ديدن نمى صرفه براشون محدود ب يک گيگ کردن
ديدن نمى صرفه براشون محدود ب يک گيگ کردن
دزدی جدید ایرانسل و دوستان دارای ژن خوب
حتی زحمت ندادن به خودشون که اسم براش انتخاب کنن همین جوری میزنن میره
این بار چهارم که خدماتی به اسم ارزش افزوده یعنی هر جا اسم ارزش افزوده میاد باید جیبت رو محکم بگیری برای این خط فقط فعال میشه با اینکه زمان فعال سازی اصلا سیم کارت حتی روشن هم نبوده اینش جالب ،خلاصه فعال میشه و شارژ رو مثل جاروبرقی که شروع می کنه به جمع کردن و مکیدن تموم می کنه . هر خدماتی ، خندم میگیره ، خدمات میگم خدمات میشنوی ، کدوم خدمات حتی اسم نداره که بدونی کارش چی ، خلاصه کنم هر خدماتی روی خط انجام بدن ناقابل ٣٠٠ رفته دیشب فعال شده ٣٠٠ ، نیم ساعت بعد احتمالا خوش امد گویی کرده ٣٠٠ رفته ، صبح حتما می خواسته صبح به خیر بگه که دوباره ٣٠٠ بره که بنده زودتر از ایشون بیدار شدم و صبح به خیر گفتم بهش ، جالب الان نگاه میکردم حتی پیامک هم نیومده برای فعال و غیر فعال سازی واقعا یعنی اگر آمار شارژت رو نداشته باشی اصلا نمی فهمی که همچنین اتفاقی افتاده.
پشتیانی فقط زحمت غیر فعال سازی رو میتونه برای شما انجام بده و تمام هزینه هایی که رفته واقعا رفته و دیگه بر نمی گرده
به پشتیبانی میگم اگر برای خط خودت این اتفاق بیوفته و واقعا شارژت رو نیاز داشته باشی برای ی تماس اضطراری چه کار میکنی ، از دیوار صدا در اومد از پشتیبانی هم صدا در اومد
خلاصه هنوز که هنوز قرار رسیدگی کنن
دوستان باید لحظه به لحظه خط و به اصطلاح خدمات ارزش افزوده رو چک کنن تا کلاه سرشون نره
با تشکر از ایرانسل و دارندگان ژن خوب
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دقیقا چند بار برای من هم اینجوری شده و سرویس خود به خود فعال میشه و ازت کسر میکنه !
حالا یه مدل جدید برای من اتفاق می افته ! هر بار که اعتبار خط من میاد زیر200-300 تومن کلا میزنه اعتبار شما برای مکالمه کافی نیست ! ولی تو ستاره 141 میبینی نوشته مثلا 300 تومن اعتبار داری :|
من میخوام خطمو دائمی کنم ! ولی میترسم این مسخره بازی ها ادامه پیدا کنه ! برا همین زده به سرم یه سیم کارت جدید بگیرم :|
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان من چیکار کنم؟؟هر شب ساعت یک 300 تومن خدمات ارزش افزوده کم میکنه ,تا حالا چهار بار زنگ زدم پشتیبانی دو بار قول پیگیری دادن و دو بار هم گفتن هیچ خدماتی براتون فعال نیست...جالبه ورژن جدید برنامه ایرانسل من بخش خدمات ارزش افزوده نداره و به بدبختی ورژن قدیمی رو پیدا کردم و نصب کردم حالا تو بخش خدمات ارزش افزوده میگه هیچ خدماتی برای شما فعال نیست اما کماکان ساعت یک شب 300 تومن خدمات ارزش افزوده کم میکنه...حتی از طریق وبسایت هم علاوه بر لغو کلیه پیامها حتی (پیامهای رایگان ) کلیه خدمات مثل کال ویتینگ و دایورت و رومینگ و خلاصه هر چی بود رو غیر فعال کردم..فقط نمایش شماره تماس گیرنده و اینترنت و اون یکی آخری رو نمیدونم چی هست رو فعال گذاشتم..نکته جالب دیگه گزینه ها فارسی هستندو وقتی غیر فعالشون میکنی انگلیسی میشن.. من زبانم خوبه اما EOC سرویس نمیدونم چیه سرچ هم زدم چیزی پیدا نکردم
Last edited by m123f; 02-08-2017 at 11:04.
درود. من قبلن با ایرانسل من برای یکی دعوت دادم و یک روز نت نامحدود گرفیم. حالا امروز دوباره به همون خط واسه لنز دعوت دادم ولی یک گیگ رو نداد. اگر قبلن برای myurancell نت گرفته باشیم الان واسه لنز یک گیگ نمیده؟
میتونی از پشتیبانی شبکه سوال کنی که چرا در فلان ساعت این مبلغ از حسابم کسر شد.
تراکنش لحظه به لحظه رو دارن.
دوستان فیلم های رایگان روی لنز هم ترافیک رایگان داره؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بله
از اعتبار کسر نمیشه ولی اون تایم 10 ساعته هست که از اونا کم میشه
من با خود td ایرانسل دیدم. منظورتون از تایم ۱۰ ساعته، در طول یک ماه هست؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)