اقا یکی از اساتید راهنمایی کنه ممنون میشم.... پسر عموی من پدرش به هفتاد رسیده میخواد برای کفالت اقدام کنه.... میشه بگید هزینش چقدره؟ فوق لیسانس هستش.... یکی گفت 500 هزارتومن واسه کارت پول لازمه!!!!؟؟؟؟میشه مراحلش هم یه توضیحی بدین؟
اقا یکی از اساتید راهنمایی کنه ممنون میشم.... پسر عموی من پدرش به هفتاد رسیده میخواد برای کفالت اقدام کنه.... میشه بگید هزینش چقدره؟ فوق لیسانس هستش.... یکی گفت 500 هزارتومن واسه کارت پول لازمه!!!!؟؟؟؟میشه مراحلش هم یه توضیحی بدین؟
چون دقیق نام پادگان را نمی دانید نمیشه نظر داد اما ان پادگان تحت فرماندهی ف اماد و پش یعنی همین جایی که فعلا شما هستید است و در اینده بهتر می توانید به انجا منتقل شوید
دوستان بنده برام SMS از 981100 اومده گفته اعزامت افتاده برج 6 یعنی قبلا برج 4 بود الان این صحت داره منظورم شماره SMS هست. سرکاری نیس.؟
سلام دوستان
من 94/04/01 اعزام هستم
برگ سفید که محل آموزشی توش اومده کی میاد در خونه ؟؟؟؟؟؟
حدودا چه تاریخی میاد ؟
تا به حال براى كسى پيامك نيامده كه تاريخ اعزام ان تغيير كرده باشه براى اطمينان خاطر در پليس +١٠ درخواست برگه سبز المثنى كنيد
حدودا دو هفته قبل از اعزام
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله من برای منم قبلا اتفاق افتاده
او همین تاپیکم پست گذاشتم کسی باور نکرد
واسه من 19/1/94 بود که افتاد 19/3/94
نامه اش هم به زودی میاد درب خونتون
تعداد سرباز زیاده
سلام دوستان یک سوال داشتم ازتون
نحوه ثبت کسری بسیج با ثبت در نظام وظیفه ( اضافه شدن مدت کسری ذکر شده به سوابق کسری خدمت موجود در برگ سفید) چجوری هست؟
برگه نهایی کسری بسیج به مدت دو ماه رو گرفتم ولی رو برگه سفیدم تو سوابق کسری خدمت چیزی نیومده . یه چهار روزی می شه که برگه رو گرفتم. نه پلیس+10 و نه نظام وظیفه ( میدون سپاه) برام ثبت نکردن گفتن خود پایگاه باید ثبت کنه. خود پایگاه هم می گه ثبت کردذه ولی رو برگه سفیدم چیزی نیومده.
کسی اطلاعی داره بگه.
دوستان من 7 ماه سابقه خدمت قبلی دارم
برج 4 مجدادا اعزام میشم به خدمت
توی سایت نظام وظیفه که اطلاعاتم رو میزنم و میرم توی سوابق خدمتی به صورت علامت سوال نشونش میده
بنظرتون علتش چیه ؟ واسه شما هم همینطوره ؟
عکس :
![]()
سايت نظام وظيفه باگ و مشكل زياد دارد تنها يك سال از ايجاد و در دسترس بودن ان مى گذرد در برگه سبز اگر خدمت قبلى داشته باشيد درح مى شود در ضمن ايا تاريخ ثبت مدارك در پليس +١٠ بعد از اخرين به روز ريانى سابت بوده؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برای من هم هیمنجوری بود اوایل، ولی خودش درست شد! با توجه به اینکه اعزام شما هم اول تیره و برای شما درست نشده، بنابراین ممکنه مشکل از بروزر یا سیستمت باشه. شوخی شوخی نوبت تیر ماهیا هم داره می رسه. می گم کسی جوابی برای سوال من نداشت؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)