دوست عزیز هر کاری کردم اسپید تست بالا نیومد الان ساعت 2.20 ....سرعت دانلود از گنجاموزیک و آسان دانلود با idm روی 32 پورت تقریبا 70 کیلو هست
دوست عزیز هر کاری کردم اسپید تست بالا نیومد الان ساعت 2.20 ....سرعت دانلود از گنجاموزیک و آسان دانلود با idm روی 32 پورت تقریبا 70 کیلو هست
و سرعت پایه خودتون؟
128 محدود 5 گیگ یک ماهه...همه سایت ها راحت بالا میان فقط اسپید تست بالا نمیاد
اینم یه عکس از سرعت دانلود! دوستانی که الان انلاین هستن هم یه عکس یا تست از اسپید تست بذارن
اسپید تست از گرفتن یارانه انصراف نداده فیلترش کردنمناسبه برای هزینه ای که شما میدی این سرعت شبانه خدایی... از شاتل که سرعت سرویس 8مگ رو شبها میکنه 11کیلوبیت در ثانیه خیلی بهتره...
خخخخخخخخ آفرین با حال بود...آره حاجی من خودم هم شاتل داشتم هم آسیاتک هم مبین نت...الان یک ماهه اومدم پارس انلاین خدایی از نظر سرعت از بقیه بهتر بوده ( ( قطعی اینترنتم زیاده روزی 2 الی 3 بار مدت هر قطعی هم تقریبا نیم ساعت)) تو این یک ماهه تو شبانه رایگان بیشتر سایت های معروف ایرانی مثله سافت گذر میهن دانلود پی سی دانلود آسان دانود سایت های اندرویدی ساعت 2 شب به بعد سرعت دانلودم فیکس روی 60 تا 70 هست ولی همه سایت های خارجی سرعت زیر 450 کیلو نمیاد..شبی بین 3 تا 4 گیگ هم دانلود دارم
برای من که افتضاحه .سرویس 1 مگ
![]()
دوستان من اگه الان بخوام 128 پارس انلاین بردارم و روی 4 مگ ببندمش تقریبا چقدر هزینه بر میداره اگه با وایرلس باشه چطور؟من تو کرجم
دانلود شبانه رو ببینید128 محدود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)