تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 380 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

حالا دوستان نکنه این 2009 یه سیستم خفن بخواد من سر این بازی 200تومن برا کارتو سی پی یو خرج کردم

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان که گفتن این یه ریسک بود که باید انجام میشد باید منتظر 2009 بمانیم
    اين حرفا براي پيس 6 هم زده ميشد و همه ميگفتن بايد منتظر 2008 باشيم
    كونامي همينه پيشرفت نميكنه
    فيفا بهتره به نظر من

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سیستمم با این مشخصات:
    cpu:q6600 quad
    vga:sapphire 3870 512mb gddr4 ultimate
    ram:2*1 geil balck dragon
    من با این سیستم خفن همه بازی ها رو در بهترین شرایط بازی می کنم اما نمی دونم چرا تو این بازی تو هر سه حالت های مدیوم لاو وقتی بازی شروع می شه وسط صحفه شروع میکنه به پرپر زدن های کوجولو و اعصاب منو خرد کرده دوستان فکر می کنید مشکل از کجاست در ضمن من کراسیس رو روی وری های باز می کنم و مشکلی ندارم در ضمن مونیتر من 19 اینچ ال سی دی واید هستش و ویندوز من ویندوز xp sp3 final است لطفا دوستان کمکم کنید
    کونامی لیسانس ایرانو نداره.تا اوضاع لیسانس کونامی همینه نباید منتظر ایران بود!

احتمالا از درایور گرافیکه.مشکل من با نصب درایور اون موقع nvidia حل شد.حالا شاید به قول david23 مشکل کلا با گرافیکه.(اونم از درایوره حتما.اون قسمت ایراد ساکر رو توش درست نکردن)
    از دوستاني كه سيستم مشابه سيستم من رو دارند لطفا كمكم كنند چون من تو كف اين بازي موندم

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام.
    آقا من دو تا سوال داشتم.
    1- هنگامی که داری با سرعت با یک بازیکن می دوی چجوری یکدفعه بزنی تو سر توپ که بازیکن سریع جهتش رو عوض کنه؟
    2- ای GDB folder که برای هر تیمی به صورت جدا توی این سایتهای دانلود پچ وجود داره چیه مثلا GDB folder Brazil یا GDB folder Manchester
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    1- شما باید سریع دکمه سانتر یا شوت رو بزنی و قبل از اینکه بازیکن اون کار رو انجام بده، سریه دکمه پاس رو بزنی.

2- شما وقتی کیت سرور رو نصب میکنی، باید برای هر تیم یه پوشه بسازی که بازی توی اون پوشه پوشه هایی زیادی هستن که لباسای تیما به طور مجزا درون اونا قرار داره‌(لباس اول دروازه بانی، لباس دوم دروازه بانی، لباس اول تیم، لباس دوم تیم و ...). حالا این GDB Folder که واسه هر تیم نوشته، همون پوشه ای هستش که توش همه لباسای اون تیم رو داره. حتی لباس سوم و چهارم بازیکنا و یا دروازه بانا

من سیستمم با این مشخصات:
    cpu:q6600 quad
    vga:sapphire 3870 512mb gddr4 ultimate
    ram:2*1 geil balck dragon
    من با این سیستم خفن همه بازی ها رو در بهترین شرایط بازی می کنم اما نمی دونم چرا تو این بازی تو هر سه حالت های مدیوم لاو وقتی بازی شروع می شه وسط صحفه شروع میکنه به پرپر زدن هی کوجولو و اعصاب من و خرد کرده دوستان فکر می کنید مشکل از کجاست در ضمن من کراسیس رو روی وری های باز می کنم و مشکلی ندارم در ضمن مونیتر من 19 اینچ ال سی دی واید هستش و ویندوز من ویندوز xp sp3 final است لطفا دوستان کمکم کنید
    واقعاً عجیبه.
    من با این سیستم روی های اجرا میکنم:
    CPU: 3.6 Full Intel
    Ram: 1GB
    VGA: GeForce 8400GS

ولی احتمالاً با اون مدل از کارت گرافیکتون مشکل داره. حالا شما درایورتو یه آبدیتی بکن شاید حل شد. اما اگه حل نشد به احتمال زیاد با مدل گرافیکت هم خوانی نداره.
    ضمن اینکه زیاد نمی خواد خودتو واسش خسته کنی، چون تا یه مدته دیگه PES2009 میاد. اگه با اونم همینطوری بود، اون موقع باید یه فکری به حال VGA بکنی.

حالا دوستان نکنه این 2009 یه سیستم خفن بخواد من سر این بازی 200تومن برا کارتو سی پی یو خرج کردم
    نه. زیاد به دلت بد راه نده. چون به احتمال زیاد تا چند نسخه بعدی سیستم مورد نیاز بازی به طور محسوس تغییر نخواهد کرد

خب دیگه. من فردا میرم یه مسافرت کوچولو (البته، مسافرت که نمیشه گفت!). تا یه چند روزی مزاحمتون نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها سیستم من اینه:
    cpu 3.2 دو هسته ای اینتل
    رم 512
    کارت گرافیک nvidia Geforce fx 5200
    بازی رو روی مدیم هم نمیتونم اجرا کنم. به نظر شما با 20 تومن چی رو دستکاری کنم بهتره؟ رم یا کارت گرافیک

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سلام
    بچه ها سیستم من اینه:
    cpu 3.2 دو هسته ای اینتل
    رم 512
    کارت گرافیک nvidia Geforce fx 5200
    بازی رو روی مدیم هم نمیتونم اجرا کنم. به نظر شما با 20 تومن چی رو دستکاری کنم بهتره؟ رم یا کارت گرافیک
    با اجازه اساتید1- مادر بورد شما چی هست agp یا pci-e ؟2- به نظر من سی پی یو شما خیلی قویتر از کارت گرافیکه و اصلا با هم مچ نیست چون من دقیقا مشکل بر عکس شما رو داشتم گرافیکم قوی بود سی پی یو ضعیف که با عوض کردن سی پی یو عالی شد3- با 20 تومن اگه مادر بوردت agpهست بهتره کاری نکنی چون پولت هدر میره و اگه نیست یه پولی جمع کن یه کارت خوب بخر چون 512 مگ رم حداقل برا این بازی کافیه و مشکل از رم نیست
    Last edited by realmadrid-alireza; 03-07-2008 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی گرافیک 256 کافی نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

یعنی گرافیک 256 کافی نیست؟

شما به مقدار حافظش کار نداشته باش منظور من این بود کم- کم یه کارت 6600 به بالابخری که فکر نکنم 6600نو گیر بیاد
    Last edited by realmadrid-alireza; 03-07-2008 at 15:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    فکر میکنی یه کارت گرافیک درست حسابی چقدر در بیاد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    فکر میکنی یه کارت گرافیک درست حسابی چقدر در بیاد؟

cpu شما دو هسته ای است ؟؟؟ پس مادربوردت جدید و pci- e هست پس به نظر من 90تومن بده یه 8600ddr3 بخر بعد بشین رو های بازی کن لذت ببر -من با cpu 2180دوهسته ای با 8600 رو های بدون کوچکترین تیک بازی میکنم -البته قبل خرید یه مشاوره تو قسمت سخت افزار همین جا بگیر .موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •