سلامی دوباره به دوستان..
آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمی بیشتر بهم کمک کنید..
معافیت برای افسردگی من چقدر طول میکشه؟؟؟؟ اگه بتونم معافیتمو بگیرم در آینده چه مشکل هایی به وجود میاد؟؟ آیا این مشکلات قابل حله یا نه؟؟ هیچ راه حلی نیست؟؟
من گواهینامه دارم و اگه معافیتمو بگیرم میخوام برای پاسپورت در زمان تحصیل دانشگاه اقدام کنم...10 سال بعد برای تمدیدش که مشکلی پیش نمیاد؟؟
توی کارت معافیت سربازی مینویسن برای چی معاف شده؟؟
برای استخدام کار با پارتی حل میشه یا نه؟؟
خیلی دو دل هستم...یه فکر دیگه ای هم که دارم اینه که صبر کنم شهریور بشه تا تو دانشگاه ثبت نام کنم و فعلا معافیت تحصیلی بگیرم و بعد از تموم شدن درسم یک امریه برای کار در مکان های غیر نظامی گیر بیارم و ادامه خدمتمو به این شکل حل کنم....شما این کار من رو چجوری می بینید؟؟؟ آیا این کار خوب و شدنیه یا نه؟؟ یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که برای واریس معافیت میدند یا نه؟؟ امروز رفتم بیمارستان ارتش پیش دکتر اون واریسم رو برای سونوگرافی نوشت..
در مورد جراحی یرقان من در کودکی اگر الان سالم باشم بهم معافیت میدهند یا نه؟؟؟ چقدر احتمال داره سالم باشم و چقدر احتمال داره سالم نباشم؟؟
راستی من پدرم 24 ماه جبهه داره ولی من متولد 74 هستم و شامل نمیشه!! میتونم شناسنامه ام رو یک سال و نیم بزرگ ترش کنم و از کسری 8 ماهه ام استفاده کنم یا نه؟؟؟ و یا اینکه روانپزشک میتونه یه نامه برای یگانی که کسری بدن بنویسه و حال بد منو توضییح بده و اونا هم برای همین استثنا قاعل بشند و کسری ام رو بدند یا نه؟؟؟؟
به نظرتون برای معافی از کدوم یکی شروع کنم بهتره؟؟واریس - افسردگی یا عمل یرقان؟؟ کدوم یکی مشکلاتش در آینده کم تره
راستی من تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی هستم اونجا خیلی خیلی بهم سخت میگذره لااقل اگه میشد برم شعبه تبلیغات خیلی بهتر میشد ولی کسی گوشش بدهکار این حرفا نیست....منی که شرایط خوبی ندارم و میتونم از سه جهت معاف از خذمت یا رزم بشم به یکی از بدترین جا ها فرستادنم..یعنی پارک موتوری...من اونجا نه آرامش جسمی دارم نه آرامش روانی
با اینکه تونستم با فرمانده پارک موتوری حرف بزنم و خودم رو بومی کنم و روزایی که نگهبان نیستم رو برگه شهری بگیرم و برم خونه اما من تو تبریز خدمت میکنم و خودم بچه آذرشهرم....برگه شهری من رو ساعت 6:30 صبح مینویسند ولی فرماندمون میگه حتما و باید حداکثر تا ساعت 6 صبح خودمو برسونم و من هم با زود ترین ماشین بیام دقیقا ساعت 6:30 میرسم پادگان به خاطر همین خیلی از روز های رو نمیتونم برم خونه
حداقل ای کاش میشد جام عوض بشه
به نظر شما بهترین راه کار ها برای خلاصی از خدمت چیه؟؟
واریس؟؟ افسردگی؟؟ عمل جراحی یرقان؟؟ یا معافیت تحصیلی و بعدش امریه گرفتن؟؟؟ پشت کنکور هم هستم ولی امسال نتونستم خوب درس بخونم برای همین فکر کنم باید دانشگاه بدون کنکور یا حدقل پیام نور ثبت نام کنم!!! دانشگاه های بدون کنکور ثبت نامشون از کی شروع میشه؟؟
البته دانشگاه ها فکر کنم تو شهریور ثبت نام میکنند و تا اون موقع یه 4-5 ماهی مونده و من نمیدونم میتونم این 4-5 ماه رو به خوبی بگذرونم یا نه؟!!!
ببخشید کمی زیاد شد خیلی استرس دارم...اگه میشه کمکم کنید