تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3017 از 3745 اولاول ... 201725172917296730073013301430153016301730183019302030213027306731173517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,161 به 30,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا سرویس شبانه رایگان تو اسیاتک حذف شده؟
    چون من الان که رفتم سرویسم تمدید کنم سرویسی که همیشه می گرفتم نبود
    همیشه شهاب 10 گیگ در ماه 4-10 صبح رایگان می گرفتم الان یه سرویس مجبور شدم بگیرم شهاب 4گیگ در ماه جلوش زده بود 2-8 نامحدود
    این یعنی اینکه تو این ساعت رایگان؟؟یا داستان یه چیز دیگه است؟
    اره تغییر دادن برای دوره بعدی که تمدید کنیم سرویسمون تایم رایگان نداره
    فقط حجم پایین ها تایم رایگان دارند که با اختلاف هزینه خرید ترافیک مازاد اصلا به صرفه در نمیاد

--
    من که دنبال یه جای دیگه هستم
    قطعی زیاد - پکت لاست - پینگ افتضاح - محدودیت سرعت فقط بخاطر دانلود شبانه آسیا ارزش داشت که اونم ....

2. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مثلا قرار بود اینترنت رو ارزون کنن
    الان سرویس چابک 20 گیگ در ماه که داشتم 2 تا 8 صبح نامحدود بود الان برای ماه بعد بخوام تمدید کنم دیگه تایم نامحدود نداره
    بخوام جور دیگه هم حساب کنم برای داشتن سرویس شبانه دار هم خیلی گرون تر در میاد
    کی بود گفتم اگه اینترنت گرون نشد بزنین تو سرم؟؟؟ دیدین؟ قیمت سرویسای جدید اسیافاــ اعلام شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه اوه خودم الآن نامحدوداشو دیدم از زندگی ساقط شدم

"""""" به گزارش از سی ان ان: مالک یوسفی همراه دارودسته اش عبدالحمید واعضی و معاونش عملیات حذف شبانه رایگان و ایجاد سرویس با شبانه رایگان گرانتر را با موفقیت پشت سر گذاشته و به دنبال رصد کردن هر چه بیشتر استفاده مردم از اینترنت هستند. مالک یوسفی تاکید کرد ما به این روند ادامه خواهیم داد و یک ثانیه هم غافل نخواهیم بود. گام بزرگی برای اینترنت مملکت برداشته شده که به دنبال آن رضایت مردم و کیفیت را به همراه خواهد داشت. مجید مجیدی خبرنگار سی ان ان """""""
    Last edited by android500; 01-08-2016 at 21:51.

4. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

البته تو نگاه اول اعداد کاهش داشتن ولی خب خیلی آپشن هاشون حذف شده عملا باز به نفع خودشون و ضرر کاربران شد

6. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته تو نگاه اول اعداد کاهش داشتن ولی خب خیلی آپشن هاشون حذف شده عملا باز به نفع خودشون و ضرر کاربران شد
    خیلی جالب اسمی اینترنت ارزون شده اما در عمل اینطور نیست تازه گرونم شده !!!

الان فقط اون سرویس هایی که زده 2-8 نامحدود رایگانه درسته؟

8. 2 کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

خیلی جالب اسمی اینترنت ارزون شده اما در عمل اینطور نیست تازه گرونم شده !!!

الان فقط اون سرویس هایی که زده 2-8 نامحدود رایگانه درسته؟
    بله فقط 2 و 4 گیگ در ماه بازه رایگان دارن

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خوب دیگه دزد های عزیز اسیاتر قشنگ یه کاری کرد که بعد 8-9 سال از این شرکت دزد کوچ کنم .
    پینگ اشغال و قطعی های مداوم و قیمت بالا و ... رو فقط و فقط به خاطر شبانش تحمل کردم که اونم با این قیمت های جدید و سرویس های مزخرفش اونم عملا تعطیل کرده و کوچکترین حسنی تو این شرکت اشغال اسیاتر نمیبینم که بمونم دیگه
    دوستان شرکتی که شبانه داشته باشه و پینگشم مناسب باشه رو معرفی کنن کوچ کنیم بهش

11. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farzam324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

خوب دیگه دزد های عزیز اسیاتر قشنگ یه کاری کرد که بعد 8-9 سال از این شرکت دزد کوچ کنم .
    پینگ اشغال و قطعی های مداوم و قیمت بالا و ... رو فقط و فقط به خاطر شبانش تحمل کردم که اونم با این قیمت های جدید و سرویس های مزخرفش اونم عملا تعطیل کرده و کوچکترین حسنی تو این شرکت اشغال اسیاتر نمیبینم که بمونم دیگه
    من صبا نت دارم بد نیست البته فعلا سرویس های ترکیبیش ساعت 4 تا 10 بقیش فک کنم همون 2 تا 7 باشه

13. 2 کاربر از farzam324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایرانسل بگیرین خرجش فقط یه مودمه که یه بار تو زندگیت انجام میدی 100 گیگ 175 تومن+بسته های ساعتی از 900 تومن یک ساعته که خودم حدودا 5-6 گیگ میگیرم تا ...
    این شرکتا همشون سروته یه کرباسن و اون وزیر و معاون الدنگش همشون با هم هماهنگن و این 15 درصد ارزونی رو فقط و فقط واسه این انجام دادن که سرویساشونو گرون کنن و سودشون بیشتر بشه اسمش فقط ارزونی بود تف تو این ساعات رایگان و همه ispها و اینترنت ملی آشغال
    باز اون ایرانسل سرعت و کیفیت و قیمتش خوبه صفحه خارجی رو جیک ثانیه میاره جلوت برعکس این آسیافاــ که از اعصابت مایه میزاری
    این هم بهترین و کاملترین مودم 4جی همراه وای فای که فقط کافیه بهش برق برسونی به پریز خونه بزن به لپتاپ بزن به فندکی ماشین و ... از نت لذت ببر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 01-08-2016 at 23:28.

15. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ایرانسل بگیرین خرجش فقط یه مودمه که یه بار تو زندگیت انجام میدی 100 گیگ 175 تومن+بسته های ساعتی از 900 تومن یک ساعته که خودم حدودا 5-6 گیگ میگیرم تا ...
    این شرکتا همشون سروته یه کرباسن و اون وزیر و معاون الدنگش همشون با هم هماهنگن و این 15 درصد ارزونی رو فقط و فقط واسه این انجام دادن که سرویساشونو گرون کنن و سودشون بیشتر بشه اسمش فقط ارزونی بود تف تو این ساعات رایگان و همه ispها و اینترنت ملی آشغال
    باز اون ایرانسل سرعت و کیفیت و قیمتش خوبه صفحه خارجی رو جیک ثانیه میاره جلوت برعکس این آسیافاــ که از اعصابت مایه میزاری
    ایرانسل هم یکی از اونها بدتر گول این تبلیغات که خودشون و نمایندگی های پر تعدادشان تو فرومها میکنند که سرعت های 30و 40 و80 مگابیت و اسکرین شات ها و تست سرعت های ساختگی رو نخوردید ایرانسل پایداری نداره یک لحظه یا یک ساعت از روز سرعتت خوبه ساعتی دیگه افتضاح میشه بدتر از اون اینکه کوچکترین پاسخگویی در قبال کیفیت و سرعت وجود نداره. من همین اشتباه رو کردم و سال پیش مودم 4g خریدم که مثلا وای فای جمع کنم.قبلش هم بسته ماهیانه گرفتم تا مطمئن بشم تو منطقه ما سرعت خوب هست. بسته یکساله با مودم رو بالای 500 تومن هزینه کردم سه چهار ماه اول خوب بود یکباره شروع کرد به افت کردن تا جایی خراب شد که مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم و اون هزینه الکی رو دستم موند.تو این مدت اونقدر به پشتیبانی زنگ و ایمیل زدم که خودم خسته شدم بعد از حدود چهار ماه خودش دوباره درست شد. تجربه من اینه که ایرانسل برای کسی که یک دسترسی دائمی و با کیفیت به اینترنت میخواد بهیچ عنوان نمیتونه جواب گو باشه. تنها بدرد دانلود ارزان قیمت میخوره اونهم در ساعات خاص و بشرطی که در منطقه شما سرعت خوب باشه ولی اینکه به کسی پیشنهاد کنم وای فای رو جمع کن و مودم ایرانسل بخر بهیچ عنوان چنین توصیه ای نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایرانسل هم یکی از اونها بدتر گول این تبلیغات که خودشون و نمایندگی های پر تعدادشان تو فرومها میکنند که سرعت های 30و 40 و80 مگابیت و اسکرین شات ها و تست سرعت های ساختگی رو نخوردید ایرانسل پایداری نداره یک لحظه یا یک ساعت از روز سرعتت خوبه ساعتی دیگه افتضاح میشه بدتر از اون اینکه کوچکترین پاسخگویی در قبال کیفیت و سرعت وجود نداره. من همین اشتباه رو کردم و سال پیش مودم 4g خریدم که مثلا وای فای جمع کنم.قبلش هم بسته ماهیانه گرفتم تا مطمئن بشم تو منطقه ما سرعت خوب هست. بسته یکساله با مودم رو بالای 500 تومن هزینه کردم سه چهار ماه اول خوب بود یکباره شروع کرد به افت کردن تا جایی خراب شد که مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم و اون هزینه الکی رو دستم موند.تو این مدت اونقدر به پشتیبانی زنگ و ایمیل زدم که خودم خسته شدم بعد از حدود چهار ماه خودش دوباره درست شد. تجربه من اینه که ایرانسل برای کسی که یک دسترسی دائمی و با کیفیت به اینترنت میخواد بهیچ عنوان نمیتونه جواب گو باشه. تنها بدرد دانلود ارزان قیمت میخوره اونهم در ساعات خاص و بشرطی که در منطقه شما سرعت خوب باشه ولی اینکه به کسی پیشنهاد کنم وای فای رو جمع کن و مودم ایرانسل بخر بهیچ عنوان چنین توصیه ای نمیکنم.
    اشتباه میکنی دوست خوبم چند صفحه پیش اثبات کردم که در طول یه روز ایرانسل چه ثباتی داشت و آسیافاــ چقد نوسان. حالا محله شما بد بوده نباید میرفتی سراغش منطقه ما سرعت تا 3 مگ رو میده ولی متوسط 1.5-2 مگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •