خط اول رو متوجه نشدم دقیق...
ولی در مورد خط دوم خوب باید بگم ارزیابیتون ازون تیم خیلی نتیجهگرایانه بوده. درست مثل اینکه دانش آموزی رو فقط براساس نمرهی کتبی امتحان پایانترم ارزیابی کنی.
خط اول رو متوجه نشدم دقیق...
ولی در مورد خط دوم خوب باید بگم ارزیابیتون ازون تیم خیلی نتیجهگرایانه بوده. درست مثل اینکه دانش آموزی رو فقط براساس نمرهی کتبی امتحان پایانترم ارزیابی کنی.
فکر کنم منظور سعید عزیز این بوده که از گذشته های دور تا الان گفته میشه که موجودات فضایی یا ماورایی و ... رو دیدن و دارن می بینن.
موجودات فضایی... میشه یه نمونشو بزارین ما هم ببینیم میخوام ببینم تا حالا که هرچی بوده فتوشاپ و ... و در آخرشم خود سرویس جاسوسی ناسا بوده... حالا نمیدونم دوستان عزیز چجوری دیدن :/
اما من در حیرانم اینکه پروفسور هاوکینگ با وجود تجربیاتش چرا گفت که موجودات فضایی وجود دارن کاش یه مدرکی خوبی می آورد تا همه مردم باورشون بشه آخه این گونه که نمیشه
یکی میگه هست یکی میگه نیست اینجور خرافی میشه ... یعنی ساخته ذهن خود کاربر! که از متاسفانه از علم به دوره ...
البته من نگفتم موجودات فضایی وجود دارن . منظور صحبت ایشون رو رسوندم (حالا نمیدونم درست بوده یا نه )
استیون هاوکینگ هم صحبت های عجیب و غریب کم نداشته . روی همچین صحبت هایی نمیشه حساب کرد .
تا موافق ذهن[خام]مون بیان میکنه ; هاوکینگ میشه تاج سر علم و دانش. اما موقعی که حاصل تحقیقاتش در مورد برونزمینیان [که برخلاف عقیده عده ای جزم اندیش به هیچ وجه نظری شخصی نیست] منتشر میشه ایشون میشه عجیب و غریب گویی که نباید روی گفته هاش حساب کرد.
جامعه آکادمیک در یک قرون وسطای جدید و عمدی بسر میبره.
بنظر این یوفوها سرکاری نمیان ؟
من وجود حیات رو در جایی دیگر از کره زمین نه رد میکنم نه تایید ولی در حال حاضر وجود این یوفوها یا الینها یا هر چیز دیگه بنظر تخیلی و ساخته ذهن بشر میرسه
من زیاد وارد بحث نمیشم چون بنظرم یه جورایی مساله سیاسیه
کلا مسئله ماوراء و تخیل خیلی چیز جالب و پر مخاطبیست از فیلمهای پرفروش هالیوود امریکا گرفته تا فالگیری و جن گیری حرف از غیب زدن در کشور خودمون . اما با یک نگاه دقیق و هوشمندانه میشه به این نتیجه رسید این مسایل پیگانه ها و موجودات فضایی چیزی جز شاخ وبرگ دادن به تخیل و دور نگه داشتن شما از واقعیتهایی که اطرافتون داره اتفاق میوفته نیست . در واقع شما رو به یک نوع هیپنوتیزم و افکار ماورایی میرسونن که از درک واقعیتها و اتفاقات حول و حوش خودتون عاجز بشین و ناخوداگاه بین انتخاب افکار واقعی و ماورایی شما افکار ماورایی رو انتخاب کنین
و البته بخاطر اینکه ذهن انسان اشتیاق عجیب و زیادی برای دنبال کردن ماوراء و تخیل داره به این سمت کشیده میشه
راستش تا اونجایی که به یاد دارم من از افکار و عقاید ایشون نه طرفداری کردم و نه مخالفت . بعضا صحبت های متناقض زیادی از هاوکینگ دیده شده . برای همین با وجود دانش بالایی که ایشون دارن ولی رجوع به صحبت های هاوکینگ بعنوان مدرک در بعضی مواقع سخت میشه.تا موافق ذهن[خام]مون بیان میکنه ; هاوکینگ میشه تاج سر علم و دانش. اما موقعی که حاصل تحقیقاتش در مورد برونزمینیان [که برخلاف عقیده عده ای جزم اندیش به هیچ وجه نظری شخصی نیست] منتشر میشه ایشون میشه عجیب و غریب گویی که نباید روی گفته هاش حساب کرد.
جامعه آکادمیک در یک قرون وسطای جدید و عمدی بسر میبره.
۱. بله پروفسور هاوکینگ گفتن و درست هم گفتن
۲. خیر رخلاف نظر سیامک حرف ایشون مبتنی بر تحقیقات علمی نبوده
در واقع همونطوری که قبلش هم گفتم هم سناریوی ایشون و هم سناریوی خوشبینانهی من و هم همهی فرضهای مختلفی که میشه فقط و فقط یه فرض هستن. تا حالا هیچ شواهدی نداشتیم. منتهی من شخصا هیچ ایرادی در صحبت کردن راجع به این موضوعات نمیبینم. صحبت آقای هاوکینگ هم همین بوده. اصولا خیلی از دانشمندان (بخصوص انواع Atheistش) به این مسئله معتقدن ولی اعتقاد نه از جنس باور بلکه از جنس احتمال. احتمال وجود حیات در پهنهی گیتی خیلی محتمله. احتمال ارتباط اونا با زمین یه مسئلهی جداست و اینجا هرکسی قبول نداره اینو. من دوست دارم راجع بهش تخیل بکنم ولی همیشه حواسم هست که اینا علم نیستند. علم براساس شواهده و با همهی نقصش این تنها دریچهی قابل اطمینان برای دیدن ولو ناقص جهان پیرامونه (به خاطر همون سیستمشه). (تو صفحهی قبل فکر کنم گفتم، اینجا دوباره تکرار نمیکنم)
پ.ن: یکی از افراد مشهور و معتبر دیگهای که باز در این مورد اظهار نظر کرده و من بیشتر از فرضیهی هاوکینگ دوست دارم همون پروفسور ژاپنی فیزیک هست (خیلی هم مشهوره) الان اسمش یادم رفت :( فکر کنم میشو کاکو، آره. بهرحال نه خود پروفسور هاوکینگ نه پروفسور کاکو هیچکدوم نظرشون این نیست که دارن علمی صحبت میکنن!! دو تا دانشمند هستن که خودبخود به مسائل علمی-تخیلی هم علاقمندند و از قضا دو پیشبینی کاملا متفاوت هم دارن![]()
وقتی سطح تکنولوژی یوفوها به اون بالایی باشه که گفته میشه
وقتی زمان مشاهده از گذشته تا به امروز باشه یعنی باید تا به حال آزمون و خطاهای بسیاری رو پشت سر گذاشته باشن
این جمله در رابطه با درصد خطای نسبی این دستگاه های پروازیه
همونطور که گفتم بیشتر به یک آزمایش انسانی میمونه تا گشت و گذار موجودات غیر زمینی در زمین
دوست من ناراحت نشو اما تمام این نتایجی که شما بیان میکنی به دلیل دیگاه مطلق گرایانه شماس
جامعه ی آکادمیک یا هر شخصی از جامعه ی علمی هیچوقت نگفته من حتما درست میگم و دیگران هم باید قبول کنند که درست میگم
همیشه جامعه علمی از طرف همین جامعه زیر سوال رفته و یا تایید شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)