تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 302 از 1635 اولاول ... 2022522922982993003013023033043053063123524028021302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش دست درد نکنه
    درسته z بود درست کردمش با این مشخصات که داره باید دوربین خوبی باشه ولی یک دوربین باید چند نکته قوی داشته باشه تا آدم رو مجاب به خرید کنه در کل شما برند kodak رو چه جوری می بینید بعد این جریان F3.5 - F5.4 آیا مشکلی تو عکاسی بدون نویز ایجاد میکنه این عدد باید بالا باشه یا پایین یک راهنمایی کنی من خودم این fz28 رو انتخاب کردم ولی تو بازار خیلی خیلی کمه الان هم موندم اگه صبر کنم شاید دوربین های جدید تری بیان برای همین موندم همینجور شما دوربین با برند های دیگه معرفی مکنی این بازاری ها که میگن فقط p80 نیکون ولی فکر کنم h50 بد نباشه ولی اون رو 400 میگن من بیشتر از 350 نمی خوام بدم موندم کمک میکنی برای انتخاب بهتر
    دوست عزیز سلام اون مقدار F مر بوط به اندازه دریچه دیافراگم دوربینه اگر F3/5 تاF5/4 محدوده دیافراگم باشه که دوربینه خوبی نیست چون عکسها عمق میدان خوبی ندارند راجع به P80 هم دوربین خوبی نیست H50 از اون خیلی بهتره دلیلشم به این آدرس برو دوربینهای سوپر زوم رو با هم مقایسه کرده اگه حوصله نداشتی همه شو بخونی در آخر نتیجه گیری کرده اون قسمت نتیجه گیری رو بخون اونجا اصلا خرید P80 رو صلاح ندونسته در صورتیکه H50جزء سه دوربین برتر این مقایسه است موفق باشی . اینم آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [
    Last edited by alih2010; 28-05-2009 at 23:27.

2. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كل اين بحث رو نخوندم اما مي خوام بگم كه اصلا روي يك سوپر زوم پايه گذاري نكنيد. مطمئن باشيد اگر توي يك اس ال آر لايك پيشرفته بشيد بعدش نياز به DSLR را پيدا مي كنيد. من خودم SX10‌داشتم. بعدش همينطور مقاله ها رو مي خوندم و كتاب هاي عكاسي مي خوندم. بعدش فهميدم اون دوربيني كه دستم بود چيزي جز يك زباله نبوده نسبت به اين ها. نويز هاي اين ها نسبت به يك DSLR خيلي خيلي زيادند. البته اگه علاقه اي نباشه مطمئن باشيد يك DSLR‌به هيچ دردي نمي خوره براتون. اما ماشاا.. اينجا خيلي علاقه مند زياد است.

4. این کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

داداش دست درد نکنه
    درسته z بود درست کردمش با این مشخصات که داره باید دوربین خوبی باشه ولی یک دوربین باید چند نکته قوی داشته باشه تا آدم رو مجاب به خرید کنه در کل شما برند kodak رو چه جوری می بینید بعد این جریان F3.5 - F5.4 آیا مشکلی تو عکاسی بدون نویز ایجاد میکنه این عدد باید بالا باشه یا پایین یک راهنمایی کنی من خودم این fz28 رو انتخاب کردم ولی تو بازار خیلی خیلی کمه الان هم موندم اگه صبر کنم شاید دوربین های جدید تری بیان برای همین موندم همینجور شما دوربین با برند های دیگه معرفی مکنی این بازاری ها که میگن فقط p80 نیکون ولی فکر کنم h50 بد نباشه ولی اون رو 400 میگن من بیشتر از 350 نمی خوام بدم موندم کمک میکنی برای انتخاب بهتر
    این محدوده نشون میده در حالت واید و تله حداکثر میزان باز شدن دیافراگم چقدره. هر چقدر کم تر باشه بهتره. F3.5 عددیه که معمولا در مورد حالت واید لنز دوربین های حرفه ای هم دیده میشه. پس نمیشه گفت بده. ولی اگه بخوایم مقایسه کنیم دوربین های رقیبش F2.8 هستند که مسلما از این نظر کم میاره. حالت تله هم F5.4 هست که در مقایسه با پاناسونیک (4.4) خیلی زیاده. این در حالیه که پاناسونیک زومش بیشتره.
    خیلی جالبه من قبل از عید H50 رو طرفای 330 قیمت داشتم. نمیدونم چرا رفته بالا قیمتش.
    P80 هم کیفیت عکساش خیلی خوب نیست. پیشنهاد نمیشه.
    من پیش بینی میکنم تا یکی دو ماه دیگه سری جدید FZ بیاد. البته این فقط یه حدسه. چون معمولا پاناسونیک دوربین های FZ رو با فاصله ی 1 سال معرفی میکنه و یک سال FZ28 داره تموم میشه.

به طور کلی کداک از نظر اعتبار یه برند کاملا شناخته شده س و برای مثال میشه به اولین فیلم 35 میلیمتری رنگی و اولین دوربین دیجیتال اشاره کرد که توسط کداک ساخته شده. کداک 45 سال قبل از کنان وجود داشته. بیشتر به خاطر دوربین های آنالوگ و فیلم دوربین معروف بود. چند تا دوربین حرفه ای دیجیتال هم ساخت که خوب در اومد. الان دیگه دوربین حرفه ای تولید نمیکنه. دوربین های معمولیش هم از نظر کیفیت عکس در برابر کنان و سونی و پاناسونیک حرفی برای گفتن نداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by prowler88; 29-05-2009 at 10:12.

6. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من كل اين بحث رو نخوندم اما مي خوام بگم كه اصلا روي يك سوپر زوم پايه گذاري نكنيد. مطمئن باشيد اگر توي يك اس ال آر لايك پيشرفته بشيد بعدش نياز به DSLR را پيدا مي كنيد. من خودم SX10‌داشتم. بعدش همينطور مقاله ها رو مي خوندم و كتاب هاي عكاسي مي خوندم. بعدش فهميدم اون دوربيني كه دستم بود چيزي جز يك زباله نبوده نسبت به اين ها. نويز هاي اين ها نسبت به يك DSLR خيلي خيلي زيادند. البته اگه علاقه اي نباشه مطمئن باشيد يك DSLR‌به هيچ دردي نمي خوره براتون. اما ماشاا.. اينجا خيلي علاقه مند زياد است.
    کاملا مخالفم به نظر من هر کدوم واسه افراد خاصی تعریف شده و هر کدوم می تونه کار بری های جدا گانه ای داشته باشه(شما به sx10 میگی زباله؟)

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا مخالفم به نظر من هر کدوم واسه افراد خاصی تعریف شده و هر کدوم می تونه کار بری های جدا گانه ای داشته باشه(شما به sx10 میگی زباله؟)
    خوب من ميگم براي من يك زباله بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

متاسفانه من هم کاملا با شما مخالفم. تعریف از خودم نباشه اطلاعات کافی در مورد عکاسی حرفه ای دارم و عاشق عکاسی هم هستم. ولی 3 سال پیش یه SLR-Like سونی گرفتم و 2 ماه پیش هم دومین دوربینم رو باز هم SLR-Like که FZ28 بود گرفتم. خب همون طور که شما گفتین دوربین های SLR از نظر نویز خیلی بهتر عمل میکنند ولی یه مساله ای هست که شما بهش توجه نکردین. آدم اگه بخواد ارزون ترین دوربین SLR مثلا کنان 1000D رو بخره باید 600 تومن هزینه کنه. با این 600 تومن هزینه شما یه دوربین دریافت میکنین که ماکروی درست حسابی نداره. زوم تله نداره و اندازه و وزنش در حدی هست که حمل و نقلش شما رو آزار بده. اگه بخواین یه لنز تله و ماکرو خوب (نه عالی) واسش بگیرین هزینه تون میره بالای 1 میلیون تومن.
    حالا منی که 400 تومن بیشتر پول ندارم دقیقا چیکار باید بکنم؟
    Last edited by prowler88; 29-05-2009 at 16:21.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب من ميگم براي من يك زباله بود.
    متاسفانه من هم کاملا با شما مخالفم. تعریف از خودم نباشه اطلاعات کافی در مورد عکاسی حرفه ای دارم و عاشق عکاسی هم هستم. ولی 3 سال پیش یه SLR-Like سونی گرفتم و 2 ماه پیش هم دومین دوربینم رو باز هم SLR-Like که FZ28 بود گرفتم. خب همون طور که شما گفتین دوربین های SLR از نظر نویز خیلی بهتر عمل میکنند ولی یه مساله ای هست که شما بهش توجه نکردین. آدم اگه بخواد ارزون ترین دوربین SLR مثلا کنان 1000D رو بخره باید 600 تومن هزینه کنه. با این 600 تومن هزینه شما یه دوربین دریافت میکنین که ماکروی درست حسابی نداره. زوم تله نداره و اندازه و وزنش در حدی هست که حمل و نقلش شما رو آزار بده. اگه بخواین یه لنز تله و ماکرو خوب (نه عالی) واسش بگیرین هزینه تون میره بالای 1 میلیون تومن.
    حالا منی که 400 تومن بیشتر پول ندارم دقیقا چیکار باید بکنم؟
    دوستان اول بگم که دوربین های D-SLR به دوربین های حرفه ای میگن . نه به دوربین های این سری ارزون قیمیت مثل SX10 . به این سری SLR-Like یا نیمه حرفه ای میگن .

اما از نظر من داشتن یه D-SLR بسیار با صرفه تر از هر کدوم از نیمه حرفه ای ها هست . اما این حف من شامل همه نخواهد شد . فقط شامل اونهاییه که واقعا میخوان عکاسی کنن و حداقل میخوان آماتور باشن تو عکاسی .
    اینجور افراد اولا نباید تو هیچ موقعیتی محدود باشن برای عکاسی . و لازمه ی اینکار خرج کردن پول هست . بی برو برگشت این امر ضروریه . بدون ثرمایه یه عکاس نمیتونه به کل هدفش برسه . چون نیاز داره و تعارفم که نداریم . اگه میشنوید که میگن عکاس مهم نیست ابزار چی باشه برای اینه که اهمیت خلاقیت رو تو عکاسی نشون بدن . اینکه میشه عکسهایی گرفت بدون دوربین پیشرفته . اما این حرف همیشه صدق نخواهد کرد .

اما prowler88 در مورد صحبت شما من باید دوباره تاکید کنم که برای عکاسی باید ابزار مناسب داشت . حالا حاضر نیستیم پول خرج کنیم بابت عکاسی این دلیل نمیشه که بگیم دوربینای نیمه حرفه ای ابزار وبی هستن .
    مثلا وقتی یه CANON D-SLR EOS 450D با یه کیت 25-18 با قیمت 700000 تومن تو بازار هست خوب واقعا گزینه ی خوبی برای خریده . در نظر داشته باشید که دوربین هایی مقل SX1 هم هستن که تو بازار قیمتشون سر به فلک کشیده و قیمت حدود 600 دارن . در ضمن نکته دیگه در مورد D-SLR ها اینه که لنز قابل تعویضه . این چه اهمیتی داره ؟ باید بگم که هممون میدونیم 75 درصد کیفیت یه عکس فقط به کیفیت لنز بستگی داره . بنابراین به نظر شما لنز های حرفه ای کانن و سیکما و کارل زایس با این لنز های روی نیمه حرفه ای ها قابل مقایسست ؟ مطمئنا نه .

در کل از نظر من در خرید دوربین نباید D-SLR ر برای پول به نیمه حرفه ای فروخت . هرچند اخلاف 1 میلیون باشه . ارزشش با لاتر از این حرفاست . و دوباره میگم این نظر من در رابطه با کساییه که عکاسی رو میخوان ادامه بدن و جزو فعالیت هاشون هست . نه کسایی که خانوادگی عکس میگیرن یا واسه خودشون عکس میگیرن و کاری به جامعه عکاسی و فعالیت های عکاسی ندارن
    خود من هم قصد خرید D-SLR خوب رو در آینده دارم . و این ابزارفعلیم هم فقط بخاطر تمرین و شروع بوده و منم مثل artara74 اون موقعی که میخریدم میدونستم که این جور مدلها آشغالن . برای همین از همون موقع روی SLR ها تحقیق میکنم .

زیادی حرف زدم مثل اینکه ...
    موفق باشید ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 30-05-2009 at 12:43.

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان اول بگم که دوربین های D-SLR به دوربین های حرفه ای میگن . نه به دوربین های این سری ارزون قیمیت مثل SX10 . به این سری SLR-Like یا نیمه حرفه ای میگن .

اما از نظر من داشتن یه D-SLR بسیار با صرفه تر از هر کدوم از نیمه حرفه ای ها هست . اما این حف من شامل همه نخواهد شد . فقط شامل اونهاییه که واقعا میخوان عکاسی کنن و حداقل میخوان آماتور باشن تو عکاسی .
    اینجور افراد اولا نباید تو هیچ موقعیتی محدود باشن برای عکاسی . و لازمه ی اینکار خرج کردن پول هست . بی برو برگشت این امر ضروریه . بدون ثرمایه یه عکاس نمیتونه به کل هدفش برسه . چون نیاز داره و تعارفم که نداریم . اگه میشنوید که میگن عکاس مهم نیست ابزار چی باشه برای اینه که اهمیت خلاقیت رو تو عکاسی نشون بدن . اینکه میشه عکسهایی گرفت بدون دوربین پیشرفته . اما این حرف همیشه صدق نخواهد کرد .

اما prowler88 در مورد صحبت شما من باید دوباره تاکید کنم که برای عکاسی باید ابزار مناسب داشت . حالا حاضر نیستیم پول خرج کنیم بابت عکاسی این دلیل نمیشه که بگیم دوربینای نیمه حرفه ای ابزار وبی هستن .
    مثلا وقتی یه CANON D-SLR EOS 450D با یه کیت 25-18 با قیمت 700000 تومن تو بازار هست خوب واقعا گزینه ی خوبی برای خریده . در نظر داشته باشید که دوربین هایی مقل SX1 هم هستن که تو بازار قیمتشون سر به فلک کشیده و قیمت حدود 600 دارن . در ضمن نکته دیگه در مورد D-SLR ها اینه که لنز قابل تعویضه . این چه اهمیتی داره ؟ باید بگم که هممون میدونیم 75 درصد کیفیت یه عکس فقط به کیفیت لنز بستگی داره . بنابراین به نظر شما لنز های حرفه ای کانن و سیکما و کارل زایس با این لنز های روی نیمه حرفه ای ها قابل مقایسست ؟ مطمئنا نه .

در کل از نظر من در خرید دوربین نباید D-SLR ر برای پول به نیمه حرفه ای فروخت . هرچند اخلاف 1 میلیون باشه . ارزشش با لاتر از این حرفاست . و دوباره میگم این نظر من در رابطه با کساییه که عکاسی رو میخوان ادامه بدن و جزو فعالیت هاشون هست . نه کسایی که خانوادگی عکس میگیرن یا واسه خودشون عکس میگیرن و کاری به جامعه عکاسی و فعالیت های عکاسی ندارن
    خود من هم قصد خرید D-SLR خوب رو در آینده دارم . و این ابزارفعلیم هم فقط بخاطر تمرین و شروع بوده و منم مثل artara74 اون موقعی که میخریدم میدونستم که این جور مدلها آشغالن . برای همین از همون موقع روی SLR ها تحقیق میکنم .

زیادی حرف زدم مثل اینکه ...
    موفق باشید ...
    بر منکرش لعنت.

خب نظر شما محترمه. ولی من فکر میکنم هر کسی با توجه به نیازش و بودجه ش یه دوربین میخره. ربطی هم به عکاسی حرفه ای و علاقه نداره. شما تفاوت دوربین SLR و SLR-Like رو به غیر از کیفیت بگو تا راجع بهش بحث کنیم. البته بهتر بود این بحث رو می بردیم تو تاپیک مباحث تخصصی عکاسی.

18-55 هست البته

من صحبتم سر دوربین هایی مثل SX10 و FZ28 هست که اختلاف قیمت 300 تومنی دارن.

اگه 75 درصد کیفیت عکس به لنز باشه پس سنسور این وسط چی کاره س؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بر منکرش لعنت.

خب نظر شما محترمه. ولی من فکر میکنم هر کسی با توجه به نیازش و بودجه ش یه دوربین میخره. ربطی هم به عکاسی حرفه ای و علاقه نداره. شما تفاوت دوربین SLR و SLR-Like رو به غیر از کیفیت بگو تا راجع بهش بحث کنیم. البته بهتر بود این بحث رو می بردیم تو تاپیک مباحث تخصصی عکاسی.

18-55 هست البته

من صحبتم سر دوربین هایی مثل SX10 و FZ28 هست که اختلاف قیمت 300 تومنی دارن.

اگه 75 درصد کیفیت عکس به لنز باشه پس سنسور این وسط چی کاره س؟

من با شما موافقم به جای اینکه بیایم به هم و سلایق و آنچه نزد دیگران است توهین کنیم مسایل رو تخصصی عنوان کنیم
    اگر عکسی با کیفیت می‌افته تا بخش عمده‌ای هنر دوربین محترم است البته عکاسی نقش داره نه توی کیفیت تو کادربندی و تنظیمات عکس حالا اگر یک دوربینی می‌تونه ۳ دقیق شاترو باز نگه داره و اون یکی نمی‌تونه این چه دخلی به عکاس داره به جای اینکه افه دوربین بزاریم بیاین عکاسی را طوری بررسی کنیم که وقتی یک نفر به قول دوست عزیزمون مثل ایشون مایه‌دار شد و دوربین زبالشو عوض کرد بتونه از تجربیات شما کمال استفاده رو بکنه من عکسهای از دوربینهای دیدم که جایزه بردند که اگر اون دوربینو می‌دادند دست بعضیها بی‌تردید دوربینو مینداختند تو زباله
    بی‌خیال این بحثها بشیم بهتره باور کنید دوستان بیاین به هم کمک کنیم و اگر چیزی می‌گیم کاملا تخصصی باشه یا لااقل بگیم به نظر من اینطور می‌رسه اینطوری باعث سلب اعتماد دوستان از این تاپیک می‌شه.
    با تشکر

15. این کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من با شما موافقم به جای اینکه بیایم به هم و سلایق و آنچه نزد دیگران است توهین کنیم مسایل رو تخصصی عنوان کنیم
    اگر عکسی با کیفیت می‌افته تا بخش عمده‌ای هنر دوربین محترم است البته عکاسی نقش داره نه توی کیفیت تو کادربندی و تنظیمات عکس حالا اگر یک دوربینی می‌تونه ۳ دقیق شاترو باز نگه داره و اون یکی نمی‌تونه این چه دخلی به عکاس داره به جای اینکه افه دوربین بزاریم بیاین عکاسی را طوری بررسی کنیم که وقتی یک نفر به قول دوست عزیزمون مثل ایشون مایه‌دار شد و دوربین زبالشو عوض کرد بتونه از تجربیات شما کمال استفاده رو بکنه من عکسهای از دوربینهای دیدم که جایزه بردند که اگر اون دوربینو می‌دادند دست بعضیها بی‌تردید دوربینو مینداختند تو زباله
    بی‌خیال این بحثها بشیم بهتره باور کنید دوستان بیاین به هم کمک کنیم و اگر چیزی می‌گیم کاملا تخصصی باشه یا لااقل بگیم به نظر من اینطور می‌رسه اینطوری باعث سلب اعتماد دوستان از این تاپیک می‌شه.
    با تشکر
    قربون دهنت. منم همینو میگم.

من شوهر خواهرم استاد دانشگاه هنره. چند سال پیش با یه دوربین کنان 1.3 مگاپیکسلی معمولی نمایشگاه عکس گذاشته بود هر کسی میدید باورش نمیشد اون عکس ها با اون دوربین گرفته شده.

17. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •