حالا دوستان نکنه این 2009 یه سیستم خفن بخواد من سر این بازی 200تومن برا کارتو سی پی یو خرج کردم
حالا دوستان نکنه این 2009 یه سیستم خفن بخواد من سر این بازی 200تومن برا کارتو سی پی یو خرج کردم
اين حرفا براي پيس 6 هم زده ميشد و همه ميگفتن بايد منتظر 2008 باشيمنوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كونامي همينه پيشرفت نميكنه
فيفا بهتره به نظر من
من سیستمم با این مشخصات:
cpu:q6600 quad
vga:sapphire 3870 512mb gddr4 ultimate
ram:2*1 geil balck dragon
من با این سیستم خفن همه بازی ها رو در بهترین شرایط بازی می کنم اما نمی دونم چرا تو این بازی تو هر سه حالت های مدیوم لاو وقتی بازی شروع می شه وسط صحفه شروع میکنه به پرپر زدن های کوجولو و اعصاب منو خرد کرده دوستان فکر می کنید مشکل از کجاست در ضمن من کراسیس رو روی وری های باز می کنم و مشکلی ندارم در ضمن مونیتر من 19 اینچ ال سی دی واید هستش و ویندوز من ویندوز xp sp3 final است لطفا دوستان کمکم کنیداز دوستاني كه سيستم مشابه سيستم من رو دارند لطفا كمكم كنند چون من تو كف اين بازي موندم
1- شما باید سریع دکمه سانتر یا شوت رو بزنی و قبل از اینکه بازیکن اون کار رو انجام بده، سریه دکمه پاس رو بزنی.
2- شما وقتی کیت سرور رو نصب میکنی، باید برای هر تیم یه پوشه بسازی که بازی توی اون پوشه پوشه هایی زیادی هستن که لباسای تیما به طور مجزا درون اونا قرار داره(لباس اول دروازه بانی، لباس دوم دروازه بانی، لباس اول تیم، لباس دوم تیم و ...). حالا این GDB Folder که واسه هر تیم نوشته، همون پوشه ای هستش که توش همه لباسای اون تیم رو داره. حتی لباس سوم و چهارم بازیکنا و یا دروازه بانا
واقعاً عجیبه.
من با این سیستم روی های اجرا میکنم:
CPU: 3.6 Full Intel
Ram: 1GB
VGA: GeForce 8400GS
ولی احتمالاً با اون مدل از کارت گرافیکتون مشکل داره. حالا شما درایورتو یه آبدیتی بکن شاید حل شد. اما اگه حل نشد به احتمال زیاد با مدل گرافیکت هم خوانی نداره.
ضمن اینکه زیاد نمی خواد خودتو واسش خسته کنی، چون تا یه مدته دیگه PES2009 میاد. اگه با اونم همینطوری بود، اون موقع باید یه فکری به حال VGA بکنی.
نه. زیاد به دلت بد راه نده. چون به احتمال زیاد تا چند نسخه بعدی سیستم مورد نیاز بازی به طور محسوس تغییر نخواهد کردنوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه. من فردا میرم یه مسافرت کوچولو (البته، مسافرت که نمیشه گفت!). تا یه چند روزی مزاحمتون نیستم![]()
سلام
بچه ها سیستم من اینه:
cpu 3.2 دو هسته ای اینتل
رم 512
کارت گرافیک nvidia Geforce fx 5200
بازی رو روی مدیم هم نمیتونم اجرا کنم. به نظر شما با 20 تومن چی رو دستکاری کنم بهتره؟ رم یا کارت گرافیک
با اجازه اساتید1- مادر بورد شما چی هست agp یا pci-e ؟2- به نظر من سی پی یو شما خیلی قویتر از کارت گرافیکه و اصلا با هم مچ نیست چون من دقیقا مشکل بر عکس شما رو داشتم گرافیکم قوی بود سی پی یو ضعیف که با عوض کردن سی پی یو عالی شد3- با 20 تومن اگه مادر بوردت agpهست بهتره کاری نکنی چون پولت هدر میره و اگه نیست یه پولی جمع کن یه کارت خوب بخر چون 512 مگ رم حداقل برا این بازی کافیه و مشکل از رم نیست
Last edited by realmadrid-alireza; 03-07-2008 at 20:28.
یعنی گرافیک 256 کافی نیست؟
شما به مقدار حافظش کار نداشته باش منظور من این بود کم- کم یه کارت 6600 به بالابخری که فکر نکنم 6600نو گیر بیاد![]()
Last edited by realmadrid-alireza; 03-07-2008 at 15:09.
ممنون بابت راهنمایی
فکر میکنی یه کارت گرافیک درست حسابی چقدر در بیاد؟
cpu شما دو هسته ای است ؟؟؟ پس مادربوردت جدید و pci- e هست پس به نظر من 90تومن بده یه 8600ddr3 بخر بعد بشین رو های بازی کن لذت ببر -من با cpu 2180دوهسته ای با 8600 رو های بدون کوچکترین تیک بازی میکنم -البته قبل خرید یه مشاوره تو قسمت سخت افزار همین جا بگیر .موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)