاچی ملاقات هایی داشته. قدرت ایتاچی واقعا بالاست گنجتسو و اماتراسو و سوسانو و شمشیر توتسوکا و خیلی چیز های دیگه که خاص ایتاچی بود و کسی نداشت!

ولی یک چیز هم هست اصلا ایتاچی به کنار کیوبی وقتی شارینگان توبی رو دید شناختش!! نفهمیدم چطور شد اینجاش چشم های مادارا که ریننگان بود! پس کی بوده که کیوبی شناخته؟! هر طور حساب میکنم بی ربط به مادارا نیست و ظاهرا این توبی ِ نامرد به مادارا خیانت کرده
    البته خودم هم یکی از نظریه هام اینه که ایتاچی توی اون قتل عام دست نداشته...ولی ملاقاتش با توبی و اون سکوت مرموزش یک کم مشکوک میزنه.
    من همیشه قدرت ایتاچی و مادارا رو تائید کردم...ولی از شخصیت ایتاچی بیشتر خوشم میاد
    رئیس آکاتسوکی توبی بوده و اون بوده که کل تشکیلات رو در سایه کنترل میکرده که بالطبع همه زیر دست اون حساب میشن.

این توبی به قول خودش از جنگ بین مادارا و هاشیراما آینده خودش رو ساخته ! حالا چیکار کرده مشخص نیست .
    به هر حال همونطور که گفتم من یک جورایی شک کردم که اصلا توبی از اوچیها نباشه ! الان بیشتر به سمت نظریه پسر بزرگ ریکودو جذب شدم

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من که بیشتر نظرم به سمت شاگرد مادارا هست
    بلخره هر کسی یه شاگرد مخصوص واسه خودش داره و بعید نیست وقتی قوم اوچیها به مادارا پشت کردن با شاگردش یه حرکتی زده باشه!

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قويترينها:
    رفیق شرط میبندم مانگا نمیخونی!

ایتاچی و ساسکه و ناروتو و ساندایمه و هر کی که فکر کنی ثانیه ای جلوی مادارا دووم نمیارن! طوری شده که خود سوناده معترف شده به این که واقعا هاشیراما چطور با مادارا جنگید؟! خود مادارا هم به نوعی گفت که موکتون ِ هاشیراما چیزی نبوده که بتونه متوقفش کنه! حتما چیز خاص تری داشته مثلا نمونه مخالف سوسانوی نهایی ِ مادارا یا...

رده بندی من: 1-مادارا با ریننگان (بعید از جنگ) 2- هاشیراما -مادارا بدون ریننگان (قبل از جنگ) 4- توبی (قبل و بعد از ریننگان) 5- ایتاچی
    درست حدس زدی من مانگا نمیخونم

منم به خاطر همین میگم ایتاچی از توبی قوی تره آخه خیلی واضحه که خود توبی هم اعتراف کرد
    از اونجایی که ایتاچی فکر میکرد توبی مادارا هستش و هر کسی نمیتونه جلوی مادارا دووم بیاره کاری نکرد چون میدونست بی فایدست پس موند تو آکاتسوکی برای اینکه بفهمه میخوان چیکار کنن(یا نمیدونم منتظر فرصت مناسب بود تا مادارا (توبی) رو بکشه )
    ولی خود توبی هم اعتراف کرد دیگه خود توبي ميگه : " اگه ايتاچي حقيقتو راجع بهمن ميدونست من تا الان مرده بودم" (دقیقا نقل قول از انیمه بعد از جنگ ایتاچی - ساسکه)
    این یعنی اینکه اگه ایتاچی میفهمید من مادارا نیستم تا الان به لقاالله میپیوستم )
    پس خود توبی اعتراف کرد که ایتاچی از اون قوی تره
    ALL HAIL ITACHI
    Last edited by Ali_p30; 10-06-2012 at 07:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من مانگا نمیخونم ولی خوب دیگه انقد اینور اونور اسپویل کرده بودن دیگه تقریبا فهمیدم چه اتفاقایی قراره تو انیمه بیوفته
    جون من دیگه اینجارو اسپولی نکنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •