سلام دوست عزیز
متاسفانه تهران هم خیلی سرعت و کیفیت افت کرده. سرعت رو محدود نکرده چون ساعت خلوتی اگه چک کنی می بینی سرعت مناسبه. ولی ساعات شلوغی حتی پیج هم باز نمیکنه. هم 4g همراه و هم ثابت. هر دو داغونن
سلام دوست عزیز
متاسفانه تهران هم خیلی سرعت و کیفیت افت کرده. سرعت رو محدود نکرده چون ساعت خلوتی اگه چک کنی می بینی سرعت مناسبه. ولی ساعات شلوغی حتی پیج هم باز نمیکنه. هم 4g همراه و هم ثابت. هر دو داغونن
فقط همون صبحها به درد میخوره دانلود تک کانکشن خارجی سرعت مابین 2 تا 6.5 گیگ هست و معمولا با میانگین 4 گیگ ساعات 3 تا 8 صبح بقیه ساعات به درد نمیخوره میشه ADSL معمولی پس پول دادن هم براش حرومه
من از 2000 تومان به بالا برای ایرانسل پول نمیدم یعنی فقط بسته های زیر 2000 تومان اش رو میخرم.
اینجوری تو هزینه هام هم صرفی جویی کردم من بعد لازم نیست پول زیاد به ADSL بدم و 10 تومان براش کافیه البته برای خرید مودم 4g مرغوب هزینه کردم ولی در انتها می ارزه و نتیجه خوبه.![]()
Last edited by italodance; 29-07-2017 at 09:52.
سلام دوستان. بین سرعت اینترنت سیم کارتهای اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست ؟ من یه سیم کارت اعتباری دارم با یه طرح 5 گیگ ماهیانه از 6 تا 12 ظهر. یه سیم کارت دائمی هم دارم با 20 گیگ اینترنت هدیه. حالا چه توی speedtest و چه توی دانلود منیجر سرعت سیم کارت اعتباری خیلی بیشتره. از دوستان تا الان کسی همچین موردی رو تجربه کرده ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 چیز رو میدونم که تو طرح ها و ارایه بسته ها فرق دارند و اعتباری طرحهاش بهتر و بیشتره
سلام،قبض ایرانسل به صورت ایمیل برام اومده و تو قبض نوشته اگه قبل از تاریخ بیستم پرداخت بشه یک رو اینترنت نامحدود و یک روز مکالمه رایگان میده
کسی امتحان کرده ؟
سلام من بسته 100 گیگ دارم روی مودم
چند روزه عجیب سرعت پایین اومده برام
عکس ها باز نمیشن همش خطای 504 و 730 میبینم توی باز کردن سایت ها
کسی همچین مشکلی داره ؟
دو تا سیم کارت ایرانسل دارم باهاشون تو لنز عضو شدم بعد از نیم ساعت واسه یکیشون هدیه یک گیگ اینترنت اومد ولی برای اون یکی فعلا نیومده..این یه گیگابایت خیلی کمه یه چرخ تو اینستا بزنی تمومه...
ایرانسل هم ظاهرا مثل همراه اول محدودیت سرعت گذاشته با این که
من هیچ بسته دانلودی روی ایرانسل نگرفتم تا حالا سرعت همیشه همین هست
و ثابت ... دقیقا روی 10 مگابیت تنظیم شده
![]()
نه عزیز مطمئن باش ایرانسل به شکل نرم افزاری هیچ محدودیتی توی شبکه نگذاشته..
سرعت در وهله اول به شرایط سیگنال برمی گرده و نوع گرفتن سیگنال و نهایتا پهنای باند .. اگر همیشه همین سرعت رو داری یعنی سیگنال یا شرایط ارتباطی شما بیش از این جواب نمیده
اینم الان تست کردم
میانگین 80 مگابیت سرعتشه .. البته سرور داخلی
![]()
جالبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)