دوستان سلام ترینری برای بازی the incredibles یا همون شگفت انگیز ها رو اگه دارید برام بزارید
دوستان سلام ترینری برای بازی the incredibles یا همون شگفت انگیز ها رو اگه دارید برام بزارید
salaaam age momkene ramze taghalobe baaziiye GHOST RECON 2 ro baram bezaariin mamnooon mi sham
قا من يك فايلي را با حجم 1.2 gig به اسم RKMod_v2.9.9_MapPack..از سايت گيم اسپوت براي cod 4 دانلود كردم به اسم ظاهرا map اگر كسي ميدونه چطور ازش استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كند
با تشكر
اقا من چند روز پیش یه پست زدم اما حذفش کردن
چه وضعشه اخه
من سیو یا ترینر بازی naruto,rise of a ninja برای کنسول xbox360 رو می خواستم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اینو دیگه حذف نکنید لطفا![]()
کدهای تقلب بازی Ghost Recon 2salaaam age momkene ramze taghalobe baaziiye GHOST RECON 2 ro baram bezaariin mamnooon mi sham
هنگام بازی Enter بخش ماشین حساب کیبورد را زده تا پنجره ی وارد کردن کدها برای شما باز شود، سپس عبارت های زیر را در آن وارد کنید. موفّق باشید.
کدهای تقلبنتیجه
ammo
سلاح های نامحدود
Team superman
شکست ناپذیری تمام گروه
superman
شکست ناپذیری
teamshadow
نامرئی شدن گروه
shadow
نامرئی شدن
refill
تمام لوازم مورد نیاز
chichenrun
نارنجک مرغی
autowin
پیروز شدن در مرحله جاری
دوستان سلام ترینری برای بازی the incredibles یا همون شگفت انگیز ها رو اگه دارید برام بزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سری چیت برای بازی شرک پی-اس2 پیدا کردم منتها عمل نمیکنه
میخواستم ببینم باید جای خاصی بزنم ؟؟؟
اینم چیتها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو بازی Grand Theft Auto: San Andreas حداقل 20 مرحله اول رد شده باشه رو میخوام .
سیو بازی Grand Theft Auto: San Andreas حداقل 20 مرحله اول رد شده باشه رو میخوام .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایان من سیو پرنس 2 رو می خواستم .....
ممنون میشم
سیو بازی Grid رو می خواستم .
ترینر و سیو بازی هری پاتر و محفل ققنوس رو هم اگه می شه بزارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)