تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3019 از 4428 اولاول ... 2019251929192969300930153016301730183019302030213022302330293069311935194019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,181 به 30,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه HΟSSEIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

2مگ شبانه چند سرعت میده ؟
    از سایت هایی که سرور داخل کشور باشن تا 500 هست و خارج کشور هم تا 300 هستش !

2. این کاربر از HΟSSEIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از سایت هایی که سرور داخل کشور باشن تا 500 هست و خارج کشور هم تا 300 هستش !
    اینجوری که 128 خودم سرعتش بهتره

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

2مگ شبانه چند سرعت میده ؟
    اینا سیستمشون اینجوریه که سرعتای بالاتر اولویت بیشتری دارن و زمان افت سرعت سرویسای بالاتر کمتر سرعتشون افت میکنه....
    شما با 128 هر چی بگیری 2 مگ چند برابر بیشتره (نمیدونم دقیق چقدره ولی فکر کنم 10 برابر باشه) البته طبیعتاً حداکثر سرعت توی پارس 8 مگابیته (یعنی 1 مگابایت)

5. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما احتمالا مرکز مخابراتی خلوتی داری که با 128 همچین سرعت دانلود شبانه ای داری
    والا با 128 همچین سرعتی نمیدن بهترین سرویس برای دانلود شبانه همونطور که دوستان اشاره کردن 2 مگ هستش
    ---------------------------------
    آقا من یه چیزی هم متوجه شدم تو سرویسهای محدود وقتی ترافیک شما میاد زیر یه گیگ سرعت شبانه افتضاح میشه
    حالا اگه گیگ اضافه خریداری کنی یا سرویس رو تمیدید کنی(کلا پول بدی دیگه) سرعت دوباره خوب میشه
    من چند شب بود سرعت دانلود شبانم افتضاح شده بود هر چی صبر کردم تغییری نکرد دیشب تمدید کردم
    سرعت شبانه چسبیده بود به سقف تا صبح با 900 دانلود میکرد

7. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینطور که نشون دادید هیچ فرقی بین 512 محدود و 2 مگ محدود نیست همگی سرعت بالاست و ظاهرا میشه درخواست داد تا روی چند ببندند

من برای دانلود شبانه می خوام دوستان کدام رو پیشنهاد می کنند 512 / 2 مگ ؟
    چرا دوست عزیز خیلی فرق داره البته تو سرعت دانلود شبانه فرق داره تو روزانه زیاد تاثیری نداره
    128 رو روی 9مگ نمیبندن ولی سرویسهای بالاتر رو چرا
    برای دانلود شبانه سرویس 2مگ بهترین سرویسه

9. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما احتمالا مرکز مخابراتی خلوتی داری که با 128 همچین سرعت دانلود شبانه ای داری
    والا با 128 همچین سرعتی نمیدن بهترین سرویس برای دانلود شبانه همونطور که دوستان اشاره کردن 2 مگ هستش
    ---------------------------------
    آقا من یه چیزی هم متوجه شدم تو سرویسهای محدود وقتی ترافیک شما میاد زیر یه گیگ سرعت شبانه افتضاح میشه
    حالا اگه گیگ اضافه خریداری کنی یا سرویس رو تمیدید کنی(کلا پول بدی دیگه) سرعت دوباره خوب میشه
    من چند شب بود سرعت دانلود شبانم افتضاح شده بود هر چی صبر کردم تغییری نکرد دیشب تمدید کردم
    سرعت شبانه چسبیده بود به سقف تا صبح با 900 دانلود میکرد
    از اکسپرس لیچ دانلود میکردی؟
    ============
    ولی بعید میدونم...
    اون مشکل قطع و وصل شدن رو که داره البته.....
    دیشب سرعت بعد از چند روز مشکلات درست شده بود... شاید به نظرت اینطوری رسیده....
    البته شاید هم تو سیستم جدیدشون اینجوری شده باشه باید بچه ها تست کنن تا معلوم بشه...
    Last edited by netstat; 14-04-2014 at 14:24.

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

دوستان من از شاتل سرویسه آرتشو دارم و تقریبا دهنم سرویس شده چون حجمه دانلودم بالاست ( ماهی 100 تا 150 گیگ ) و از شاتل هم حقه باز تر و دروغگو تر ندیدم .

با صحبت دوستمون Erfandotm بر این شدم که بیام از پارس بگیرم و البته خودم رو درگیره سرویس های محدود کنم. از پارس هم هیچ آشنایی ندارم. زحمته پاسخ سوالات رو میکشید ؟

1- من بخوام دانلود بالا داشته باشم ، باید بگم روی چند ببندن سرویسم رو ؟ 2 مگ ؟
    2- قیمته 2 مگ با کد سرویسه POL-2048-4G زده ماهی 24 تومن اما 512 با کده POL-512-30G رو زده ماهی 63 تومن. این فرق فقط به خاطره حجمه دانلوده 30 گیگیه ؟ و فکر می کنید همین 2 مگه 24 تومنی جواب دانلوده ماهیانه 150 گیگیه من رو بده ؟
    3- سرعته 2 مگ واسه شبانه رو چند میره ؟ ( من مخابرات غریبی ام اگه کسی این سمت سرویس داره )
    4- یعنی از ساعته 2 تا 7 هر چی بگیری گرفتی بدون هیج محدودیته سرعتی ، دریافته پولی و هزار جور شل کن سفت کن ؟؟
    5- دوستان فکر می کنند پارس هم مثله شاتل محدودیت بگذاره رو سرویسه شبانه اش و عملا واسه ما که شاتلی بودیم بشه همون آش و کاسه ی قبلی ؟
    6- واسه گرفتنه 2 مگ مدرک چی خواستند که بدیم بهشون و اینکه از زمانه درخواست چند روز طول کشید که وصل کنند ؟

زیاد شد سوالا مرسی
    Last edited by zaza2z; 14-04-2014 at 14:33.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از اکسپرس لیچ دانلود میکردی؟
    ============
    ولی بعید میدونم...
    اون مشکل قطع و وصل شدن رو که داره البته.....
    دیشب سرعت بعد از چند روز مشکلات درست شده بود... شاید به نظرت اینطوری رسیده....
    نه اکسپرس لیچ نبود یه سایت خارجی بود حالا امشب از rapidgator تست مکینم ببینم چه جوریه
    نه اتفاقا اون مشکل قطع ووصلی رو دیشب نداشتم یه تیکه با سرعت بالا دانلود میکرد با سایت ایرانی هم تست کردم با 600 دانلود میکرد
    حالا نمیدونم شاید هم اتفاقی دیشب سرعتا درست شده ولی من چند شب بود که سرعت شبانم خراب شده بود
    این مورد رو دوستانی که محدود دارن تست کنن یه مقدار که ترافیکتون پایین اومد یه گیگ ترافیک بخرین ببینین تاثیری تو شبانه داره؟
    من دیشب چون فکر میکردم سرعت خرابه چیزی واسه دنلود نذاشتم ولی اگه دقت کنی از ساعت 3 تا4:10 حدود 2.5 گیگ زدهبعد از اون هم دیگه لیست دانلود تموم شده وسیستم خاموش شده

14. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بله محدود عرض کردم ، یعنی 256 / 512 محدود کفایت می کنه و سرویس 2 مگ نگیرم ؟ ( شبانه ها سرعت دانلود یکی هست ؟ )
    مهمترین نکته اینه که منطقه با منطقه فرق میکنه! راستش من که شبانه رو معمولا تا بالاترین سرعت میتونم بگیرم (منهای یک ساعت اول! بین 2 تا 3)
    برای من فرقی نمیکرد سرعت اسمی سرویس ها توی سرعت شبانه! من سرویسها رو فقط به خاطر مقدار حجم روزانه اشون انتخاب میکنم چون شبانه اشون برام مثل همه! البته یه نکته ای هم هست! من خطم روی 4 مگه! شاید اگه 9 مگ بودم میتونستم تفاوت رو ببینم ولی خوب الان با 4 مگ من همیشه کل پهنای باند رو میتونم استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه اکسپرس لیچ نبود یه سایت خارجی بود حالا امشب از rapidgator تست مکینم ببینم چه جوریه
    نه اتفاقا اون مشکل قطع ووصلی رو دیشب نداشتم یه تیکه با سرعت بالا دانلود میکرد با سایت ایرانی هم تست کردم با 600 دانلود میکرد
    حالا نمیدونم شاید هم اتفاقی دیشب سرعتا درست شده ولی من چند شب بود که سرعت شبانم خراب شده بود
    این مورد رو دوستانی که محدود دارن تست کنن یه مقدار که ترافیکتون پایین اومد یه گیگ ترافیک بخرین ببینین تاثیری تو شبانه داره؟
    من دیشب چون فکر میکردم سرعت خرابه چیزی واسه دنلود نذاشتم ولی اگه دقت کنی از ساعت 3 تا4:10 حدود 2.5 گیگ زدهبعد از اون هم دیگه لیست دانلود تموم شده وسیستم خاموش شده
    منظورم از قطع و وصل شدن موج دندان اره ای!!!! نبود ... منظورم اون باگ سیستم بود که اگه از یه گیگ کمتر داشته باشی هی سر یه حجم مشخصی قطع میکنه...
    آره ... باید بچه ها تست کنن...
    حالا خدا کنه درست شده باشه حداقل....
    در ضمن:
    Last edited by netstat; 14-04-2014 at 14:53.

17. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •