تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3019 از 4105 اولاول ... 2019251929192969300930153016301730183019302030213022302330293069311935194019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,181 به 30,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان..
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کمی بیشتر بهم کمک کنید..
    معافیت برای افسردگی من چقدر طول میکشه؟؟؟؟ اگه بتونم معافیتمو بگیرم در آینده چه مشکل هایی به وجود میاد؟؟ آیا این مشکلات قابل حله یا نه؟؟ هیچ راه حلی نیست؟؟
    من گواهینامه دارم و اگه معافیتمو بگیرم میخوام برای پاسپورت در زمان تحصیل دانشگاه اقدام کنم...10 سال بعد برای تمدیدش که مشکلی پیش نمیاد؟؟
    توی کارت معافیت سربازی مینویسن برای چی معاف شده؟؟
    برای استخدام کار با پارتی حل میشه یا نه؟؟

خیلی دو دل هستم...یه فکر دیگه ای هم که دارم اینه که صبر کنم شهریور بشه تا تو دانشگاه ثبت نام کنم و فعلا معافیت تحصیلی بگیرم و بعد از تموم شدن درسم یک امریه برای کار در مکان های غیر نظامی گیر بیارم و ادامه خدمتمو به این شکل حل کنم....شما این کار من رو چجوری می بینید؟؟؟ آیا این کار خوب و شدنیه یا نه؟؟

یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که برای واریس معافیت میدند یا نه؟؟ امروز رفتم بیمارستان ارتش پیش دکتر اون واریسم رو برای سونوگرافی نوشت..

در مورد جراحی یرقان من در کودکی اگر الان سالم باشم بهم معافیت میدهند یا نه؟؟؟ چقدر احتمال داره سالم باشم و چقدر احتمال داره سالم نباشم؟؟

راستی من پدرم 24 ماه جبهه داره ولی من متولد 74 هستم و شامل نمیشه!! میتونم شناسنامه ام رو یک سال و نیم بزرگ ترش کنم و از کسری 8 ماهه ام استفاده کنم یا نه؟؟؟ و یا اینکه روانپزشک میتونه یه نامه برای یگانی که کسری بدن بنویسه و حال بد منو توضییح بده و اونا هم برای همین استثنا قاعل بشند و کسری ام رو بدند یا نه؟؟؟؟

به نظرتون برای معافی از کدوم یکی شروع کنم بهتره؟؟واریس - افسردگی یا عمل یرقان؟؟ کدوم یکی مشکلاتش در آینده کم تره

راستی من تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی هستم اونجا خیلی خیلی بهم سخت میگذره لااقل اگه میشد برم شعبه تبلیغات خیلی بهتر میشد ولی کسی گوشش بدهکار این حرفا نیست....منی که شرایط خوبی ندارم و میتونم از سه جهت معاف از خذمت یا رزم بشم به یکی از بدترین جا ها فرستادنم..یعنی پارک موتوری...من اونجا نه آرامش جسمی دارم نه آرامش روانی
    با اینکه تونستم با فرمانده پارک موتوری حرف بزنم و خودم رو بومی کنم و روزایی که نگهبان نیستم رو برگه شهری بگیرم و برم خونه اما من تو تبریز خدمت میکنم و خودم بچه آذرشهرم....برگه شهری من رو ساعت 6:30 صبح مینویسند ولی فرماندمون میگه حتما و باید حداکثر تا ساعت 6 صبح خودمو برسونم و من هم با زود ترین ماشین بیام دقیقا ساعت 6:30 میرسم پادگان به خاطر همین خیلی از روز های رو نمیتونم برم خونه
    حداقل ای کاش میشد جام عوض بشه

به نظر شما بهترین راه کار ها برای خلاصی از خدمت چیه؟؟
    واریس؟؟ افسردگی؟؟ عمل جراحی یرقان؟؟ یا معافیت تحصیلی و بعدش امریه گرفتن؟؟؟ پشت کنکور هم هستم ولی امسال نتونستم خوب درس بخونم برای همین فکر کنم باید دانشگاه بدون کنکور یا حدقل پیام نور ثبت نام کنم!!! دانشگاه های بدون کنکور ثبت نامشون از کی شروع میشه؟؟
    البته دانشگاه ها فکر کنم تو شهریور ثبت نام میکنند و تا اون موقع یه 4-5 ماهی مونده و من نمیدونم میتونم این 4-5 ماه رو به خوبی بگذرونم یا نه؟!!!
    ببخشید کمی زیاد شد خیلی استرس دارم...اگه میشه کمکم کنید

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

فعلا پیامک دادن به بنده از 4 شدی 6
    شما چ زمانی دفترچه پست کردین؟
    من تو سایت نظام وظیفه زده 4
    شما چک کردین؟سایت نظام وظیقه رو

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

برای منم همین جوره
    تاریخ اعزامتون تغییر نکرده؟
    تاریخ ارسال مدارک به پلیس +۱۰ که اسفند ۹۳ بود اما تاریخ بروزرسانی سایت برج ۱ سال ۹۴ هست،
    بروزرسانی بعدی کیه؟ احتمالش هست تو بروزرسانی بعدی درست بشه؟
    داداش شما تو همین سایت اعزامت چ تاریخی هست؟
    کی دفترچه پست کردی؟
    من اعزام مجددم 7 ماه خدمت کردم،تو سایت هم زده اعزامم برج4

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم ازتون،
    میگم دوست عزیز این سایت هر چند وقت یه بار معمولا پروفایل سربازا رو آپدیت میکنه؟
    الان زده آخرین بروزرسانی ۹۴/۰۱/۲۲
    فکر کنم هر ماه اپدیت بشه

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

داداش شما تو همین سایت اعزامت چ تاریخی هست؟
    کی دفترچه پست کردی؟
    من اعزام مجددم 7 ماه خدمت کردم،تو سایت هم زده اعزامم برج4
    اعزامم توی همین سایت زده ۰۴/۰۱
    دفترچه رو اوایل اسفند ۹۳ پست کردم،
    سوابق خدمت قبلی رو واسه شما تو سایت چطوری مینویسه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

برای منم همین جوره
    اعزامم توی همین سایت زده ۰۴/۰۱
    دفترچه رو اوایل اسفند ۹۳ پست کردم،
    سوابق خدمت قبلی رو واسه شما تو سایت چطوری مینویسه؟
    اره منم اوایل اسفند پست کردم
    مث شما میزنه واسه منم. روی برگ سبز سوابق خدمتیت زده دیگه مشکلی نیست
    به شامانه گویا هم زنگ بزنی ب مشاور کد ملی رو بگو بهت میگه سوابق خدمتیت رو

خدا کنه نندازنمون شهریور والا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

اره منم اوایل اسفند پست کردم
    مث شما میزنه واسه منم. روی برگ سبز سوابق خدمتیت زده دیگه مشکلی نیست
    به شامانه گویا هم زنگ بزنی ب مشاور کد ملی رو بگو بهت میگه سوابق خدمتیت رو

خدا کنه نندازنمون شهریور والا
    توی برگه سبز واسه من سوابق خدمتی رو زده ندارد. رفتم نظام وظیفه بهم گفتم توی برگه سفید سوابق خدمتیت میاد.
    میگم شماره سامانه ی گویا چنده ؟ چه ساعتی باید زنگ بزنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

برای منم همین جوره
    توی برگه سبز واسه من سوابق خدمتی رو زده ندارد. رفتم نظام وظیفه بهم گفتم توی برگه سفید سوابق خدمتیت میاد.
    میگم شماره سامانه ی گویا چنده ؟ چه ساعتی باید زنگ بزنم ؟
    ساعت 8 صبخ بزن یکمم طول میکشه صبر کن به دختره شمار ملی رو بگو ت بهت میگه
    شما باید میرفتی از نظام وظیفه استعلام میگرفتی رمانی ک می خواستی دفترجه پست کنی، مهر و تاییدش میکردن پلیس 10 هم برات رد میکرد
    096480 باید این باشه امیدوارم اشتباه نکرده باشم، راسی تاریخ اغزامتم بپرس ازش

10. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان..
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کمی بیشتر بهم کمک کنید..
    معافیت برای افسردگی من چقدر طول میکشه؟؟؟؟ اگه بتونم معافیتمو بگیرم در آینده چه مشکل هایی به وجود میاد؟؟ آیا این مشکلات قابل حله یا نه؟؟ هیچ راه حلی نیست؟؟
    من گواهینامه دارم و اگه معافیتمو بگیرم میخوام برای پاسپورت در زمان تحصیل دانشگاه اقدام کنم...10 سال بعد برای تمدیدش که مشکلی پیش نمیاد؟؟
    توی کارت معافیت سربازی مینویسن برای چی معاف شده؟؟
    برای استخدام کار با پارتی حل میشه یا نه؟؟
    خیلی دو دل هستم...یه فکر دیگه ای هم که دارم اینه که صبر کنم شهریور بشه تا تو دانشگاه ثبت نام کنم و فعلا معافیت تحصیلی بگیرم و بعد از تموم شدن درسم یک امریه برای کار در مکان های غیر نظامی گیر بیارم و ادامه خدمتمو به این شکل حل کنم....شما این کار من رو چجوری می بینید؟؟؟ آیا این کار خوب و شدنیه یا نه؟؟ یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که برای واریس معافیت میدند یا نه؟؟ امروز رفتم بیمارستان ارتش پیش دکتر اون واریسم رو برای سونوگرافی نوشت..
    در مورد جراحی یرقان من در کودکی اگر الان سالم باشم بهم معافیت میدهند یا نه؟؟؟ چقدر احتمال داره سالم باشم و چقدر احتمال داره سالم نباشم؟؟
    راستی من پدرم 24 ماه جبهه داره ولی من متولد 74 هستم و شامل نمیشه!! میتونم شناسنامه ام رو یک سال و نیم بزرگ ترش کنم و از کسری 8 ماهه ام استفاده کنم یا نه؟؟؟ و یا اینکه روانپزشک میتونه یه نامه برای یگانی که کسری بدن بنویسه و حال بد منو توضییح بده و اونا هم برای همین استثنا قاعل بشند و کسری ام رو بدند یا نه؟؟؟؟
    به نظرتون برای معافی از کدوم یکی شروع کنم بهتره؟؟واریس - افسردگی یا عمل یرقان؟؟ کدوم یکی مشکلاتش در آینده کم تره
    راستی من تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی هستم اونجا خیلی خیلی بهم سخت میگذره لااقل اگه میشد برم شعبه تبلیغات خیلی بهتر میشد ولی کسی گوشش بدهکار این حرفا نیست....منی که شرایط خوبی ندارم و میتونم از سه جهت معاف از خذمت یا رزم بشم به یکی از بدترین جا ها فرستادنم..یعنی پارک موتوری...من اونجا نه آرامش جسمی دارم نه آرامش روانی
    با اینکه تونستم با فرمانده پارک موتوری حرف بزنم و خودم رو بومی کنم و روزایی که نگهبان نیستم رو برگه شهری بگیرم و برم خونه اما من تو تبریز خدمت میکنم و خودم بچه آذرشهرم....برگه شهری من رو ساعت 6:30 صبح مینویسند ولی فرماندمون میگه حتما و باید حداکثر تا ساعت 6 صبح خودمو برسونم و من هم با زود ترین ماشین بیام دقیقا ساعت 6:30 میرسم پادگان به خاطر همین خیلی از روز های رو نمیتونم برم خونه
    حداقل ای کاش میشد جام عوض بشه
    به نظر شما بهترین راه کار ها برای خلاصی از خدمت چیه؟؟
    واریس؟؟ افسردگی؟؟ عمل جراحی یرقان؟؟ یا معافیت تحصیلی و بعدش امریه گرفتن؟؟؟ پشت کنکور هم هستم ولی امسال نتونستم خوب درس بخونم برای همین فکر کنم باید دانشگاه بدون کنکور یا حدقل پیام نور ثبت نام کنم!!! دانشگاه های بدون کنکور ثبت نامشون از کی شروع میشه؟؟
    البته دانشگاه ها فکر کنم تو شهریور ثبت نام میکنند و تا اون موقع یه 4-5 ماهی مونده و من نمیدونم میتونم این 4-5 ماه رو به خوبی بگذرونم یا نه؟!!!
    ببخشید کمی زیاد شد خیلی استرس دارم...اگه میشه کمکم کنید
    روند پزشکی برای هر معافیتی در حال حاضر سخت شده و این سخت گیری شاید در خصوص بیماری افسردگی نیز بیشتر باشه،اینکه چقدر طول میکشه تا نتیچه کمیسیون مشخص شود به میزان بیماری مرتبط است شاید در ابتدا برای شما یک دوره طول درمان تجویز شود و سپس میزان بهبود یا پیشرفت بیماری ارزیابی شود در ابتدا شاید سوالتی مثل : (آیا گوشه گیر هستی؟ پرونده پزشکی دارید؟ چه داروی خاصی مصرف می کنید؟ ایا ت به حال اقدام به خود زنی یا خودکشی داشتی؟ آیا بدنت را بریدی؟ کجا؟ مواد مصرف می کنی؟و... ) از شما پرسیده می شود (البته این سوالها را سربازی که برای افسردگی اقدام کرده بود می گفت). بعد از ان از شما نوار معز و تست های دیگر می گیرند.
    اما در مورد عواقب این معاقیت این بیماری در دسته بیماری اعصاب روان است :
    بند2- اختلالات خلقي :
    الف)ابتلا به بيماري دوقطبي نوع يك در هر مرحله و فاز : معاف دائم
    ب) اختلال افسردگي اساسي : معاف دائم
    ج) انواع اختلال خلقي افسردگي خفيف (ديس تايمي و سايكلو تايمي ) ، اختلال خلقي دو قطبي نوع دوّم (هايپومانيا) در صورتيكه با دارو تحت كنترل بوده و يا تهديد كننده خود و اطرافيان نباشد : معاف از خدمات رزمي
    د) در صورتيکه حداقل شش ماه از حمله حاد(اولين حمله حاد مانيا) و افسردگي گذشته باشد و هيچگونه علامتي نداشته باشد : معاف از خدمات رزمي
    بنابراین فکر کنم که کارت معافیت قرمز خواهد داشت که یکبار قبلا از محدودیت های ان گفته بودم.
    در مورد واریس هم تا شما سنوگرافی نکنید و میزان ان مشخص نشود نمی توان نظری داد، اما در مورد یرقان ، اگر ثابت شود(توسط سنوگرافی)که در عملی در بچگی داشتید بخشی از اعضای داخلی شما برای درمان برداشته شده باشد و با توجه به میزانی در قانون معافیت امده است می توانید معافیت بگیرید.
    از بین این سه بیماری ان طور که قبلا گفتید ابتدا افسردگی سپس جراحی یرقان و انتها هم واریس
    در مورد کسری جهبه هم پزشک بیمارستان هیچ کاره است در ضمن اطلاعات سن و تاریخ تولد شما در نظام وظیفه موجوده و دستکاری شناسنامه شاید عواقبی برای شما داشته باشد،
    راه برای رهایی از خدمت نیست افراد زیادی همیشه سعی می کنند به هر نحوی معافیتی بگیرند اما اکثر انها در پایان به خدمت می روند و ان را با همه سختی هاش تمام می کنند ، کلا تحصیل کردن هدف خوبیه و هم اینکه چند سال معافیت خواهید داشت اما شاید چند سال بعد خدمت سختر و طولانی تر شود
    فکر کنم شما راننده در یگان هستید ، اگر این طور باشه حداقل از لحاظ کارهای فیزیکی گه دیگر سربازان انجام می دهند لااقل معاف هستید ، اگر راننده روحانی عقیدتی هستید(فرمانده عقیدتی ) درباره شعبه تبلیغات با ان صحبت کنید همچنین می توانید ملاقات حضوری با فرماندهی پادگان داشته باشید. همین که در نزدیکی محل سکونت خودتون هستید بهترین شانس خدمتی رو داشتید ساعت ورود شما نسبت به تمام سربازانی که در پادگانی من خدمت می کردم بسیار بهتره ( انها ساعت ۵:۴۵ صبح باید در یگان می بودند) سعی کنید دوستان خوبی در یگان یا پادگان پیدا کنید تا از تنهایی و گوشه گیری خارج شوید و هم کسی باشه بتوانید با ان راحت درد و دل کنید.
    همیشه سعی کنید سرباز صادقی باشید و از تقبل مسولیت هراسی هم نداشته باشید ، به چشم بارها دیدم که سربازانی که این دو خصلت رو داشتند نزد فرمانده یگان ها عزیز بودند و خدمت راحتی نسبت به بقیه داشتند .

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان بنده برام SMS از 981100 اومده گفته اعزامت افتاده برج 6 یعنی قبلا برج 4 بود الان این صحت داره منظورم شماره SMS هست. سرکاری نیس.؟
    درسته . برای رفیقم صبح این پیام اومده بود و از برج 4 افتاد برج 6 اعصابشم داغون شد. رفته بود پلیس بعلاوه ده ، گفته بود یه عده رو نظام وظیفه برا برج 4 و 6 جا به جا کرده

14. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •