فهمیدم مشکل چیست:
منوی شما بخاطر زیاد بودن گزینه ها بصورت جابه جایی شده باید یا موس را روی فلش پایین که سبز کردم نگه دارید تا گزینه های پایینتر بیاد یا روش کلیک را نگه داری تا گزینه های پایینتر بیاد.
![]()
فهمیدم مشکل چیست:
منوی شما بخاطر زیاد بودن گزینه ها بصورت جابه جایی شده باید یا موس را روی فلش پایین که سبز کردم نگه دارید تا گزینه های پایینتر بیاد یا روش کلیک را نگه داری تا گزینه های پایینتر بیاد.
![]()
اون Properties اونجا آخرین گزینه هستش ، دیگه از اون پایین تر نمیاد ، کلا فکر نکنم ، ورژن 2 فایر فوکس همچین گزینه ای داشته باشه .
در ضمن اون گزینه هم فقط دایرکشن رو عوض می کنه یا اگه صفحه از پهنا بزرگتر از اندازه هم باش اون رو یه طوری جمع و جور می کنه !؟
پایین تر از Properties ان مثلث کوچک کار نمی کنه؟؟؟
دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
پیشنهاد می کنم تو این تاپیک مطرح کن شاید یکی بتونه کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohsen EA, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: - Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? - If you are trying to post, the administrator may have disabled
your account, or it may be awaiting activation
اومدم پست بدم اين اومد اين يعني چي ؟؟؟
تو کدوم تالار؟
شاید دسترسیت محدود شده
سلام. چجوری می تونم یک تایپیک رو از یک انجمن انتقال بدم به یک تایپیک دیگه؟
سلام
با درخواست از مدیر اووون انجمن
【ツ】
سلام
در انجمن لینکی وجود دارد که به صفحه آخر هر تاپیک برود. اگه هست بگید خیلی لازم دارم.
کینگ جان شما تو کناره هر تاپیک یه فلشه کوچیک اولش میبنید
اون بزنید به اولین پستی که بعد از آخرین بازدید شما داده شده میرید
برای اخرین صفحه رفتن هم که هر تاپیک که تعداده زیادی صفحه داشته باشه آخرش مینویسه:
آخرین صفحه!
اونو بزنید میرید آخرین صفحه
مدیر انجمن مبدا یا مقصد؟مدیران انجمن علمی و متفرقه کی هستند؟چجوری باید درخواست بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)