سلام
خود به خود به هر چک پوینت ( cheak point ) که رسیدید اون بالا می نویسه : cheak point یا saving ... ، اگه cheak point خالی بود و saving نداشت یعنی سیو نشده فکر کنم اگه از pause بازی بیای بیرون سیو بشه .
مؤفّق باشید
سلام
خود به خود به هر چک پوینت ( cheak point ) که رسیدید اون بالا می نویسه : cheak point یا saving ... ، اگه cheak point خالی بود و saving نداشت یعنی سیو نشده فکر کنم اگه از pause بازی بیای بیرون سیو بشه .
مؤفّق باشید
اين Luncher كجا بيده !!!!
اینجا بده که دورش زرد کشیدم
![]()
بچه ها من اول چپتر 1 - 4 ( چهار - یک ) گیر کردم.
یعنی بازی ران نمیشه. وقتی که میزنم بره تو بازی ارور زیر رو میده :
بعد جالبش اینه که اونی که من گرفتم سه تا دی وی دی بود.
همه ی دی وی دی ها هم تا ته پر بودن.
حالا این فایل رو واسه ما آپلودش می کنین؟؟؟
جواب میده یا نه؟؟
خوب این چک پوینت ( Cheack Point ) کجاست ؟
شرکت Boysteam هست و هزارجور عذاب دادن! (البته مال من مال هیچ شرکتی نیست و فقط کپی شده از سی دی اورجینال کاپکام هست)
صفحه های قبل در مورد مشکل شما بحث شده.
باید برید یه پک دیگه بگیرید! ظاهرا Boysteam یادش رفته پک 600مگی رو تو سی دی هاش رایت کنه![]()
دوست عزیز یعنی چی چک پوینت کجاست!؟
چک پوینت همونیه که وقتی در یه چاراپتری قسمت مهمی رو رد کردی خودش واست از اونجا نگه میداره دواقع سیو موقت میکنه تا وقتی مردی دوباره از اونجا برات اجرا بشه. و وقتی کارو از چک پوینت نیمه تموم بزاری پاک میشه و باید از اول بری!
Saving هم که دیگه معلوم کلا مرحله رو واسه دفعات بعد سیو میکنه.
عكسها را ديدم
كمي فرق كرده ولي گرافيك كل بازي تعريف خاصي نداره
مثلا در كرايسيس وقتي 2x aa ميدادي ممكن بود سيستم نكشه
و اگه ميكشيد گرافيك بازي خيلي عوض ميشد
اما در اين گيم من aa را هم گذاشتم آخر ولي چيز خاصي نديدم
منظور در كل گرافيك بازي متوسط هيت
و ارزش اينو نداره كه دنبال direct x 10 و چيزهاي ديگه باشيم
دوستان کارت گرافیک من intelR G33 G31 express chipset family هستش که onborde و فکر کنم 256 باشه.به نظرتون این کارت گرافیک این بازی رو ساپورت میکنه؟اگر نمیکنه چه کارت گرافیکی بگیرم که این بازی رو ون اجرا کنه؟ضمنا مادربورد من g31m-s2c هستش.
نامردا چرا جواب ندادید ؟ منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!روخدااااااااااااااااا
یه کرک و یه ترینر خوب بذارید که ترینره به کرکه بخوره .
جون هرکی دوست دارید سریع و سالم
نوکرم
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)