دوستان اگه از xbox live بازی بخریم دانلود میشه رو هاردمون ؟
i am alive رو میشه اینکارو کرد البته lt3 هم دارم گیر نمیده بهش؟
دوستان اگه از xbox live بازی بخریم دانلود میشه رو هاردمون ؟
i am alive رو میشه اینکارو کرد البته lt3 هم دارم گیر نمیده بهش؟
همه بازی ها رو نه ، فقط بازی های کوچک و یا اونهایی که روی دیسک ارایه نشدند رو میشه دانلود کرد - باقیش دیسکش پست میشه دم در خونتون .
بله قبلا فقط بازی های آرکید رو میشد دانلود کرد. ولی بیشتر از دو ساله که شما میتونید هر بازی رو که خواستید به صورت دیجیتال خریداری کنین. برید به games on demand. بازی های original xbox هم اونجا هست. البته با سرعت و هزینه اینترنت تو ایران توصیه نمیشه. (در واقع با خرید یک بازی شما پهنای باند هزاران ایرانی دیگه رو مال خودت میکنی!)
و بله بازی رو هارد نصب میشه! و نیازی به کنسول کپی خور شده هم نداری! ولی حالا که lt3 ریختی عیبی نداره.
Last edited by leonredfield; 22-03-2012 at 13:08.
یه نفر نیست یاری رسونی بکونه؟
درگیرم
اگه من الان بازی LT2 بخرم بعدش LT3 بکنم .......باید دوباره بازی برای LT3 بخرم؟
ممنون از شما P30WORLD ی ها
بله باید دوباره بگیری. (بازی های xgd3 رو) شاید هم خودت بتونی راه پچ کردنشونو یاد بگیری و بازی هاتو پچ کنی.
یا میتونی lt3 نریزی و بازی هایی رو که lt3 میخوان رو lt2 اجرا کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یکی دوماه آینده آپدیت نمیاد که هم LT2 , LT3 رو اجرا کنه؟
تمام بازی هایی که LT3 هستن رو می شه روی LT2 اجرا کرد؟
ممنون
سلام خسته نباشید
ببخشید من الان دو هفته است چندتا بازی دانلود کردم اما هر کاری می کنم رایت نمی شه و فقط dvd می سوزونه تا حالا همچین مشکلی نداشتم 15 تا از dvd هام سوخت دارم از غصه میمیرم لطفا کمک کنید .
اسم بازی ها هست :
1- Asuras Wrath XBOX360
2- Kingdoms Of Amalur Reckoning iMARS
3- Mortal Kombat SPARE
4- neverdead
5- final-fantasy-xiii-2
6- resident-evil-operation-raccoon-city
7- complex-sfxtekken
با دو تا رایتر دیگه هم امتحان کردم اما رایت نشد ، من همیشه همین جوری بازی های xbox را رایت می کنم نمیدونم چرا ایندفه ایجوری میشه
مرسی
اخه ما که ایرانیم از کجا پست میشه در خونمون؟
lt3 همه بازی های 360 رو تا امروز اجرا میکنه ولی پچ میخواد. این که فرموری میاد که مثل قدیما همه چیو راحت اجرا کنه یا نه باید منتظر جناب c4eva بود. فعلا معلوم نیست.
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
تاپیک زیر رو ببینید لطفا.
بیشتر بازی هایی که دانلود کردید xgd3 هستن. از برنامه imgburn استفاده کنین و با سرعت 2.4 رایت کنین. قبل از رایت هم حتما گزینه truncate (write till the end of disc رو انتخاب کنید.
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
پست نمیشه. دانلود میشه رو هارد. همه بازی ها.
سلام دوست عزیز ، مرسی از کمکتون
منم از همین روش همیشه رایت می کنم ، نمیدونم چرا ایندفه اینجوری میشه ، رایترم HP و SONY هست DVD T_GATE استفاده میکنم با برنامه imgbunr2.5.6 بازی تا 100% رایت میکنه ولی verify نمیکنه بعد هم که میزارم تو xbox اصلا کار نمیکنه و dvd رو نمیشناسه ، حالا چی کار کنم
مرسی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)