فينال بازيه قشنگي ميشه اما من با رويارويي تيمها كاري ندارم فقط........
Cristiano Ronaldo
VS
Lionel Messi
فينال بازيه قشنگي ميشه اما من با رويارويي تيمها كاري ندارم فقط........
Cristiano Ronaldo
VS
Lionel Messi
منچستر اگه ده نفر دفاع نکنه شکست بدی رو از بارسلونا میخوره مطمئن باش.
درکش اونقدرها سخت نیست. خودتون جواب دادید. طرفدار بارسا و بایرن هستم. البته شدت بایرنش کمه. از کودکی طرفدار بایرن بودم و اینم باقیمونده همونه.
من نمیدونم شما چرا از دفاع کردن چلسی ناراحتید !
هر تیمی که مهاجم های شما رو مهار کنه و نذاره گل بزنن ضد فوتبال بازی میکنه و تیم کثیفیه ؟
و اینکه تیمی مرتب پاسهای کوتاه بده و توپ رو وسط زمین در اختیار داشته باشه داره فوتبال تماشاگر پسند بازی میکنه.
مسی بازیکن خوبیه .خوب چند نفر لازمه تا مهارش کنن .این که دلیل ضد فوتبال نیست.
شما به یک حریف مثل رئال احتیاج دارید که بازیکناش بیان بقل والدز بشینن و مسی و آنری برن فوتبال رو به جلو ارائه کنن !
اینی که یک داور بازی رو قضاوت نمیکنه و میخواد خودش نتیجه یک بازی رو تعیین کنه ،این ضد فوتباله !!!!
آخ که من چه حالی میکنم طرفدارای تیمای دیگه که یکی یکی حذف شدند دارن میان گریه میکنن !
بردیا جان با تمام احترامی که برات قائلم میخای بگی لابد حق بارسا نبوده بایرن رو برده دیگه ؟
آخه شما دیگه چی میگین ؟5 تا خوردین !
===
دیگه کم مونده رئالی ها بیان رجز بخونن !
===
لینک دانلود گل اینیستا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منچستر با هر تیمی و هر موقعیتی یه رفتار نشون میده.
هیچ کس جز فرگوسن نمیتونه تیمشو پیش بینی کنه.
وقتی یک مربی خودش رویارویی با بارسلون رو دوست داره داره یعنی اعتماد به نفس و اطمینان کامل از تیمش.
درسته من حرفتو قبول دارم منچستر باید خوب دفاع کنه.ولی نباید ضد حمله منچستر رو دست کم بگیرید.
توی اون بازی بایرن4تا بازیکن اصلیشو نداشتبردیا جان با تمام احترامی که برات قائلم میخای بگی لابد حق بارسا نبوده بایرن رو برده دیگه ؟
بایرن هم بر خلاف بارسا ذخیره های میلیونی نداره که بخواد جای بازیکنای اصلی رو باشون پر بکنه.
ولی بازی برگشت که 2تا ازون4تا برگشتن دیدیم که تیمتون چطوری زمین گیر شده بود و فقط از شانس 1شوت تو چارچوب داشتن که همون رفت توی گل.تازه پویول هم اخراج نشد به خاطر خطای وحشیانش روی ریبری و پنالتی هم گرفته نشد(لابد میخوای بگی ما احتیاجی به بازی کردن نداشتیم چون صعودمون قطعی بود).نمیگم اگه بازی برگشت همه چی طبق انتظار من پیش میرفت بایرن صعود میکرد ولی اگه تیمش هر2بازی کامل بود بارسا برای صعود کارش خیلی سخت بود
فکر هم میکنم درباره بازی با چلسی اصلا حرفی نزنی چون خودت دیدی 4تا پنالتی چه جوری گرفته نشد
بابا حتی ایرلندیا جلوی ایران توی تهران 4تا بازیکن مامور مهار علی کریمی کردن اونوقت شما میگی برای مسی نباید مراقب گذاشت؟
آخ گفتي ضد حمله ياده گل آخر منچستر به آرسنال افتادم به اون ميگن ضد حمله در عرض 2 ثانيه كريس رسيد به محوطه جريمه ...
خيلي دوست دارم بدونم كدوم از مدافع هاي بارسا ميخوان كريس و مهار كنن
پست منو نقل قول کردید. در حالیکه من در صحبت هام حرفی از ضد فوتبال یا تیم کثیف نزدم. چیزی که همه دیدیم دفاع 10 نفره چلسی در بعضی صحنه ها بود. نمی دونم چرا بعضی ها خود بازی رو گذاشتن کنار و صحبت داور رو پیش میکشن. حتی اگر در اون خطاها ظلمی به چلسی شده, خوب که چی؟ موضوع تازه ایه؟ بهتر نبود چلسی با توان خودش سعی می کرد کارو تموم کنه تا چشم داشتن به پنالتی؟
گفتید مهار. نحوه مهار رو هم ذکر کنید بد نیست. جایگیری 8 9 بازیکن بصورت دفاع دو لایه تکنیک جدید, مبتکرانه و هیجان آوری نیست که ازش به نیکی یاد بشه.
موافقم باهات به طور خیلی خفن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)