سلام دوستان من هنوز سه گیگ ترافیک رایگان رو در یافت نکردم تمام شرایط لازم رو هم دارم به نظر شا چه کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان من هنوز سه گیگ ترافیک رایگان رو در یافت نکردم تمام شرایط لازم رو هم دارم به نظر شا چه کنم؟
البته با محاسبات من میشه 150 گیگ
احتمالا گفتن چون 3 گیگ اکوها رو زودتر دادن مال آرت ها رو هم زود تر بدن دیگه
روزی حداکثر 11 گیگ میشه .
البته به احتمال زیاد کانتر پنج شنبه و جمعه و شب ها مثل معمول کار نمی کنه . پس دیگه عمرا به محدودیت نزدیک هم بشیم.
دوستان بهتره دعا کنیم این محدودیت مسخره ای که از دهه زجر به این ور داشتیم رو حداقل برا این 13 روز بردارن و بزارن این کاربرایی که توی عید به طور ثابت دارن راضی بشن بعد یه ماه و نیم
اینترنت پر سرعت به رحمت ایزدی پیوست!!
و دایل آپ همچنان زنده ست!
کسی جواب ما رو نمیده ؟ انگار یه روزه اینترنت دارین که از این هدیه 13 روزه اینقد ذوق زده اید . بابا اینها به اندازه اینترنت8 مگ دارن پول میگیرن اینترنت512 ارت میدن حالا این 13 روز ارت 7 که چیزی نیست . این سوالام
"
من الان 128 اکو 6 ماهه دارم دو ماه هم گذشته اگه بخوام 512 یا 1 مگ اکو بگیرم چطوری حساب میشه کسی میتونه راهنمای کنه ؟
دوستان شاتل اکو یه مگ میده (ترجیحا خوزستان) ماهی چند ؟ 6 ماه چند ؟ شبانه دانلود رایگان داره ؟
"
بیخیال پسر !!! روزی ۱۱ گیگ !!!. لینک از کجا بیاریم اونوقت
. کسایی که احتمالا برا این ۱۳ روز لینک کم میارن یه سر به پروفایل من بزنن
.
میگم حالا چه حالی میده زبونم لال ، گوش شاتل کر ... سر قضیه ی سرعت دانلود یه حالگیری اساسی بکنه...فکر کن ...
![]()
Last edited by OSEN; 18-03-2011 at 18:04.
آرت 2 و 3 در حالت عادی چقدر محدودیت دانلود ماهیانه داره
اگر کسی لیستی داره از دانلود ها برامون بزاره
حدود 3 ماه پیش یکی از دوستان تو همین تااپیک ترافیک آرت 1 تا 5 رو گذاشت .
فکر کنم آرت 2 حدود 28 گیگ بود ! آرت 3 رو هم یادم نیست ! آرت 4 هم 45 گیگ بود.
Last edited by mhv_kntu; 18-03-2011 at 18:55.
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)