تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3019 از 3195 اولاول ... 20192519291929693009301530163017301830193020302130223023302930693119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,181 به 30,190 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، مرسی از کمکتون
    منم از همین روش همیشه رایت می کنم ، نمیدونم چرا ایندفه اینجوری میشه ، رایترم HP و SONY هست DVD T_GATE استفاده میکنم با برنامه imgbunr2.5.6 بازی تا 100% رایت میکنه ولی verify نمیکنه بعد هم که میزارم تو xbox اصلا کار نمیکنه و dvd رو نمیشناسه ، حالا چی کار کنم
    مرسی
    شما تیک Verify رو بردارید

من همیشه بدون Verify راحت رایت میکنم بازیارو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما تیک Verify رو بردارید

من همیشه بدون Verify راحت رایت میکنم بازیارو...
    بدونه verify هم امتحان کردم اما باز هم کار نمیکنه ، 100% رایت میشه اما نمی دونم چرا تو xbox که میزارم کار نمی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، مرسی از کمکتون
    منم از همین روش همیشه رایت می کنم ، نمیدونم چرا ایندفه اینجوری میشه ، رایترم HP و SONY هست DVD T_GATE استفاده میکنم با برنامه imgbunr2.5.6 بازی تا 100% رایت میکنه ولی verify نمیکنه بعد هم که میزارم تو xbox اصلا کار نمیکنه و dvd رو نمیشناسه ، حالا چی کار کنم
    مرسی
    من هم از همون ورژن استفاده میکنم و رایترم هم سونیه(optiarc) . من از dvd معمولی (بدون برند) استفاده میکنم. اصولا اگه شما رایتر liteon با کاستم فرمور burner max نداشته باشی قبل از این که رایت شروع شه یه پیغام میگیری که تمام محتوای ایمیج روی دی وی دی جا نمیشه و باید truncate رو انتخاب کنی (فقط باز های جدید). در این صورت 97 درصد ایمیج روی دیسک رایت میشه ولی بازی کاملا قابل اجراست (نمیدونم چرا!). شما واسه امتحان هم که شده یه ایمیج از رو یه بازی که کار میکنه بگیر و رایتش کن تا مطمئن شی ایراد از ایمیج های جدیدته یا نحوه یا ابزار رایت. راستی داشبرد شما چه ورژنیه؟
    من تا همین حد میتونم کمکت کنم شرمنده. اگه این سوالو تو تاپیک مخصوصش بپرسی احتمالا جواب های دقیق تری میگیری.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم از همون ورژن استفاده میکنم و رایترم هم سونیه(optiarc) . من از dvd معمولی (بدون برند) استفاده میکنم. اصولا اگه شما رایتر liteon با کاستم فرمور burner max نداشته باشی قبل از این که رایت شروع شه یه پیغام میگیری که تمام محتوای ایمیج روی دی وی دی جا نمیشه و باید truncate رو انتخاب کنی (فقط باز های جدید). در این صورت 97 درصد ایمیج روی دیسک رایت میشه ولی بازی کاملا قابل اجراست (نمیدونم چرا!). شما واسه امتحان هم که شده یه ایمیج از رو یه بازی که کار میکنه بگیر و رایتش کن تا مطمئن شی ایراد از ایمیج های جدیدته یا نحوه یا ابزار رایت. راستی داشبرد شما چه ورژنیه؟
    من تا همین حد میتونم کمکت کنم شرمنده. اگه این سوالو تو تاپیک مخصوصش بپرسی احتمالا جواب های دقیق تری میگیری.
    ورژن دستگاه lt2 هست داشبورتشم آخرینش هست من بازی های battlefield-3 و call of duty modern warfare 3 و driver san francisco و با همین رایتر و رو همین dvd ها رایت کردم و هیچ مشکلی نداشت (dvdهای منم روش مارک نداره کلا یه برچسب سفید روشه ) حالا نمی دونم چرا این بازی ها اینجوری میشه !!!
    آخه یه دونه ایمیج که نیست هر7تاش ایجوری میشه . آنتی ویروسمم خاموش کردم از اینترنت قطع شدم هر کاری تست کردم اما نمی دونم چرا کار نمی کنه فقط موندم که 100% رایت میشه و کار نمی کنه
    لطفا کمک کنید خسته شدم بس که dvd هامو ریختم دور
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

ورژن دستگاه lt2 هست داشبورتشم آخرینش هست من بازی های battlefield-3 و call of duty modern warfare 3 و driver san francisco و با همین رایتر و رو همین dvd ها رایت کردم و هیچ مشکلی نداشت (dvdهای منم روش مارک نداره کلا یه برچسب سفید روشه ) حالا نمی دونم چرا این بازی ها اینجوری میشه !!!
    آخه یه دونه ایمیج که نیست هر7تاش ایجوری میشه . آنتی ویروسمم خاموش کردم از اینترنت قطع شدم هر کاری تست کردم اما نمی دونم چرا کار نمی کنه فقط موندم که 100% رایت میشه و کار نمی کنه
    لطفا کمک کنید خسته شدم بس که dvd هامو ریختم دور
    مرسی
    اگه آخرین داشبورد رو داری اون اون سه تا بازی که بالا گفتی هم دیگه نباید اجرا شن. یه تستی بکن. احتمالا باید بازی burner max بگیری یا رایتر جدید بگیری. (ممکنه مشکلت از جای دیگه باشه. من از هیچ کدوم از حرفایی که تو این پست گفتم کاملا مطمئن نیستم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه آخرین داشبورد رو داری اون اون سه تا بازی که بالا گفتی هم دیگه نباید اجرا شن. یه تستی بکن. احتمالا باید بازی burner max بگیری یا رایتر جدید بگیری. (ممکنه مشکلت از جای دیگه باشه. من از هیچ کدوم از حرفایی که تو این پست گفتم کاملا مطمئن نیستم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داشبوردم 2.0.13604.0 هست ، نمیشه با همین رایتر ها رایت کنم ؟ اگه قرار باشه که کلی پول بدم رایتر بخرم تو این گرونی که همون بازی رو بخرم به صرفه تره ، شما تا حالا همچین مشکلی نداشتی ؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان از جواب های مفیدتون خیلی ممنون
    فقط یه سوال دیگه داشتم.چطور بازی هایی مثل i am alive تو لایو برای فروش هست اما evil و silent hill نیستن؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

فقط یه سوال دیگه داشتم.چطور بازی هایی مثل i am alive تو لایو برای فروش هست اما evil و silent hill نیستن؟
    بستگی به اکانتتون داره ، مثلا اکانت لایوی که کشورش روی آلمان ست شده توش اویل کد ورونیکا نیست ، ولی مال انگلیس هست .
    دلیلش ممنوعیت فروش اون بازی ها در اون کشور به خصوصه .

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید من بازی های

1- Asuras Wrath XBOX360
    2- Kingdoms Of Amalur Reckoning-
    neverdead 3-
    4- final-fantasy-xiii-2
    رایت کردم اما وقتی میزارم تو xbox ارور می ده ولی بازی رو کاملا رو هارد نصب میکنه ولی باز هم نمی ره تو بازی و ارور می ده :
    Unrecognized disc
    this disc is unreadable
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

i am alive یه بازی آرکیده. کلا برای xbox live arcade طراحی شده و رو دیسک فروخته نمیشه. قیمتش هم یک چهارم یا کمتر از بازی های غیر لایوه (retail) . از این بازی های آرکید خیلی زیاده مثل ms. sposion man. بازی های ریتیل از دو سال پیش به بعد به لایو اضافه شدن. سایلنت هیل و اویل جدید هم اگه رو لایو نیستن به زودی اضافه میشن. بعضی بازی های قدیمی شاید هیچ وقت نیان رو demand. در ضمن قیمت بازی های قدیمی تر رو لایو چند برابر قیمت واقعی بازی هاست.

12. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •