X-VOLT جان
اين خبر رو GAMESPOT درج كرده بود
در ضمن مجبور نيستيم بخريم
چون به بازي كاري نداره
فقط براي ديدن فيلم به كار ميره
X-VOLT جان
اين خبر رو GAMESPOT درج كرده بود
در ضمن مجبور نيستيم بخريم
چون به بازي كاري نداره
فقط براي ديدن فيلم به كار ميره
ممنون به خاطر منبع!
اگه اینطور باشه که شما میگین پس مشکلی نداره، من فکر کردم روی بازیهای X360 هم تاثیر میذاره...
ولی فکرکنم اون دوستمون گفت که تو ویزه نامه نوشتن که قراره بازیا روی blue ray ساخته بشه
آره،من گفتم دوست عزیز.ویژه نامه ی بایت روزنامه خراسان،درباره ی یک بازی صحبت کرده که توسط SILICON KNIGHTS ساخته می شه و منحصرا برای XBOX360 است.در ادامش گفته این بازی جزو معدود بازی های جدید و مطرح کنسول XBOX360 است که روی DVD عرضه می شود.بیشتر بازی های جدید این کنسول روی دیسک های BLU-RAY عرضه می شود که در نتیجه خرید آن در کشور ما بسیار گران تمام می شود.
ویژه نامه ی بایت روزنامه ی خراسان،شماره ی39
اینم لینک فایل pdf:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه نوشته یک بازی جدید برای xbox360
دوست عزيز
از اين منابع زياده
BLU -RAY فرمت انحصاري و در حقيقت تنها برگ برنده جنگ كنسول ها تو اين نسله
كه SONY دلشو رو به اون خوش كرده
و به هيچ وجه حاضر نيست امتيازش رو بفروشه اونم به رقيب خودش MS
كه همينجوري خيلي ازSONY سبقت گرفته
اين درايو هم به عنوان MOVIE PLAYER عرضه ميشه براي MS
اگه بازي ها حجمشون بيشتر از يك DVD 9 بشه ميشه
مثل LOST ODDYSEY كه رو 4 تا DVD براي 360 عرضه شد
بازي هاي گردن كلفت و پر حجم همه به بازار اومدن و نهايت رو يك DVD 9 جا شدن
نمونش GTA 4
سازنده هاي بازي با استفاده از تكنيك هاي فشرده سازي مثل فشرده سازي فايل هاي صوتي
حجم رو ميارن پايين
نمونش هم كم كيفيت كردن صداهاي غير مهم تو بازي هاي مختلفه
مرسی،امیدوارم کردی![]()
آخه اصلا با عقل جور در نمی آد که مایکروسافت یه آپدیتی بده که کنسول های پریمیوم و آرکیدش رو از بازار حذف کنه و تا حالا روی هیچ کدوم از کنسول ها این قابلیت وجود نداشته
من هنوز هم فکر میکنم که این کپی کردن گیم مربوط میشه به چند مگابایت فایل های اساسی که اینستال میشن و سرعت لود بازی ها رو میبرن بالا
در جواب دوستمون هم که می گفتن صدای درایو به علت اینکه نمی چرخه کم میشه باید بگم اگه دیسک نچرخه کنسول از کجا بدونه که دیسک داخلشه یا نه ؟
یا شاید هم فکر کردن که از روی جرم موجود در داخل درایو کنسول پی میبره که داخلش دیسک موجوده .
مدل Premium که حذف شدنش خیلی وقته قطعی شده... (که قراره جاش مدل 60 گیگ PRO وارد بشه)
مدل Arcade هم آینده جالبی نخواهد داشت، چون اصلا هارد نداره و نمیشه این Update رو روش پیاده سازی کرد! (مگر اینکه براش یک هارد بخرن)
در مورد Update پاییز هم در تمام منابع معتبر و مهم، همونطور که قبلا گفته شد، کل بازی نصب میشه رو هارد و 30% از لود بازی کسر میشه...
"صدای درایو هم قطع مـیـشـه"، برای جلوگیری از به وجود آمدن یکسری مشکلات، باید دیسک داخل دستگاه باشه و همین که چند دور بزنه تا دستگاه بشناسه که دیسک با بازی هماهنگی داره، اونوقت دیگه اصلا با دیسک کاری نخواهیم داشت و سرجاش میمونه... (دیگه دلیلی نداره بیخودی تو درایو بچرخه!)
من که شخصا بدجوری منتظر این Update و بازیهای جدید تا ماه نوامبر هستم...![]()
دوستان، بازیهای X360 روی فرمت blu-ray عرضه نخواهد شد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)