داداش دست درد نکنه
درسته z بود درست کردمش با این مشخصات که داره باید دوربین خوبی باشه ولی یک دوربین باید چند نکته قوی داشته باشه تا آدم رو مجاب به خرید کنه در کل شما برند kodak رو چه جوری می بینید بعد این جریان F3.5 - F5.4 آیا مشکلی تو عکاسی بدون نویز ایجاد میکنه این عدد باید بالا باشه یا پایین یک راهنمایی کنی من خودم این fz28 رو انتخاب کردم ولی تو بازار خیلی خیلی کمه الان هم موندم اگه صبر کنم شاید دوربین های جدید تری بیان برای همین موندم همینجور شما دوربین با برند های دیگه معرفی مکنی این بازاری ها که میگن فقط p80 نیکون ولی فکر کنم h50 بد نباشه ولی اون رو 400 میگن من بیشتر از 350 نمی خوام بدم موندم کمک میکنی برای انتخاب بهتر
این محدوده نشون میده در حالت واید و تله حداکثر میزان باز شدن دیافراگم چقدره. هر چقدر کم تر باشه بهتره. F3.5 عددیه که معمولا در مورد حالت واید لنز دوربین های حرفه ای هم دیده میشه. پس نمیشه گفت بده. ولی اگه بخوایم مقایسه کنیم دوربین های رقیبش F2.8 هستند که مسلما از این نظر کم میاره. حالت تله هم F5.4 هست که در مقایسه با پاناسونیک (4.4) خیلی زیاده. این در حالیه که پاناسونیک زومش بیشتره.
خیلی جالبه من قبل از عید H50 رو طرفای 330 قیمت داشتم. نمیدونم چرا رفته بالا قیمتش.
P80 هم کیفیت عکساش خیلی خوب نیست. پیشنهاد نمیشه.
من پیش بینی میکنم تا یکی دو ماه دیگه سری جدید FZ بیاد. البته این فقط یه حدسه. چون معمولا پاناسونیک دوربین های FZ رو با فاصله ی 1 سال معرفی میکنه و یک سال FZ28 داره تموم میشه.
به طور کلی کداک از نظر اعتبار یه برند کاملا شناخته شده س و برای مثال میشه به اولین فیلم 35 میلیمتری رنگی و اولین دوربین دیجیتال اشاره کرد که توسط کداک ساخته شده. کداک 45 سال قبل از کنان وجود داشته. بیشتر به خاطر دوربین های آنالوگ و فیلم دوربین معروف بود. چند تا دوربین حرفه ای دیجیتال هم ساخت که خوب در اومد. الان دیگه دوربین حرفه ای تولید نمیکنه. دوربین های معمولیش هم از نظر کیفیت عکس در برابر کنان و سونی و پاناسونیک حرفی برای گفتن نداره.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید