واقعا همچین امکانی وجود داره؟!
دوست من شما درایور گرافیکت رو آپدیت کردی؟
واقعا همچین امکانی وجود داره؟!
دوست من شما درایور گرافیکت رو آپدیت کردی؟
چنین چیزی وجود نداره!![]()
وجود داره اينقدر مطمئن نباش. اگر بازي هاي زياد يا بازي هايي كه گرافيك بالا نصب كرده باشي مياد پايين.
شما مطمئن نباش عزیزم من خودم تا حالا 5 تا بازی رو هم با هم ریختم. گرافیکشون هم بالا بود. هیچ ربطی به این موضوع نداره.
ربطی نداره دوست عزیز.اینا که قرار نیست به موازات هم اجرا بشن.
چقدر باید صبر کنیم تا شماره بعدی این بازی به بازار بیاد؟
از [havas_1980[/URL وMEHDI عزیز به خاطر اولین پست این تاپیک تشکر می کنم.
برای کسب اطلاع بیشتر نسبت به فرقه شیعه حشاشین که havas_1980 انجمن آدم کشها (که از نظر ترجمه کاملا درست است ) معنی کرده اند به دو لینک زیر بروید تا باز هم یاد شاهزاده ایرانی باز هم در ذهن شما تداعی شود.مخصوصا قزوینی های عزیز که نزدیک الموت زندگی می کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز هم از MEHDI و havas_1980 جان تشکر می کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از بهترین بازی های عمرم رو دارم بازی میکنم.
فقط مشکلش اینه که صحبت های بین بازی خیلی زیاده ! هیچ جوری هم Skip نمیشه. یه ذره اعصب خرد کنه.
یکی ازدوستان لطف کنه بگه که Desmond برای چی به زمان جنگ ها ی صلیبی میره ؟ هدف اون آزمایشگاه چیه ؟
پست اول رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.
تاپيك قسمت جديد بازي
Assassins Creed 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دزموند یکی از نواده های الطیر هست که الطیر هم جزو گروه حشاشین بوده.که زمانش بر می گرده به جنگ های صلیبی.تو بازی می بینید که با یه گروهی به نام تمپلر جنگ و دعوا دارن.اونایی که تو آزمایشگاه هستند به جز اون زنه جزو نوادگان گروه تمپلر هستن.تو مرحله اول می بینید که الطیر و دوستاش میرن توی معبد سلیمان تا قطعه بهشت که یه جور قدرت ماورای داشته رو بیارن بعد می بینن که اعضای تمپلر هم هستن اونجا و بعد هم ماجرا
حالا نوادگان گروه تمپلر میخوان بقیه ی قسمت ها بهشت رو که در سراسر جهان پخش هست رو گیر بیارن برا همین دزموند رو میارن تا با استفاده از دی ان ای بتونن خاطرات جدش رو یعنی الطیر رو ببینن و بفهمن که بقیه ی قطعه ها کجاست.
پس چرا براي من پيش اومده؟
گرافيك شما چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)