سرعت دیشب شبانه شاتل افتضاح بود
تایید میشه زیر 10
+
هنوز هم افتضاحه !!!
ایشالله عیدی شاتل از یکی دو روز دیگه تکمیل بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دیشب شبانه شاتل افتضاح بود
تایید میشه زیر 10
+
هنوز هم افتضاحه !!!
ایشالله عیدی شاتل از یکی دو روز دیگه تکمیل بشه
حسادت؟!
حداقل آرت 1 رو بخوایم حساب کنیم در طول سال 170000 تومن بیشتر از شما پول دادیم (بماند آرت 2 به بالا) باید بالاخره برای هدیه هم یه تفاوت تپل قائل بشن![]()
Last edited by siamak_mu; 18-03-2011 at 10:14.
دیشب باز هم سرعت افتضاح بود ! اما دقیقآ از 7 صبح باز درست شده. من شک دارم شاتل ترافیک ارت هارو به ارت 7 تغییر بده اگه می خواست نامحدود کنه پس چرا به شبانه کرم میریزه ؟
Last edited by ali_l67; 18-03-2011 at 11:15.
سرعت شب با روز آرت همیشه فرق داشته . شب ها حداکثر می تونی به سرعت قرارداد برسی مثلا آرت 1 حداکثر میشه 15-16
ترافیک همین الان تغییر کرده به آرت 7با من شک شاتل ترافیک ارت هارو به ارت 7 تغییر بده
چی رو می خواد نامحدود کنه ؟! اگر هم بخواد تغییری تو سرعت ها بده از 3 روز دیگه سرعت بالا میره. چه ربطی داره که قبل از عید سرعت بالا ببره ؟اگه می خواست نامحدود کنه پس چرا به شبانه کرم میریزه ؟
نه شوخی می کنه
چون ما هم در کل سال دانلود شبانه مون کم نبوده
برا من الان یک ماه سرویس دارم شب و روز هیچ فرقی نداشت ثابت رو 30 بود برا ارت 3 این اولین باره اینطوری شده . بعدم ترافیک art 7 نامحدوده میتونی سوال کنی. اگه قراره همه ی ارت ها این 13 روز رو دانلود کنن دیگه چرا شبانه رو از الان شروع کردن محدود کردن ؟
دوستان شاتل اکو یه مگ میده (ترجیحا خوزستان) ماهی چند ؟ 6 ماه چند ؟ شبانه دانلود رایگان داره ؟
من هنوز نفهمیدم عیدی برای بعد از عید هست چه ربطی به الان داره ؟اگه قراره همه ی ارت ها این 13 روز رو دانلود کنن دیگه چرا شبانه رو از الان شروع کردن محدود کردن ؟
حالا بزارین عید بشه اگه عید محدود بود اونوقت بحث می کنیم
شبانه سرویس آرت 1 که همیشه خدا بعد از دهه فجر اینطوری بوده .
ترافیک هم که 180 گیگا بایت هست و تو 13 روز با سرعت 1024 کیلوبیت غیرممکن هست که تموم شه.
من الان 128 اکو 6 ماهه دارم دو ماه هم گذشته اگه بخوام 512 یا 1 مگ اکو بگیرم چطوری حساب میشه کسی میتونه راهنمای کنه ؟
ترافیک هم که 180 گیگا بایت هست و تو 13 روز با سرعت 1024 کیلوبیت غیرممکن هست که تموم شه.
شما این 13 روز رو هم با 100 بگیری 24ساعته هم در حال دی ال کردن باشی میشه 113 گیگیه با توجه به آپلودش هم بگیریم ترافیک کلا بشه 120-130 گیگ
کلا امکان نداره تموم شه
البته من اینجوری در نظر گرفتم که در تمام 13 روز شما به بهترین نحو داری میگیری و حالا یکم بالا پایین ( 100 کیلوبایت )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)